Tak nějak nevím. Ten úvod do třetí sezóny mi připadá dost slabý. Už se z toho stává docela, nechce se mi to říct tak ošklivě, ale slátanina. Mají klasické problémy s tím, že v předchozích dvou sezónách udělali postavy příliš mocnými (Peter, Sylar) a teď nevědí co s tím, protože by ty postavy vlastně byly všemocné, ale to se zase nehodí do příběhu. Respektive ten krásný okamžik, kdy Claire hraje hru "potřebuju něco zabít, kde je Sylar, Peter nebo já?" (chudák Sylar, krom Petera a Claire tam snad žádná postava nebyla tolikrát přizabitá

), tak ten okamžik by tam prostě nemohl být a celá scéna by se odhrála v jedné větě, kdy by se Sylar postavil před Claire, řekl by něco ve smyslu "Nemůžeš mě porazit" a bylo by.
Navíc tam dochází ke křečovitým momentům, kdy se tak nějak pozapomíná na to, co se odehrálo předtím a pak dochází k nelogičnostem (viz. moje slavná úvaha o Peterově jizvě, pak Claire jak přežívá Sylarův útok, když předtím jí v jiných liniích zabil - celá první kapitola "Zachraň roztleskávačku...bla bla....").
Jediný, kdo mě nezklamal, byl Hiro, protože od něho jsem nic dobrého nečekala

Je to trubka a tou zůstane.
Peter je taky trubka, ale o něm se to už vědělo od začátku a tentokrát to nezachání ani Nathan, z něhož nám dělají taky pěkného šaška. Upřímně nevím, kdy se mi tím pánbíčkářstvím nezprotiví a až se to stane, tak mě to bude hodně mrzet, protože ho mám ráda.
A Mohinder...už jen to, že si nechal tu hispánku

navíc z něj teď bude SpiderMohinder, takže nevím nevím
Ale co se mi naopak moc líbilo "Proč si povídáš s želvou?"