Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já jsem taky pro vyčkání. Nezbývá než doufat, že se naskytne příležitost nižší ceny, protože ona uvedená...ta je naprosto příšerná. Nemyslela jsem, že ubytování bude levné, ale že dalece předběhne jakékoli jiné položky, to mě taky nenapadlo.
Obávám se, že já vám moc nepomůžu. Zařizování něčeho takového je dalece z mého dohledu. Já vím "nechat to na ostatních" není zrovna dobré, ale když já ani nevím, co se s tím dělá základně. Hotel jsem si nikdy nikde neobjednávala, tím spíš v cizině. :dontknow:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jsem na tom s hotelama jako Tar-ara, zkušenosti nulové a po tom zážitku s blebě objednanými letenkami se od toho raději budu držet dál :sorry:
Jinak taky bych raději byla pro vyčkání. Z té ceny se ni protočily panenky :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Bohuzel, jak holky psaly, tak i ja nemam zadne zkusenosti ohledne hotelu. Rada bych pomohla, protoze to nechci nechavat na ostatnich, ale nic moc o tom nevim :dontknow:
Urcite bych jeste pockala, jelikoz tahle cena je opravdu hrozna. Snad to pujde hodne dolu.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Chápu, nedělat to, co dělám, jsem v tomto téže laik:-). Nicméně k té ceně, ona není nijak vysoká na poměry Anglie, spíše průměrná, na to si zvyknete, že v hodně zemích cena za ubytování předčí veškeré další náklady. Když jsem jela na Pegasus minule, letenka mě stála 500 Kč zpáteční, zato ubytování několik tisíc....

Anglie je vůbec v tomto hodně drahá, stejně jako severské země... přitom nechápu zaco, ty kamrlíky v Anglii vůbec nestojí za to... Třeba v Londýně to jsou občas vyloženě děsný díry... Thistle je celkem v pohodě, i když pokoj je veliký akorát tak, aby se tam vlezla postel a okolo ní je tak metr. Za víc jak 3000 Kč za noc to ale naštve co?
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

A přitom Thistle je sice 4* hotel, ale co jsem tak slyšela stížnosti, tak tam třeba holce na vozíku odmítli nosit snídani na hotel, dali jim pokoj v patře a jako náhradu jim dali parkování zdarma, ačkoliv neměli auto :roll: A to nemluvím o těch problémech s kartami, jak je vždycky musela recepční odmagnetizovat, nebo co to s nimi dělala. A když jsem tam poslíčkovi dala libru za donesení kufru ze schodů, tak se zatvářil nějak divně - nevím, kolik čekal.
Každopádně, četla jsem, že Thistle prochází rekonstrukcí a tak by jim tam snad mohlo fugnovat topení bez toho, aby kraválem předčilo prolétající letadla :lol:
Ale na ty snídaně se těším. :oops:

Takže počkáme, ale asi je do chvíle, než ohlásí nějakou havězdu - kdyby měl přijet Joe či David, tak se obávám, že pokoje budou mizet hodně rychle.
Ale myslím, že to spadne a kdyby se ta cena nějak vydělila počtem lidí - no, uvidíme.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

BozaN Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravim.. ja myslim ze to jsou sezoni ceny pres leto.. Myslim ze v zime jsou uplne jine.. Tak to bylo u nas v hotelu,leto skoro o 50% drazsi nez prez zimu..
Pracoval jsem v GB (Jersey) na hotelu..

BozaN Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je primo tento hotel a nasel jsem tyto ceny..
(http://www.thistle.com)
Je to moc.??

WOLF PEGASUS Four 23-25 Jan 2009
London Thistle Hotel
Bath Road
Longford Village
UB7 0EQ

