Ralen píše:
Klenotka píše:
Sylarovi stačí pár slov k tomu, aby změnil strany...
Vždyť ani nevíš co mu řek, dokonce ani nevíš jestli změnil strany.
Ono to spíš vypadá, že to budu muset vysvětlovat podrobně, abych se tu pak nemusela bránit.

Těmi "pár slovy" jsem myslela to, jak mu vykládal o tom, co mu udělala matka, když byl malý. Arthura sotva zná a tohle si mohl docela dobře vymyslet. Sylar nemá schopnost poznat, jestli lže nebo ne.
A strany pravděpodobně nezměnil, jen je teď otázka, jestli to hraje on na Arthura nebo Arthur na něj, protože ten si všiml, že Sylar zachránil Petera (kterého by on v klidu zabil).
To, co řekla Eleira, rozhodně smysl dává. Sourozence mám, a často jsem hájila Heroes právě v tom, že vztah Nathan/Peter je výborně napsaný. Bohužel jsme je viděli jen velmi málo spolu a to mě hrozně štve. Ve druhé sérii je drželi od sebe a v téhle slibovali, že budou celou sezónu skoro pořád spolu - a jsme už u sedmé epizody a zatím spolu měli jen jednu pořádnou scénu. Navíc mi chybí nějaké emotivnější scény typu "Co se stalo s Peterem/Nathanem" apod. Jakoby se o sebe už ani nestarali.
S Eleirou souhlasím v tom, že aby matka byla ochotná obětovat svoje syny, následně otec chtěl udělat to samé, synové pak zase šli jednou proti matce, pak proti otci...to je skoro jako řecká tragédie.
Každopádně v jejich stávající situaci je to stále pochopitelné, nicméně bych ráda viděla, jak některé vazby následkem téhle situace naopak zůstavají a zpevňují se (Nathan/Peter/Claire)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.