Vážení a milí, je to tady.
Hotelové pokoje jsou volné a proto Vám sděluji, že jsem učinila rezervaci dle dohody takto:
4x dvoulůžkový 23.-26.1.
3x dvoulůžkový 22.-26.1.
23.-26.1. (cena pokoje 206 GBP na 3 noci, 103 GBP na jednoho za celý pobyt)
Klenotka + 1
Božan + Vlad
Anijsha + KATE.DANNY
Shial + Antaris
22.-26.1. (cena pokoje 278 GBP na 4 noci, 139 GBP na jednoho za celý pobyt)
Blanca + 1.
Miss Tucker + 1
Tar-ara + 1
Celkem 14 lidí.
Učinila jsem rezervaci, která je platná a stále ještě nezávazná, dokud nezaplatíme. Bude nutné zaplatit někdy v první polovině ledna cestovce, u níž jsem to domluvila. Do té doby lze dělat změny, rušit či přidávat.
Placení:
Vše zaplatím já, vy mi pošlete peníze (předem). Spolehlivost si ověřte u Klenotky, ta mě zná osobně. Loni jsme to tak udělaly, ale chápu, že někdo je nedůvěřivý a nebude mi chtít svěřit peníze, nebude mi věřit, že jsem to opravdu já a že to někde nerozfofruju v báru:-). Ale tak snad už se tady pohybuju nějakou dobu a můžu se prohlásit za spolehlivou:-). Vzhledem k tomu, že se ale jedná o dosti vysokou částku, chápete, že to nemohu za Vás zaplatit vše předem. Takže bych to viděla tak, že na začátku ledna Vás kontaktuji přes SZ a pošlu Vám číslo účtu, kam mi peníze pošlete, já pak vše zaplatím hromadně.
Napíšu Vám zkrátka, kolik mi máte poslat a zaplatím vše naráz. Platba bude podle aktuálního kurzu GBP v den placení, takže ode dneška se může ještě lišit... Libra trochu stoupá... finanční krize:-). Kdo nepošle peníze - nebydlí:-).
Samozřejmě můžeme zaplatit hned, od teď kdykoliv.
Po platbě obdržím hotelový voucher, který Vám ráda všem rozešlu, abyste měli potvrzení rezervace a platby. Taky Vám klidně pošlu výpis z mého účtu, abyste viděli, že jsem to zaplatila.
Ráda bych, kdyby sem všichni zúčastnění napsali, zda opravdu pojedou a chtějí ubytování.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]