2pm Thursday 22 January 2009 Check Out 12pm Saturday 24 January 2009

Room1 (2 People ) Total Price
Leisure Inc Vat and Breakfast
Standard Room 2 Single Beds £179.00
Deluxe Room 1 Double Bed £199.00
Deluxe Room 2 Single Beds £199.00
Leisure Rate Inc Dinner and Breakfast
Standard Room 2 Single Beds £251.00
Deluxe Room 1 Double Bed £271.00
Deluxe Room 2 Single Beds £271.00
Summer Rate Inc Bkf and Dinner First Night
Standard Room 2 Single Beds £156.00
Deluxe Room 1 Double Bed £196.00
Deluxe Room 2 Single Beds £196.00
Advance Purchase Best Available Non Refundable Ex Vat Room Only - Credit Card Payment taken at time of booking
Standard Room 2 Single Beds £135.00
Deluxe Room 1 Double Bed £153.00
Deluxe Room 2 Single Beds £153.00
Advance Purchase Best Available Non Refundable Ex Vat Room Only - Credit Card Payment taken at time of booking
Standard Room 2 Single Beds £144.00
Deluxe Room 1 Double Bed £162.00
Deluxe Room 2 Single Beds £162.00
Standard Room 2 Single Beds £153.00
Deluxe Room 1 Double Bed £171.00
Deluxe Room 2 Single Beds £171.00
Standard Room 2 Single Beds £167.40
Deluxe Room 1 Double Bed £185.40
Deluxe Room 2 Single Beds £185.40
Standard Room 2 Single Beds £183.60
Deluxe Room 1 Double Bed £201.60
Deluxe Room 2 Single Beds £201.60
Standard Room 2 Single Beds £209.00
Deluxe Room 1 Double Bed £228.00
Deluxe Room 2 Single Beds £228.00
Best Rate Ex Vat Room Only
Standard Room 2 Single Beds £170.00
Deluxe Room 1 Double Bed £190.00
Deluxe Room 2 Single Beds £190.00

General
General

Odpovědět s citací

Na ten ceník Thistlu jsem koukala taky. Když vezmu, že jsme za to posledně platili 70 liber za tři noci, tak jo, přijde mi to hodně. Ale počkáme, nejspíš mají teď letní ceny, takže počítám, že to spadne. Tohle se možná počítá se stávajícími cenami.
Nemůžou si dovolit, aby na con měli vysoké ceny. Oni ostatní taky nejsou žádní milionář, aby platili tyhle ceny.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Je šance, že se mezi hosty objeví Christopher Heyerdahl? :)

On a Michelle Morgan. A má spokojenost bude úplná. 8)

A jinak, co to ubytování? Nějaká změna :?: Jsou to teda pálky strašné, co jsou tady výše.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

General
General

Odpovědět s citací

Čeká se. Po sezóně ceny spadnou, takže klid :)
O Chrise Heyerdahla a Michelle Morgan jsem žádala na fóru wolfevents, víc se dělat nedá. Můžeš to tam podpořit, jestli chceš. :)

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A kdy tak asi ty ceny spadnou? V listopadu? Zase si rikam, jestli ty ceny nenechaji vysoke pres vanoce.
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

General
General

Odpovědět s citací

Ježiš, já nevím. Loni jsme to objednávali někdy v listopadu nebo prosinci a bylo to v pohodě. O ten con tam bude spousta lidí, nemůžou si dovolit nechat ceny takhle vysoko, to by jim v tom hotelu nikdo nezůstal.
Ono bydlet někde dál jak přes ulici se tam nedá. Po tom denním maratonu je člověk děsně unavený a je lepší tam ráno být dřív.

EDIT: Update - Fazulina říká, že ta její známá má dovolenou, takže já se v pondělí tady půjdu poptat do pár cestovek, jestli by nebylo možné to objenat a mít štěstí při ceně. Ono to totiž vypadá, že každému uvádějí cenu jinak. :roll:
Pak dám vědět. Tohle je poslední věc, která nám chybí ke štěstí. :D

A byli jste někdo poslední dobou na stránkách Wolfevents? Ne? Tak tam radši ani nechoďte, protože mají další cony - Eureka/4400 a Heroes a...no, co vám budu povídat.... :cry:

Odpovědět s citací

Ahojky, takže jsem zjišťovala znovu cenu toho Thistle hotelu a vychází to nyní takto:
206 GBP na 3 noci/2-lůžkový pokoj (tzn. cca 69 GBP na noc za pokoj), tzn. jeden člověk by za tři noci zaplatil 103 GBP (cca 3300 Kč).
Pokoje jsou na vyžádání, tzn. nevím teď hned, zda jsou vůbec volné. Nechala jsem ta místa vyžádat, je to stále nezávazné, dle toho, jak jsme se domluvili, tj:
4x dvouluzkový 23.-26.1.
3x dvouluzkový 22.-26.1.

Pokud by někdo proti tomu něco měl, pak prosím, ať to sem rychle napíše. Ať vím, kolik nyní chceme vlastně pokojů.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

General
General

Odpovědět s citací

Mně se ta cena nezdá tak hrozná, takže já bych do toho rozhodně šla. Nemůžu mluvit za ostatní, ale taky bych reagovala rychle, protože se to kvapem blíží a pokoje pak už v takovém množství být nemusí.

Odpovědět s citací

Ano, kdo dřív přijde, ten dřív mele:-). zatím nemám nové informace, takže jakmile se dozvím víc, hned to sem napíšu.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony