Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x10 - First Contact

5x10 - First Contact

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 06.10.2008 18:46:26
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Vím, že už to běží v TV. To jsem postřehl. Ale dostal jsem se k tomu až teď (předtím jsem na to vůbec nekoukal). Takže jsem chtěl začít pěkně od začátku.
Ale podle toho, co říkáte, se na ty webizody asi vykašlu a podívám se rovnou na TV podobu.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 06.10.2008 21:24:54
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já u webepizod taky nevydržela. Bylo to moc roztahané a ukecané. Ale ten pilot v televizi je v podstatě celý předělaný, scény jdou líp dohromady a i toho zeleného pozadí ubrali, což je znát. Není to akční seriál, spíš takový temnější, mystery, Buffy křížená X-Men, pokud to musíš vědět. :D A když vezmeš, že takovou Amandu moc nemusím, ale ten pilot mě natolik zaujal, že se opravdu budu dívat, tak to už by tě mohlo přesvědčit :D Samozřejmě každému se líbí něco jiného a určitě to není pro každého, ale za zkoušku nic nedáš. :wink:
Tolik k OT. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.10.2008 18:58:56
vafle Airman
Airman

Odpovědět s citací

Byl to naprosto krutej díl, takových by SG potřebovala víc. Až na to, že to byl vykradenej Star-Trek

Příspěvek 13.10.2008 11:41:13
Dajen Airman
Airman

Odpovědět s citací

WOW, tak tohle byl naprosto geniální díl! Celou dobu jsem na něj koukal se zatajeným dechem!

Poté, co jsem se prokousal celým tímhle topicem, si říkám, ještě že jsem sem nelez předtím, než jsem zkouknul i 5x11. Tudíž nejen, že jsem nevěděl, že mají být noví emzáci, ale po shlédnutí jsem neměl ani páru, kdo by se z nich mohl vyklubat! Lidi fakt to stojí za to, nečíst spoilery :ok:

Hodnocení nebudu opakovat, od každého tu těch superlativů zaznělo požehnaně, jenom ještě jedna věc se mi líbíla, kterou nikdo nezmínil:

Ten výbuch brány zachycený v atlantském štítu vypadal dost efektně - z ničeho nic měli na Atlantis svoje malé soukromé slunce! :D

Příspěvek 15.2.2009 17:16:39
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jak můžou lodě prolítávat štítem na obě strany??? Se divim ze otevirali hyp. okno v atmosfere protože v SG1 porad rikaly ze nevi co se stane kdyz to udelaj......
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 21.7.2009 13:45:15
John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ale v SG-1 to taky nakonec udělali :)

Jinak, ten díl byl super, zrovna jsem ho skouknul, ten náraz do štítu chránícího bránu a pak to vysklení hlavní místnosti :D Todd nám ještě k tomu vzal Daedalus, Asgardi, prostě super díl. :D 8) 8) 8)
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Příspěvek 21.7.2009 13:47:22
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Si to viděl hodně brzy :lol:

Na těch asg. byly nejlepší ty jejich skafandry :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 21.7.2009 13:51:06
John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Většinu dílů jsem si nestáh, spíš sleduju na internetu, tohle jsem už viděl, ale těď jsem koukal na proma, ty mě vždycky dostanou, jsou lepší něž celej díl :lol: :lol:
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách