Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Festival fantazie Speciál '08

Festival fantazie Speciál '08

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

2 janinka: Proč tak brzo :?: :shock: Přihlašování je až od 17 hodin (teda pokud něco nezměnili :D )
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Geser píše:
Nechci nijak plašit,ale... MOŽNÁ MI TO VYJDE A POJEDU! :bounce: :yahoo:

Na 100% dám vědět během zítřka :)

Tak to by bylo, slovy klasika, naprosto awesome! :D Doufám, že ti to vyjde. :)

Janinka: V devět, v Chotěboři? To jsi sebevrah? :D Co tam budeš dělat? :D V Chotěboři totiž nic moc dělat nejde, ale možná by sis mohla dokoupit třeba zásoby pečiva, protože se vsadím, že v sobotu ráno nebude v celé Chotěboři ani suchá kůrka.

Ostatním mým spolucestujícím (oni vědí): Koukala jsem, že valná většina lidí z Prahy jede tím dřívějším vlakem v půl druhé, takže my si možná i sedneme tak, aniž by nás někdo vyhodil s místenkou. :D

A jukeboxy seriálových znělek mám hotové! :yahoo: Doufám, že se stavíte, bude tam soutěž a doufám, že to bude stát za to a že vás ty znělky třeba inspirují ke shlédnutí seriálu. :wink:
Ještě jsem tam všera doplňovala 4400, na tu jsem při prvním stříhání dočista zapomněla. :oops: Přitom je to jedna z nejlepších znělek. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Jo na Juboxy mám v plánu si zajít, ale vím jak už to chodí takže.... ale na Ne-scifi seriálové znělky bych měl zajít snad určitě (vzhledem k tomu že to je před mojí přednáškou :D - tím si udělám reklamu v pondělí v 21:00 přednáška o How i met your mother - a všichni SUIT-UP! :lol: )

General
General

Odpovědět s citací

Tak sitcomy tam mám taky, tak když se připomeneš, tak ti tu reklamu udělám :D
Jenom to pondělí nevím, jak s lidmi, protože se to kříží s ukončením GC a dvěma filmy. :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Major
Major

Odpovědět s citací

kdyby s dvěma - ale s třema :lol: :
Já, legenda
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Hellboy 2: Zlatá armáda

janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Až od 17 :00 :shock: ? já předpokládala že tak od dvou nebo tak ... mno co no :lol: hold najdeme vlak co pojede dýl :D

General
General

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
kdyby s dvěma - ale s třema :lol: :
Já, legenda
Indiana Jones a království křišťálové lebky
Hellboy 2: Zlatá armáda

Aneb židličky rulez :smile: Já jsem tedy viděla všechny tři a znovu to opravdu vidět nemusím, ale aby to tak ještě brali další lidi. :smile:

Tak, program vytištěn a jdu značkovat. :D Letos nechci všechno nechávat na poslední chvíli, když mám konečně čas - ty stresy jako před FF už nechci nikdy zažít. :)

Major
Major

Odpovědět s citací

Já viděl jenom Já, legenda, Hellboy čeká na skouknutí a Jones na stáhnutí :lol:

Jinak kdo si všechno bere Sonickej šroubák? :D

Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já taky přijedu až později, bohužel.

Janinka: Tak ty mi připomínáš mě přesně loni...byla jsem tam asi v devět nebo v deset a celou dobu jsem seděla ve Vysočině a čekala, až se něco začne dít...seděla jsem tam pár hodin a abych tam jen tak nečučela, tak jsem si občas něco objednala ale jedla to děsně, děsně pomalu...nechtěla jsem tam zase nechat na začátku všechny peníze, že jo :D

