Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x11 - The Lost Tribe

5x11 - The Lost Tribe

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.10.2008 18:33:13
Hugh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

ja si stejně myslim, že tihle asgardi jsou vyvrhelové a do této galaxie přiletěli samy a proč se dál stěhovat když normální asgardi jsou v mléčné dráze a že tam sou tak že našli jiný způsob klonování než používají normální asgardi tohle je muj názor

Příspěvek 08.10.2008 18:37:30
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hugh píše:
ja si stejně myslim, že tihle asgardi jsou vyvrhelové a do této galaxie přiletěli samy a proč se dál stěhovat když normální asgardi jsou v mléčné dráze a že tam sou tak že našli jiný způsob klonování než používají normální asgardi tohle je muj názor

asgardi nebyli v mlecne draze...

Příspěvek 08.10.2008 21:07:11
Hugh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak z Idy nebo odkud to sou

Příspěvek 09.10.2008 16:19:03
Smith Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Musím říct, že tohle video mě dost překvapilo
http://www.youtube.com/watch?v=EbIl72u-0Eo

Já jsem si myslel, že v těch oblecích je jen vědomí asgardů, ne celý Asgard :D To ale znamená, že na té ošetřovně spáchal sebevraždu asgard (když chtěl Zelenka rozřezat oblek).
Pořád jsem nějak doufal ve Furlingy, ale i Asgardi jsou lepší než nic, akorát nevím, proč psali ve spoilerech "nová mocná" rasa, když Asgardy už známe...
[img][./images/thumbs/CPSbanner-1_1249655725.gif]http://i680.photobucket.com/albums/vv165/carlo959/CPSbanner-1.gif[/img]

Příspěvek 09.10.2008 17:41:33
maniak11 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Třeba Asgardské vyvrhely nazvaly Furlingové.(nebo naopak) :D

Příspěvek 09.10.2008 17:45:54
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Furlingové se akorát v sg nemají podle všeho objevit nikdy! Nebo to aspoň zatím říkají...

Příspěvek 09.10.2008 17:50:19
maniak11 Airman
Airman

Příspěvek 09.10.2008 18:29:31
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Doufám, že nikdy, jednak proto, že takové hezké tajemství se vyplatí udržet... Navíc lidi nemusí vědět všechno za každou cenu.

Příspěvek 09.10.2008 19:33:30
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

treba sou vyvrhelští asgardí evolučně změnili na malý chlupatý furlingy...
Opravdu jsem pocten ze ste ty furligy brali vazne xD :loltransparent:
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 09.10.2008 19:56:31
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Smith píše:
To ale znamená, že na té ošetřovně spáchal sebevraždu asgard (když chtěl Zelenka rozřezat oblek).
Pořád jsem nějak doufal ve Furlingy, ale i Asgardi jsou lepší než nic, akorát nevím, proč psali ve spoilerech "nová mocná" rasa, když Asgardy už známe...

Skorej to bolo zabezpecenie proti nasilnemu vniknutiu...
Obrázek

Příspěvek 09.10.2008 22:38:42

Odpovědět s citací

Smith píše:
To ale znamená, že na té ošetřovně spáchal sebevraždu asgard (když chtěl Zelenka rozřezat oblek).

Třeba to byl asgardský robot-obranář. :hmmm: Zvenku se to nepozná :)
Jediná porážka je ústup

Příspěvek 10.10.2008 22:31:46
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tyjo, jeste nekolik hodin. To uz snad nevydrzím. Na tenhle díl se tesím víc nez na The Last Man. Z nedockavosti uz u me bezelo The Siege i First Contact. no, doufám ze to nezvoraj a bude to nejlepsí díl Atlantisu. V nejlepsím by se melo prestat.

AVEO AMACUSE!
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 11.10.2008 07:50:54
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

moc pěkná epizoda, teda na té lodi Travellerů bych nechtěl být delší dobu, je to dost o "držku" :lol: nejlepší hlášky snad byly z té strojovny (samovznícení kabelů, varování o radiaci, celkem jsem i Zelenku litoval) :D dle mého Asgardy vrátili na scénu myslim poměrně dobře ... docela mě překvapilo, že Traveller loď zničila bez problémů tolik Asgardských, ale je fakt, že ty jejich lodě jsou asi z té doby co přišli do Pegasu, takže méně vyspělé než Asgardů, které známe zřejmě ... nebyla to jejich intergalaktická, o které mluvili, spíše nějaká průzkumná nebo nějaký podobný typ (pokud jsem dobře pochopil, tak neměli zdroje na vybudování dalších ?) ... kdybych měl nadhodit nějaké hodnocení, tak by rozhodně dosáhlo plného počtu, pro mě jedna z nejlepších epizod 5 sezóny :smile:

Příspěvek 11.10.2008 08:13:31
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pecka dil, od zacatku do konce sem se nenudil a uteklo to neuveritelne rychle...
Toto je spoiler!!!:
Jenom jak tam tak Danny lezel na podlaze tak sem si rikal: Jenom ne povzneseni, ne znova :D
ciselne hodnoceni asi nema smysl, plny pocet v jakemkoliv zebricku :)

Příspěvek 11.10.2008 08:20:27
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Výborá epizoda od začátku až do konce. Jelikož jsem moc nešetl spoilery, tak jsem byl dosti překvapený, že tam jsou asgardi. Na číselné rovnici by to bylo 20/10 a nejlepší díl z celého Stargate Atlantis
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách