Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x11 - The Lost Tribe

5x11 - The Lost Tribe

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.10.2008 10:35:48
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Po minulém dílu jsem byl dost zvědavej na pokračování. Ze začátku to vypadalo dobře, ale hned po několika minutách mě dostala věta: "Exploze byla dostatečná aby mohl někdo přežít." A hned vidím jak si tam vesele na stole bliká notebook a vypadá jak čerstvě vyrobený :roll: . To jen malý detail. Ale co scénáristé předvedli s Toddem a jeho vojáky bylo hrozné. Z rasy co válčí tisíce let udělají bandu neschopných imbecilů (už zase), kteří nejsou schopni se zbavit jednoho protivného človíčka :cry: . A bylo toho víc. Jsem rád že alespoň Asgardi byli jiní než ty co jsme znali. Nekompromisní a starající se jen o svou rasu a nikoho jiného. Už jsem myslel že Atlantis dostane zas nějaký super "paprskomet" aby si mohl Shep hrát na hrdinu. Tenhle díl mě dost zklamal :thumbsdown: 3,5/10 (3b za drsné Asgardy a 0,5b za málo Teyly)

Příspěvek 12.10.2008 12:10:03
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Kulda píše:
Naprosto zk****** díl. 0/10
... Přitom minulý díl byl dost dobrý!

Ale tak to prostě je, SG taková byla, je a bude. Pokud se na to chceš dívat a užít si to, musíš si to přiznat, jinak to nejde.
Takové odpovědi a otázky mě opravdu fascinují. Já za celých 10 let u SG-1 a 5 let u Atlantisu nezažil více než 5 dílů (dohromady SG-1 + SGA) který by byli totálně na sračku. A víte proč? Protože když je někdo fanoušek SG je tojako vlastenec. Já sem tak zažraný vlastenec do SG že tam ŽÁDNÉ chyby nevnímám. Prostě já na SG vyrostl, a fakt že je to pro mě velká část mého života mi vůbec nevadí. Ani mi nevadí to že jsem na SG vlastenec. Jediné co mi vadí, je banda trot...ehm lidí, co se na to kouká jen na nahrážku volného času a hledá pořád chyby. Zalezte si nad svým, jistě nejlepším scifi Red Dwarf a nás, StarGatisty neotravujte.

A abych jen tak nekecal tak k dílu.

První část, tedy 5x10 byla skvělá. Netrpělivě jsem čekal co se v dalším dílu stane, ačkoliv jsem přesně věděl že Radek s Sheppem budou v pohodě (to by musel být větší big boom) tak sem se těšil na situaci s wraithy, Daniela s Rodneym a tak. Díl byl dost dobrý, sice né lepší než první část dvojdílu ale i tak stál za to. A opravdu nehoráznost bylo rodinné foto ala Todd držící Woolseyho kolem krku :).

Jen tak dál SGA.
Naposledy upravil Jack O´Neill dne 12.10.2008 12:22:15, celkově upraveno 1
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 12.10.2008 12:16:48
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

PachezZ píše:
Dark Angel píše:
Co se mi v tomto díle líbilo, resp. kdo se mi v tomto díle líbil byl Ronon - nedělal si problém s tím, jestli poškodí lod, prostě věděl, že musí Todda zastavit a tak to udělal :)

Mno me tu zase ronon dost vadil a to sem ho dosud mel vcelku rad. Nicmene to ze se kdesi uprostred cesty rozhodne rozstrilet kdovi co a tim v podstate lodi odriznout i cestu zpet a jeste si mysli jakej je hero mi prislo uz moc "dumbass"... a to sem v okamziku kdy rekl ze vi jak lod zastavit doufal ze se precejen neco naucil a nebude tam za opici co strili po vsem co se hybe/sviti/pipa...
Já osobně Ronona moc rád nemám, ale tady to vážně bylo logické, poškodit tu lod - kdyby ji Wraithi ukořistili, tak by už byli téměř neporazitelní při síle, kterou scénáristi BC-304 dali....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 12.10.2008 12:47:39
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jack O´Neill píše:
Kulda píše:
Naprosto zk****** díl. 0/10
... Přitom minulý díl byl dost dobrý!

Ale tak to prostě je, SG taková byla, je a bude. Pokud se na to chceš dívat a užít si to, musíš si to přiznat, jinak to nejde.
Takové odpovědi a otázky mě opravdu fascinují. Já za celých 10 let u SG-1 a 5 let u Atlantisu nezažil více než 5 dílů (dohromady SG-1 + SGA) který by byli totálně na sračku. A víte proč? Protože když je někdo fanoušek SG je tojako vlastenec. Já sem tak zažraný vlastenec do SG že tam ŽÁDNÉ chyby nevnímám. Prostě já na SG vyrostl, a fakt že je to pro mě velká část mého života mi vůbec nevadí. Ani mi nevadí to že jsem na SG vlastenec. Jediné co mi vadí, je banda trot...ehm lidí, co se na to kouká jen na nahrážku volného času a hledá pořád chyby. Zalezte si nad svým, jistě nejlepším scifi Red Dwarf a nás, StarGatisty neotravujte.

