Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x11 - The Lost Tribe

5x11 - The Lost Tribe

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 17.10.2008 16:51:06
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mno, díl to byl pěkný, vyloženě mi vadily jen dvě věci:

1. Jennifer měla pokaždé jinak upravenjé vlasy, vlnité a pak na můstku úplně rovné, pak zase vlnité, nepředpokládám, že si je stačila v tom všem umýt nebo si zajít ke kadeřníkovi.:-)...

2. Proč proboha je Teyla opět jediná, které může Sheppard svěřit velení na Atlantis???? Já se z toho zcvoknu, fakt.

Mno, jinak docela nadprůměr a musím říct, že dvojka McKay a Jackson byla výborná.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 17.10.2008 17:28:47
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

2Fazulina : ber to z ty lepsi stranky aspon tam teyla nestrasilo celou epizodu

Příspěvek 18.10.2008 09:21:02
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

cvigy píše:
2Fazulina : ber to z ty lepsi stranky aspon tam teyla nestrasilo celou epizodu

Dobrej překlep. :rflmao:
To dává postavě Teyly úplně nový rozměr.
(nebo to nebyl překlep?) :D
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 18.10.2008 11:24:01
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

to preklep byl , ale koukam ze to je i trefny :D

Příspěvek 19.10.2008 19:33:46
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

hlavně že si všimate jaky ma kdo vlasy :rflmao:

me nevadi jiny nazor, do jiste míry, ale opakujci se blbe kecy za nazor moc nepovažuji :lol:

a ted k dilu: no minulej byl lepsi, ted sem nebyl až tak napuntej, asi ze sem videl ten spoiler s asg, jen me trochu nastvalo jak cestovatele dokazali znicit asg lod, asi se to tady už rešilo , ale me se to nechce moc hledat takhle navecer, nemohl by mi nekdo namsat rozumny duvod, thanks :D
a dobry byl Rodney jak utekli a potom jak narazili na ty prazdny obleky, z toho sem nemohl :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 20.10.2008 07:38:44
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tommaso: někdo tu tvrdil, že je to průzkumná loď a že maj slabé zbraně, či co. Podle mě to spíš udělali scenáristi schválně, aby udělali epizodu "zajímavější"
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 20.10.2008 10:28:50
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Mno, díl to byl pěkný, vyloženě mi vadily jen dvě věci:

1. Jennifer měla pokaždé jinak upravenjé vlasy, vlnité a pak na můstku úplně rovné, pak zase vlnité, nepředpokládám, že si je stačila v tom všem umýt nebo si zajít ke kadeřníkovi.:-)...

2. Proč proboha je Teyla opět jediná, které může Sheppard svěřit velení na Atlantis???? Já se z toho zcvoknu, fakt.

Mno, jinak docela nadprůměr a musím říct, že dvojka McKay a Jackson byla výborná.

Na ty vlasy mě někdo upozornil, jinak jsem si toho nevšimla. Je vidět, že na nějakou kontinuitu stejně kašlou.

To svěření velení Teyle... :roll: Ne, že bych pochybovala o tom, že jí věří, ale ona nemá ve velení co dělat. To tam není nikde Lorne? Ten je snad po Sheppardovi další ve velení, ne? :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.10.2008 13:45:53
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
Tommaso: někdo tu tvrdil, že je to průzkumná loď a že maj slabé zbraně, či co. Podle mě to spíš udělali scenáristi schválně, aby udělali epizodu "zajímavější"

no to se mi zda jako nesmysl, aby utocili na atlantis s pruzkumnou lodi, i asg vedecke lode v mlecne nemeli moc zbrani nebo snad žadne, ted nevim, ale meli stity na stejne urovni jako u bojovych plavidel, nebo aspon na slusne urovni, asi to bude jak ty řikas :D
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 20.10.2008 16:00:14
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak oni pri utoku na atlantis zbrane nepouzili , jen to cim se prorezali a ten stit

Příspěvek 22.10.2008 16:41:14
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

no tak tadle epizoda nebyla spatna...uplne mi vzali dech ti asgardi pani no takovy zli mi prisli:_D
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 23.10.2008 17:55:37
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d píše:

Zaprvé se tyhle dvě možnosti nevylučujou a za druhé ať už to byla průzkumná loď nebo ne, tady je hlavní, že jsou to lodě, které si Asgardi postavili potom, co jim Wraithové zničili všechny jejich intergalaktické lodě. Vůbec celá ta válka je musela dost ochromit. Pak museli stavět s dostupných zdrojů na nějaké planetě s toxickou atmosférou, takže méně vyspělá loď tu není až takovým překvapením.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 23.10.2008 20:53:10
impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Neřekl bych že měli Vesmírní popeláři lepší podmínky než Asgardi.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Příspěvek 26.10.2008 18:14:05
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Díl se mi velice líbil. First Contact se mi zdál sice o něco lepší, ale episoda to byla dost dobrá.
Rodney a Daniel byli opravdu dobrá dvojice, opravdu jim to spolu šlo :D :D Určitě by se spolu ještě někdy mohli sejít a pracovat na dalším velké projektu. Jak se to nejdříve Rodneymu nelíbilo, pak měl o zábavu postaráno.
Jennifer, ano bylo to trochu postavené na hlavu, pokaždé jinak vlasy. Ale což se dá dělat, chyby se holt vloudí :roll:
Teyla jako velitelka, ne že bych jí neměla ráda, to mám, ale velet Atlantis... Jak poznamenala Klenotka, opravdu by spíš měl velet Lorne, jenže ten je tam jenom pro situace, kdy má nějakou :jako: šíleně obrovkou :jako: roli. Nikdy mu nedají nic pořádného, což mě štve. Proč se tam musí objeovat tak málo?
Velcí nepřátelé zase tak velcí nakonec nebyli... Docela mě to překvapilo, to bych tedy nečekala :D
Todd jako nový velitel Deadlusu... scéna s Woolseym byla opravdu dobrá, takové přátelství... :smile:
Obrázek

Příspěvek 27.10.2008 20:48:50
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zaprvé se tyhle dvě možnosti nevylučujou a za druhé ať už to byla průzkumná loď nebo ne, tady je hlavní, že jsou to lodě, které si Asgardi postavili potom, co jim Wraithové zničili všechny jejich intergalaktické lodě. Vůbec celá ta válka je musela dost ochromit. Pak museli stavět s dostupných zdrojů na nějaké planetě s toxickou atmosférou, takže méně vyspělá loď tu není až takovým překvapením.

Zase tak odpadní to být nemohlo. Proletělo to štítem Atlantis.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 28.10.2008 09:28:02
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jumper taky projde štítem Atlantis a kdyby dostal dva zásahy, tak už neexistuje. To není o síle, ale o nějaké frekvenci, jestli se nemýlím.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách