Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba TITULKY PRO STARŠÍ EPIZODY SG-1, POSUĎTE SAMI...

TITULKY PRO STARŠÍ EPIZODY SG-1, POSUĎTE SAMI...

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Jste spokojeni s naší prací? Myslíte že bychom měli pokračovat?

Anketa končí za 18.11.2008 19:29:16

Ano.
42
91%
Ne.
4
9%

Celkem hlasů : 46

Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jo, to by snad i sedělo na martinita.
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

no já si ten zvuk převed do mp3 :-D zabírá to míň místa :-)

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

U každýho dílu převod AC3 - MP3, to máš teda trpělivost. :D
Já osobně to stejně všechno vypaluju (1 série - 2 DVD), takže je mi to jedno, jestli ušetřím nějakých 20 MB na díl. Stačí, že to je klasická třistapadesátka.

EDIT: Mimochodem, kdy se budeme moct těšit na nové titulky? Pilot už mám za sebou a opravdu mě to potěšilo, takže by bylo hezký pustit si třeba jednou týdně (nebo tak) jeden díl s kvalitními titulky.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

ono právě multidubing s ac3 se nevešla 1 serie na 2 dvd proto sem to redukoval, ale naštěstí to šlo z části dávkou

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Nohajc: No na dalším díle se pracuje, ale ještě vychytáváme pilot :) Bylo tam nakonec mnohem více chyb, ale... to vydáme až na našem webu, který připravujeme. Jinak... jedny titulky týdně asi zvládat nebudeme :( Pokud nenajdeme více lidí na práci, tak bohužel. Bude to taková střídavá amplituda-jednou můžeme vydat dříve a jednou zase o něco dýlejc. Nechci tady psát nějaký termíny. Myslím, že kvalita nad rychlost je lepší :) Jinak na ty multidabingy jsem to zkoušel přečasovat a nijak se mi to nepodařilo :(

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už se těším na další. Jinak ale na ten multidubing by to asi opravdu chtělo časovat, od martinita stahovalo hodně lidí. Jinak kolik toho chcete překládat? Jen první řadu nebo i další?

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Rádi bychom i další, ale... je to běh na dloooohou trať, pokud to má být opravdu dobře udělané. Jinak problém ne v tom, na jaký rip se to časuje, ale jak to potom sesynchronyzovat. Kdybychom měli na každej rip dělat troje časování tak bychom jsme se z toho asi brzo z jančili, proto se to vždy načasuje a poté "posune" na další ripy. Momentálně mi nejde do hlavy když změním správně FPS a posunuto přesně jak to má být, proč to nesedí, ale... není všem dnům konec. Scoby tady z fóra mi nabídl pomoc. :)

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mám takový dojem, že český dabing k pilotu byl udělaný na jakousi cenzurovanou verzi. (Asi víte, o čem mluvím). Je proto možné, že když se nasazoval na multidub vznikly tam jisté posuny.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Nohajc: tam nejde jen o posuny, ale o to, že se titulky rozjíždí asi už při pátým titulky. To je totiž problém způsobený špatným převodem titulků na nesprávn FPS (ikdyž podle všeho by to mělo jít :( )

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Mám takový dojem, že český dabing k pilotu byl udělaný na jakousi cenzurovanou verzi. (Asi víte, o čem mluvím).

No já teda viděl dabovanou i necenzurovanou verzi (cenzurovanou sem ani nikdy neviděl)
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ta cenzurovaná běžela přeci na Nově nebo ne?

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Konkurz na web:
Nevím, jestli se to hodí přímo sem do tohoto tématu, ale chtěli bychom vyhlásit konkurz na tvůrce a správce webu. Jelikož nekolik dosavadních zájmců buď nevyhovovalo svojí zkušeností, nebo tím, že se zájemce přihlásil, dostal zadání práce a už se neozval nazpět, tak jsme rozhodli pro tuto cestu. Takže pokud jste někdo sběhlý ve vytváření webu a byli byste ochotni nám jeden kvalitní udělat, tak prosím neváhejte a ozvěte se mi na ICQ (313-240-888). Všem zájemcům předem děkujeme.

Požadavky web:
- jednoduchý
- přehledný
- dělaný dvoujazyčně (CZ a SK)
- v nějakém neutrálním stylu SG jako takové nebo SG-1

Požadavky na webmastera:
- sběhlý v obaru
- časová dostupnost
- komunikační dostupnost

Raziel-CZ Airman
Airman

Odpovědět s citací

A finanční ohodnocení bude jaké?
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taky mám necenzurovanou verzi pilotu v cestine...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Raziel-CZ: Pokud myslíš za web, tak jsme spíše počítali s tím, zda by se nenašel nějaký ochotný a nadšený fanda jako my, co by nám "zpíchnul" něco jednoduchého, funkčního a hlavně zadarmo. Je krize kámo :D Ne to byl joke. Já bohužel nemám prostředky abych nějakou vyšší (a pro někoho možná i nižší) sumu zaplatil. Řekli jsme si, že se zkusíme nejdříve optat zde na fóře, než něco začneme dělat sami. Titulky jsou na čas taky velice náročné a ještě při tom vytvářet web... Tak nějak jsme si říkali, že když je tohle v produkci fandů, tak proč nezkusit pomoc u fandů :)

Jinak pokud pro ty, kterým se naše práce líbila!!!
Po menší pauze se vracíme. U skoro hotového dílu 1x03 The Enemy Within, jsem přišel doslava z vteřina na vteřinu o HDD, kde jsem nestačil za zálohovat data. Celý díl jsme tedy museli udělat znovu. V současné době je díl 1x03 přeložený (92% pokud chcete), téměř načasovaný(95%) a začínáme s korekcí.
Co se 1x01-02 týče, také došla výrazných změn. Vše bude zabalené v jednom velkém "packu", na který sem zanedlouho umístíme prozatimní odkaz.
S pozdravem Old Damn Stargate Team :-)

PředchozíDalší

Zpět na Vaše další FanArt tvorba