na SG tu vyrostl skoro každej včetně mě.Tohle není vlastenectví, to je totální zaslepenost. Připomínáš mi Mitchella82, kdo chodí na Gateworld, ví o kom mluvím. Nikdo tu netvrdí že RD je nejlepší scifi seriál, je to úplně něco jinýho a nejlepší scifi seriály jsou jiný. Zkjus si pustit něco jinýho a možná pochopíš, proč lidi Sg kritizujou. Timhle příspěvkem jsi se zařadail po bok lidí o kterých jsi psal. Na jedný straně tu kritizuješ lidi, kteří na SG nadáváš, ale ty Sg nekriticky obdivuješ. Gratuluju :)
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 12.10.2008 12:58:48
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Aha! Promiň, odpovídát na toto je opravdu pod mou úroveň. Zdržují se odpovědi v tomto tématu.
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 12.10.2008 13:25:53
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já uz tohle neresím. Jen by me zajímalo, jak ti "chytrí", co by neudelali ani jednu chybu, jak by tenhle díl teda udelali? Klidne sem napiste, jak to melo vypadat podle vás.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 12.10.2008 13:49:32
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jako tenhle díl mě trochu zklamal. Po tom prvním sem se těšil jak bejk na tenhle a teda fakt nic moc. Sice pořád lepší nadpruměr ale to jenom díky ty první části. Hodně se mi líbili asgardi a to že jim konečně došlo že nemůžou jenom všechny zachranovat (kéž by to došlo i Teyle :!: ). Ronon se mi vůbec nelíbil, zase z něj udlali nadčlověka a z wraithu udělali totální pitomce. Naštěstí tam byl Daniel kterej podle mě byl fakt perfektní a spolu s rodneym je to fakt skvělá dvojka :D

btw. taky nemam rád lidi který jenom hledaj chyby, který tam určitě jsou ale proč bych si jejich hledáním kazil dojem ze serialu

Příspěvek 12.10.2008 14:48:51
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

GODe ty ses vazne takova p**a......kdybych te mel pobliz tak bych te od rana do vecera liskal , ale ne jen proto abych nevysel z formy...

chapu ze nekomu se SG libi , nekomu ne....ale kdyz uz se ti nelibi tak na to prestan cumet....a to ze travelleri porazili asgardy celkem chapu...prvne se nauc anglicky ( a nebo si pockej na titulky ikdyž nekde taky nejsou 100%ní ).
a prestan tu psat take sra*ky a zaloz si vlastni forum ( ne topic ) a tam si pis sam se sebou....veci jako treba SGA je pi*ovina , ale divam se na to a pak to kritizuju.......
kdyby to kritizoval nekdo komu se sg libi tak to beru , ale ty nejses clovek...

Příspěvek 12.10.2008 15:13:40
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

artos25977:tak tohle byla ta největší blbost kterou jsem dneska slyšel. Díky, že jsi mě takhle pobavil. Je fascinující, že nekritizuješ i ostatní, kterým se tenhle díl nelíbil a psali tu o tom, jak jsou rádi že to končí. Ale je to tvoje věc. Navíc co čekat od člověka jako ty, kterej má zjevně víc zubů než mozkových buněk a nedokáže diskutovat aniž by nemusel použít výrazy jako 3,14ča apod.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 12.10.2008 15:52:46
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

artos25977 - tohle už je trochu přehnané nemyslíš? Já třeba taky nesouhlasím s g.o.d.em, ale je to JEHO názor a má na něj právo a to, že se tu setká s kritikou svého názoru je normální, ale kritikou, nadávky jsou trochu hodně přehnané.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 12.10.2008 16:49:25
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

artos25977 píše:
GODe ty ses vazne takova p**a......kdybych te mel pobliz tak bych te od rana do vecera liskal , ale ne jen proto abych nevysel z formy...

az se tak stane tak rekni ja ti pomuzu pac je do deb**

Příspěvek 12.10.2008 17:41:06
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

lidi nemá tohle náhodou být pokec o epizodě? Takhle se z toho pomalu stává inkviziční soud na téma "Názory uživatele g.o.d." :)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 12.10.2008 17:52:58
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak to stačí!

g.o.d: Ty zatraceně dobře víš, že na tvoje kritické řeči VŠICHNI A VŽDY reagují otázkou, proč na to koukáš. Když tě to tak štve, tak buď přestaň psát tyhle řeči nebo se s tím smiř a nenadávej.

Pro ostatní: Kritika se vám líbit nemusí, ale to neznamená, že se do sebe budete navážet a nadávat si. Prostě to tak je a někteří lidi to dělají pořád, i když vědí, že tím provokují.

Takže se uklidněte nebo dostanete ban na vychladnutí. Je to jasné?!
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.10.2008 18:05:08
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Po shlédnutí minulé, vynikající epizody jsem asi od tété očekával příliš moc. Epizoda byla přesto velmi dobrá, ale na tu minulou moc neměla. Osobně jsem byl rád, že se zase ukázali cestovatelé. Taky by mi nevadilo, kdyby se Daniel ukázal v Atlantis častěji, s Rodneym byli skvělá dvojka.
Taky doufám, že se ještě objeví Asgardi, ale co mi sakra vadilo bylo to, že se asi nějak pozapomělo, že máme v galaxii Pegassu i druhou BC-304 a to Apollo 8) Apollo se tam neobjevio už hodně dlouho, například jak Sheepperd říkal, že nemají žádnou jinou loď :o Nevím, možná jsem něco přehlídl a je už Apollo pryč ? :oops:

Celkově 9/10

Příspěvek 12.10.2008 18:14:17
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Tak to stačí!

g.o.d: Ty zatraceně dobře víš, že na tvoje kritické řeči VŠICHNI A VŽDY reagují otázkou, proč na to koukáš. Když tě to tak štve, tak buď přestaň psát tyhle řeči nebo se s tím smiř a nenadávej.

Pro ostatní: Kritika se vám líbit nemusí, ale to neznamená, že se do sebe budete navážet a nadávat si. Prostě to tak je a někteří lidi to dělají pořád, i když vědí, že tím provokují.

Takže se uklidněte nebo dostanete ban na vychladnutí. Je to jasné?!

aha , hmmm ban jo a za co konkretne ?

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách