To Raziel-CZ: Pokud myslíš za web, tak jsme spíše počítali s tím, zda by se nenašel nějaký ochotný a nadšený fanda jako my, co by nám "zpíchnul" něco jednoduchého, funkčního a hlavně zadarmo. Je krize kámo

Ne to byl joke. Já bohužel nemám prostředky abych nějakou vyšší (a pro někoho možná i nižší) sumu zaplatil. Řekli jsme si, že se zkusíme nejdříve optat zde na fóře, než něco začneme dělat sami. Titulky jsou na čas taky velice náročné a ještě při tom vytvářet web... Tak nějak jsme si říkali, že když je tohle v produkci fandů, tak proč nezkusit pomoc u fandů

J
inak pokud pro ty, kterým se naše práce líbila!!!Po menší pauze se vracíme. U skoro hotového dílu 1x03 The Enemy Within, jsem přišel doslava z vteřina na vteřinu o HDD, kde jsem nestačil za zálohovat data. Celý díl jsme tedy museli udělat znovu. V současné době je díl 1x03 přeložený (92% pokud chcete), téměř načasovaný(95%) a začínáme s korekcí.
Co se 1x01-02 týče, také došla výrazných změn. Vše bude zabalené v jednom velkém "packu", na který sem zanedlouho umístíme prozatimní odkaz.
S pozdravem Old Damn Stargate Team