Něco jako: "Hrozně se teď v létě nudím. Hej lidi, neznáte nějakej seriál, kterej je úplně skvělej, ačkoliv skutečnost, že ho zrušili uprostřed první řady napovídá opak?"
Intelligence has nothing to do with politics. - Londo Mollari
firefly je skvely serial zkouknul sem prvnich dvanact dilu a film serenity...podle me jeden z nejlepsich serialu co sem zatim videl... Petice za obnoveni firefly:
Tak to jsem nějak zaspal, zajímavé vyhodnocení, některé věci mě překvapily. Nejvíc mě pobavilo to co by lidé uvítali na konech, pro jednu věc hlasovalo víc lidí než v předchozí otázce hlasovalo pro to, že na cony jezdí
Když jsem si někde na fóru(teď už si nevzpomenu na které) přečetl,že existuje sci-fi seriál zkombinovaný s westernem,napadlo mě,to bude nějaká sr**ka.Nedalo mi to,sehnal jsem si to od známého a musím říct,no,hodně jsem se mýlil.Nečekal jsem,že se s toho vyklube takový dobrý seriál.I ten nápad a koncepce,že jsou to psanci opravdu funguje ve všech epizodách.U tohoto jsem se opravdu těšil na každý další díl(narozdíl od SGA,kde mě s**ou s těma jejich vyplňujícíma epizodama) a nikdy mě to nezklamalo.Nejenom Nathan Fillion,ale celá posádka je skvělá a každý člen má něco do sebeOpravdu škoda,že ho zrušili.Potajmu doufám,že ještě není všem dnům konec a že ho nějaká televize obnoví.
Seriál Firefly je už nějakou dobu zrušený a mně napadlo,pokud by diváci neuspěli s podepisováním petic za obnovení,myslíte,že někdy vznikne seriál,který by byl také kombinací westernu a sci-fi?