Blackthunder: Hrdě se hlásím, že si beru svůj Sonický šroubovák! :D

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Black:No tak nic. Tak já se pokusím přifařit k těm Ostravákům a nebo pojedu sama, aspoň budu moct předstírat, že čtu, i když vzhledem k tomu, že zítra jdeme s katedrou šaškovat na tradiční pochod filozofů, což je každoročně spojeno s nadměrnou konzumací kvasnicového piva, tak nevím nevím, jestli v tom vlaku nezvadnu a nepřejedu :rflmao:

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Shial : Jo tak to bych byl asi i já , teda vzhldem k tomu že potáhnu nějaký ty věci tak bych asi nechodila po městě , mno každopádně stejně přijedu kolem třetí, vyjedu kolem jedný z HUmplu a pak to tak nějak vyjde, tak snad už to nebude tak dlouhý čekání, spíš bude horší najít kulturák a sokolovnu :rflmao:. DOufám, že někoho potkám , Eliška sice do Chotěboře jezdí, ale prý si nemůže vybavit kde přesně to tam je :rflmao: Už to vidím ,.... to zase bude trapas,

Tak sem taky křížkovala program a :cry: nestihnu všechno co chci :wall:

Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

janinka: Jo, taky na nás v té Vysočině koukali docela zvláštně, když jsme přitáhly spoustu věcí a utábořily se tam :D Sokolovnu a kulturák najdeš hned, pokud budeš na náměstí, tak ti stačí jen nahoru-kolem lékárny doleva-rovně a jsi tam :D ...ona je Chotěboř imho styl městečka, kdy vyrazíš z jednoho místa a za chvilku jsi okolo zpátky, ani nevíš jak. :smile:

A taky jsem křížkovala...někdy mám docela hluchá místa..alespoň budu mít čas na jídlo a někdy to vypadá, že budu držet celý den půst, protože si pro nic nestihnu zajít a naopak bych se musela ještě rozkrájet, abych stihla co chci. :smile:

General
General

Odpovědět s citací

To byste se divili, jak se dá v Chotěboři pěkně ztratit. Jednou jsme si to chtěli zkrátit, blbě jsme odbočili a exkurze byla na světě :D

Taky nestihnu, co chci. Letos je ten program opravdu hodně pěkný. Zvlášť některé filmy, které jsem ještě nestihla, jsou parádní. Akorát se moje přednášky místy kříží s něčím, kde bych chtěla být. :(
To s tou Kostkou v úterý od dvanácti nemůžou myslet vážně :roll: Musím si přepálit z originálky DVD, abych jim to tam mohla nechat, ať to pak vypnou.

Major
Major

Odpovědět s citací

To já si program začkrtám až na místě až budu mít po ruce i anotace...
Ale už se těšíííím :yahoo: Ty nejdůležitější věci mám už připravené (Suit a Sonic Screwdriver :lol: :lol: )
Ale ještě, že jsem si včera ten oblek zkoušel, jestli se do něj vejdu, protože jsem alespoň zjistil, že mám rozbitej zip - naštěstí už je opravenej :heat: Kdyby nebyl tak by to bylo hooooooooodně špatný :lol:

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Heh , koukám, že tu někdo jede ve stylu Dr. Who, že ? :lol:
Já sem si už před dlouhou dobou pořídila hnědej kabát ale je krátkej , mno a nedávno sem konečně narazila na kvalitnější červené tenisky, takže já přijedu ve stylu Dr. Who- Normalní člověk :lol: .

Shial : Dovedu si to představit, hmm tak tam nakonec budu asi kolem půl třetí, tak to už je lepší. Ráno si dám autoškolu takže o zážitky na pátek bude postaráno :rflmao:.
Mno chotěboř mi podle prvního pohledu přijde jako mutace Humpolce a Jihlavy, tak to snad půjde.

Klenotka: Tak já budu jako návštěvník , a přijdu si jak dostihovej kůň už teď na mě kouká velké množství zvírazněnejch hodin, ufff to bude jízda....

Ještě se chci zeptat jak je to s tím vstupným do kina na ty nové filmy ?

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony