Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x13 - Inquisition

5x13 - Inquisition

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.9.2008 20:36:07
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

třeba Teylu upálej na hranici jako čarodějnici :D
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 12.10.2008 22:47:46
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím, jestli to nejsou stejný fotky jako Klenotčiny, každopádně ty její mi nějak nejdou.. tak sem dám tyhle:

http://www.sfuniverse.com/2008/09/02/stargate-atlantis-inquisition-promo-pics/

Co to má být proboha za gotický buráky v těch křeslech?!?

Příspěvek 18.10.2008 22:54:58
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To jsou vidláci, kterí postoupili na dalsí vývojový stupen. Jeste pet rad (bohuzel uz nebudou) a mozná bychom videli rasu na zpusob tollanu. Ne, ted vázne. Epizoda vypadá zajímave, co se promo fotek týce. Vzdycky jsem mel SG rád kvuli tomu cestování k jiným civilizacím. V SG-1 byli vzdy vidláci, ale strídalo se to vyspelými kulturami. Chápu, ze v Atlantis se ty lidi nemohli kvuli sklizním moc poklidne rozvíjet, ale urcite existuje mnoho vyspelých ras. Bohuzel s nimi pricházejí za 5 minut 12. :(
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 21.10.2008 20:15:17
Russell Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To g.o.d ... když je SGA tak strašný tak proč se na to díváš a navštěvuješ tohle fórum? Nebo minimálně když už se ti to nelíbí a díváš se na to tak si nech svoje názory pro někoho jinýho....

Mě osobně docela vadí když si čtu topik o epizodě anajednou tam nějakej šašek začne psát,jak je SGA strašná a ať ji zruší....
www.humantarget.sff.cz
www.justified.fan-project.com
www.fallingskies.sff.cz

Příspěvek 21.10.2008 21:00:59
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

co? proč reaguješ na půl roku starý příspěvky? Já s tebou do flame war rozhodně nepudu :roll:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 22.10.2008 19:19:33
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jděte do toho kluci :D

Na tuhle epizodu se docela těšim a je mi jedno že je flashbacková... vypadá to, že si Woolsey užije svou chvilku velkého rétora.. :smile:

Příspěvek 22.10.2008 20:30:30
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

jak jsem si všimla tak tady ještě není Trailer:

http://video.scifi.com/player/?id=749025
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 24.10.2008 17:17:54
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

zdalo se mi to nebo jsem tam slysel neco jako: atlantis se provinila zlocinem proti vsem lide mv teto galaxie ?
dvoum slovum jsem nerozumel, takze se mozna pletu
ale zase to bude nejspis nejakej soud :D

Příspěvek 24.10.2008 19:41:37
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ten závěr toho traileru mě dostal... "Best season of Stargate ever!" :rflmao: :rflmao:

Arekol: Ano, říkal to tam chlapík v tomto smyslu. Přesněji řečeno, že Atlantis je obviněna ze zločinů proti lidu této galaxie (patrně Pegasus, ale kdoví)... :)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 25.10.2008 05:09:21
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pěkná epizoda, přišel jsem teda o prvních ani ne pět minut, ale po reklamě už jsem koukal. Atlantis obviněna, to je dobré, překvapivě se mi to i líbilo. Pohled zpět mi tentokrát také nevadil, když už Atlantis končí proč ne. Jinak tyhle flashback epizody nesnášim, ti amíci jsou fakt vypatlaný nebo blbý. Tohle byla opravdu Woolseyho epizoda, už jsem myslel že se někam ztratil. Ten Happyend už je fakt až hroznej, ale úplný konec byl naopak skvělej, doutníček a sklenka s výhledem na molo, oceán a měsíce, to je prostě chlapská idylka. I když hodnotím kladně, je to jedna z epizod pustit jednou a dost.
Obrázek

Příspěvek 25.10.2008 11:05:04
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mě se epizoda také velmi líbila (jen doufám, že jsem bez titulků pochytil vše). Upřímně jsem se zprvu obával retrospektivního pojetí epizody, kdy je Atlantis souzená za své činy, ale nakonec se mi velmi líbilo zpracování. Scéna na konci - Woolsey a Sheppard se mi také líbila, zejména, když Woolsey vyjmenovával proč obstáli :D Jinak epizoda dost zaměřená na Woolseyho, což mi nevadilo. 8/10
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 25.10.2008 11:11:02
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Lol dobrej díl. Ta McKayova hláška "Federation had ships" se dala celkem čekat. Česky "Federace měla lodě" Celkem dobrá narážka na star trek.
Obrázek

Příspěvek 25.10.2008 12:15:01
piedmon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslel jsem, že Atlantis bude obviněna nějakou koalicí vyspělých civilizací a ne nějakým vidláky. Takže si na vyspělé civilizace v Pegasu budeme muset počkat.

Jinak, si myslím, že v tomto dílu mohli stihnout toho probrat více. Soud byl děsně rychlý, což dílu ublížilo. V SG-1 v triade byl soud zajimavější.

Příspěvek 25.10.2008 12:41:07

Odpovědět s citací

díl se mi nelíbil,díl o ničem 0/10

Příspěvek 25.10.2008 15:09:38
Milczek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě díl o ničem. Nejslabší za celou 5 sérii. Ty flashbacky byly všechny moc dlouhý a nebýt těch prvních z bitev proklikal bych se přes všechny. Žádná akce, nepříjemní soudci, prostě první díl(5) u kterého jsem se nudil a doufal, kdy ta hrůza skončí. Potěšil mě jen ten Woolsey a Lorne, Woolsey se konečně choval jako správný vůdce, no a stím doutníkem to bylo pěkný. Jestli takhle chcou, aby vypadala epizoda tak ať skončej hned.

Nevim proč ty 13. díly dělaj, jako by chtěli mermomocí ušetřit na penězích. I minulá byla jen na základně (, Irresistible, Quarantine a nebýt Zelenky), jsou pěkně nudný. Opravdu díky Woolsemu a Lorneovi a pár pěkných flashbacků
4/10 - doufám, že PRODIGAL bude lepší.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách