Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x13 - Inquisition

5x13 - Inquisition

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 26.10.2008 13:44:27
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jste OT! :wall: Tohle je topic o dojmech z epizody a ne z rozčarování z neudělaných titulek. Je Festival Fantazie Speciál, pokud vím, tak je tam dost lidí tady z SGA-P, takže pravděpodobně i titulkáři a slovenské titulky dělá Namuras - a hádejte co? Ano, je na FFS. Přestaňte to tady už prosím řešit :wink: Titulky budou až budou...
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 26.10.2008 13:47:37
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Linn má úplnou pravdu, kdo si počká ten se dočká :wink:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 26.10.2008 13:59:42
pivnas Airman
Airman

Odpovědět s citací

To Linn: Bez urážky, ale je samozřejmé že tvorba titulků je dobrovolná a nepochybně chválihodná činnost za kterou jsme zde tvůtcům asi všichni vděčni, a nikdo nemůže tvůrcům nadávat za to, že titulky ještě nejsou či něco podobného. Ale domnívám se, že ateď to prosím neberte špatně, arogantní přístup a hlášky typu titulky budou až budou nejsou důstojné dospělých lidí a nic neřeší. Řešení by bylo snadné napsat na stránky SGTT, že titulky tentokrát vyjdou opožděně (ať už z jakéhokoli důvodu) a veškerým dotazům, či slovním konrontacím by se zabránilo. Nelze návštěvníkům vyčítat, že se ptají co se stalo, pokud se změnilo něco na co byli dlouhou dobu zvyklí.
S přáním hezkého dne Pivnas. :write:

Příspěvek 26.10.2008 14:08:02
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nemělo to vyznít nijak urážlivě nebo arogantně, ale zkus si projít posledních dejme tomu deset příspěvků tady v topicu a pak jedno už pohřbené téma, pak další vzniklé téma "Titulky" a snad pochopíš... Normálně se takhle moc neprojevuju, ale když jednu a tu samou zprávu, dotaz, osočení vidím stokrát jinak během necelých dvou dnů, prostě to muselo ven :wink:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 26.10.2008 14:13:50
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pivnas: Máš naprostou pravdu, ale kdyby ti poslední dva dny řinčelo icq s dotazy kdy budou titulky a četl jsi diskuze o nich, asi by jsi už taky byl naštvaný. Ale rozhodně souhlasím, že by se to na hlavní stránku psát mohlo. I když minulý týden se nic nedělo a title byli taky opožděné oproti "normálu". Myslím, že fanoušci už to tady berou jako samozřejmost a myslí si snad, že každý člen SGTT může obětovat převážnou část víkendu práci na titulcích. Mě už prostě nebaví psát to každý týden. Nehledě na to, že některé příspěvky mě dokonce odráží ještě titulky někdy dělat! Sednout si k tomu a začít či jinak pomoct může každý, ne jen celý víkend sedět na zadku a buzerovat. Toť můj názor.
Obrázek

Příspěvek 26.10.2008 15:58:09
Nefertum Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau udělal jsem si vlastní titulky takže kdyby někdo měl zájem tak tady prihazuju link
http://uloz.to/882148/Stargate.Atlantis.S05E13.HDTV.XviD-FQM.srt

dával jsem to i na titulky.com ale tam to jeste neschválili...Předem se omlouvam za překlepy.

Příspěvek 26.10.2008 16:34:49
Iskr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nefertum: diky ti za titule!! :)

Příspěvek 26.10.2008 18:28:54
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

peknej dil, s pribehem to nema nic spolecneho ale me se tento dil libil :)

Příspěvek 26.10.2008 19:03:39
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Docela dobrej díl. Málo Teyly, konečně tam byl woolsey a pěkně válel. Jinak flashbacky mi nijak nevadí a tady to bylo ještě parádně zasazeny do děje. Jsem zvědavej jak se to vyvine dál s tim uplacenym porotcem :D

Příspěvek 26.10.2008 19:04:23
RedDwarf Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nefertum píše:
Čau udělal jsem si vlastní titulky takže kdyby někdo měl zájem tak tady prihazuju link
http://uloz.to/882148/Stargate.Atlantis.S05E13.HDTV.XviD-FQM.srt

dával jsem to i na titulky.com ale tam to jeste neschválili...Předem se omlouvam za překlepy.

Ahoj, nešli by title někam reupnout? Z uloz.to to netahá, padá to na connecting timeout. Díky moc

Příspěvek 26.10.2008 19:40:33
Quaker1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nějak dokožu přežít, že si v Atlantis hrajou na hlavní ochránce galaxie, do které přišli bez pozvání, jsou vždy ti dobří, každému hned nabízejí pomoc atd. Jak říkám, plytkost charakterů není to nejhorší a je to vlastně protiklad k reálnému světu, ale fakt, s jakou neprofesionalitou a amatérismem se začali hájit, bez promyšlení, zjištění podmínek soudu, prostě nějakého "krytí si zadnice," to snad scénáristi nemyslí vážně. Vojáci musí být ve strategii boje, a toto byla forma boje, cvičení...

Příspěvek 26.10.2008 20:55:01
Hiler Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

docela ten díl ujde. 4/10
"Soudím, že pánbůh tvoříc člověka přecenil svoje možnosti."
-Oscar Wilde-

Příspěvek 26.10.2008 21:11:12
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak jsme to zkoukl a docela nic moc , jen woolsey me prekvapil, byl dobry, ukazky ze starsich dilu byly dobre , ale jen ty kde byly efekty bitvy naraz Hive do zakladny apod... 6/10
" IMMORTALITY "

Příspěvek 27.10.2008 10:03:41
space84 Airman
Airman

Odpovědět s citací

No cekal jsem katastrofu a vyklubal se z toho jen dalsi z rady podprumernejch dilu :roll: . Dej jako takovej byl mizernej, ale ty flashbacky me nevadily, prece jen jsem si neco ozivil ze starsich dilu. Scénář byl hroznej, toho typa veprostred presvedcil John tak mizernejma argumentama a tak arogantnim chovanim, ze bych mu neveril ani slovo a preventivne bych ho zavrel. Teyla, Ronon, Rodney, ty vsichni tam byli maximalne na ozdobu a rekli par vet. Cele to bylo vyumelkovane a site rychlou jehlou, bez napadu. Dyt tam meli tvurci tolik prostoru neco vymyslet prisli s tupejma soudcema, hloupejma argumentama (az na Woolseyho) a osvobozenim.
Ale i pres todle vsechno se mi zdal dil lepsi nez ten posledni. Prece jen se na nej dalo divat a mizernej dej se da omluvit snahou vyzdvihnout flashbacky.

Příspěvek 27.10.2008 10:04:56
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

zajimavej dil, sice se dej nijak neposunul, ale i tak dil nebyl k zahozeni, takovej prumer, ale hezkej, tesim se na dalsi dil :D
Obrázek
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách