Pěkné pokračování, i když...mohlo mít na víc.
I když se mi zas tak moc nelíbí, co dělají s Asgardy. Když jsem je uviděla, nebyl to žádný wow efekt, který by mohl být, kdyby mi to minule někdo (řádově kolik...deset?, dvacet lidí?) nevykecal. Ale prostě...dát do téhle pozice Asgardy, to se mi moc nezdá. Ne, že by to bylo tak hrozně nelogické, ale připadá mi, že tím ničí onu rasu. A nechci říct "památu", protože s tou *sprosté slovo* z Unendingu se asi nikdy nesmířím, prostě se ji snažím ignorovat.
Mmch., tihleti Asgardi nevypadali moc vyspělí...i když taktika (myslím vniknutí na Atlantis) i logika strategie dobrá (ale na Asgardy nepadnoucí...myslím "tak zabijeme pár milionů lidí, a co?"). Osobně bych raději, kdyby šlo o jiné nepřátele.
Ten rozhovor Asgarda s Danielem (proč mu ta šedá prdelka neřekla jméno, jsem zvědavá, i když by to teoreticky spíš mohlo být něco zcela neznámého) mi přišel docela v poho - tak trochu vyvolal pocit, že tito Asgardi prostě dělají to, co z jejich pohledu musí, ale neviděla bych v tom přímo zášť (prostě se chtějí zbavit Wraithů bez ohledu na okolí...což není moc pěkné, ale funkční...nestarají se o ty, co jim stojí v cestě...to se mi nelíbí z výše uvedených důvodů, ale aspoň to není namířené přímo proti "ostatním"..mno, ale stejně se mi to nelíbí

).
Jen nechápu, proč scénárista (fakt Gero? že se nestydíš...) poslal Daniela hned s Rodneym do té komory, když tam neměl co dělat. Důvod zálohy je sice dobrý, ale byl by ještě lepší, kdyby počkal u dveří. Lézt tam je pěkná pitomost a navíc, když už tam tedy vlezl, tak by se neměl procházet a zkoušet chytit nějaký výboj, ale měl by se skrčit někde u Rodneyho (aby byl menší cíl, případně aby chytil tu ránu, co by šla na kvalifikovanější osobu).
Jinak Daniel se mi líbil.

Choval se jako "a už jsem zase v tom, paráda" a imo trefně to komentoval

. A zjevně je na tyto situace už zvyklý (no, taky by měl, že

), což se mi líbí.
U Rodneyho mě naštvala scéna s obleky (Gero, že se nestydíš!), tohle už není vtipné. Pět let...

.
Docela jsem se chvíli bála o Daedalus. Ale vyřešili to pěkně. Tedy ne, že by to tu už nebylo, ale co, když to funguje

.
Ale je fakt, že ten Attero device měl potenciál k chytrému využití. Stačilo by se jen zeptat nějakého fanouška a mohl by vědce z Pegasu poučit

. Což mě taky docela štve.

A ještě jedna věc...kde byl sakra Caldwell? Nebo jsem něco přehlédla?
Nějvětší plus - Daniel, nemůžu si pomoci

.