Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x11 - The Lost Tribe

5x11 - The Lost Tribe

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.9.2008 20:27:21
JFK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Můžeme tady o dalším průběhu diskutovat, můžeme s ním i nesouhlasit, ale to je tak asi vše co s tím můžeme dělat :P Co naplat, musíme to opět týden vydržet, ale je to k nepřečkání......

Příspěvek 28.9.2008 20:35:41
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

dva tejdny. Místo SGA poběží příští tejden tak kravina Sanctuary
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 29.9.2008 08:24:01
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

g.o.d: Hou, hou, hou... S kravinou se mírni, Sanctuary je naopak dost dobrej seriál (soudě podle jeho webizod) a třeba já se na něj dost těším a řekl bych, že pár dalších takovejch lidí tu je taky...
Je sice blbý, že kvůli jeho premiéře musíme na druhou část čekat dva díly, ale furt je to lepší, než standartní tříměsíční mid-season přestávka... hm? :)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 30.9.2008 10:56:02
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak já to vím, že můžou být bůh ví jak dlouho v pegasu, ale neříkejte mi, že by neobsadili Atlantis, chápu, záležitost s genem, ale snad jsou dostatečně chytrý aby to obešli?! Když navíc v sg1 Thor řekl, že dokázali extrahovat část antických vědomostí z těch hlavocucaček..

Taky si myslím, že jim pak stačí ukázat asgardská vylepšení na apollu popř. daedalu aby obrátili. Něco jiného by bylo, kdyby to byli třeba odpadlíci, vyhnanci.. No a technologii taky mají úplně jinou..což zase může jít o mimikry... Já nevím..já jenom chci aby to byli klaďáci...

Příspěvek 30.9.2008 11:22:07
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi to klaďáci budou, ale zatím vypadaj na nejdrsnější Asgardy ve vesmíru :D

Příspěvek 30.9.2008 12:10:13
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já bych právě řekl, podle toho co jsme o nich zatím viděli - že na Asgardy by mi sedělo, že původně šlo o tvrdou válečnickou rasu, že by se přece nerozhodli hrát bojovné a obrněné severské bohy jen tak.
A co asi kdysi udělali jiným rasám v Idě? :smile: Protože žádnou jinou rasu z galaxie Ida neznáme, že dokud po nich nešli Replici, měli tam absolutní moc.

btw. Nemůže být ta postava Asgarda jen hologram, a ti warrioři jsou vlastně kyborgové? Mě by se to zdálo lepší, než kdyby z toho vyskočil klasický neoblečený malý Asgard. :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 30.9.2008 12:49:43
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Možná, že by to bylo pro samotný SGA lepší a zajímavější, ale já pořád doufám v ty Asgardy, protože to jak s nimi v unending naložili bylo docela ubohé..

Taky mě napadla možnost, proč když už se nemohli klonovat, proč si nevymysleli nějaký androidí těla, do kterých by se přenášela vědomí..přece jenom jsme viděli že jejich mysl dokáže přežít z krystalu v hataku.. takže něco jako prázdný tělo replikátoraa by pro ně mohlo být vcelku zajímavou alternativou šediváka, který je v praxi nepoužitelný bez technickýho udělátka v podobě té swat uniformy, o které mluvil Jackson..

Jen mě to napadlo..

Příspěvek 30.9.2008 13:50:59
Zumik Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No nový těla si nevytvořili, protože by scénáristi nemohli jednoduše zakončit 10 serii jejich zničením a předáním veškerejch vědomostí nám.
Spíš nechápu, že když to jsou asgardi, tak k čemu potřebujou nás, aby to zařízení sprovoznili???

Příspěvek 30.9.2008 14:09:54
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi teda ten gen..rodney to sám říkal..

Příspěvek 02.10.2008 19:26:36
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

podle mě vás s těma asgardama a když ty plechovky konecne sundaj masky neozve se nic jinyho nez
Toto je spoiler!!!:
WE ARE THE FURLINGS!!!
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Re:

Příspěvek 03.10.2008 03:04:04
babanec Airman
Airman

Odpovědět s citací

Merlin Miridyn píše:
zajimavý nazév- ztracený kmen nebo národ!!!! nějací nevlastní bratři Antiků a nebo Wraithů, ne????? :wink: :wink: :wink:

zdravim vsechny :] jen jsem chtel dodat, ze to nebude nejaka odruha wraithske rasy, pac stitem mohla projit jen lod antiku `] a kdyz chteli zapnout cosi na destrukci wraithskych krizniku pri prechodu do hyper prostoru, tak si myslim, ze {new tribe} bude cosi antickeho `]
Ale rozhodne se tesim na jejich nove technologie, pac to je to co me na SG bavi, jak si pustej producenti fantazii na spacir :] Cim vic novej udelatek tim liiip :lol:
Jinak ta jejich {vrtna bublina} byla stylova, stejne tak jako ten stit kterej zapnul.
btw ta scena s tim stitem me privadi na myslenku a docela bych se priklanel k nazoru, ze jsou to mozna jen prazny {swat} obleky, ktere ovlada jen vedomi at asgardu ci nekoho jineho. Pac mi nerikejte ze by se tak lehce vzdal sveho zivota {i kdyz ve prospech tymoveho uspechu} a ti dalsi by odesli bez mrknuti a nechali tam svyho jednoho doslova zdechnout.....??? To by hranicilo se sektou, jak pak odevzdane vypnul stit a nechal se pokropit.. apropo nevypadalo to ze by ho rozstrileli, pac jak ho mohli zabit kulky, kdyz ani kouzelnik zelenka nedokazal jejich oblek rozriznout... Proste bych nevylucoval moznost prazdneho swat obleku... `] tot vse.. sorry, za dlouhej prispevek, ale SGA se neda shrnovat tak strucne `]

Příspěvek 03.10.2008 06:21:38
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

znacne me irituje kdyz nekdo jde do spoileru, precte prvni prispevek a odpovida na to kdyz reseni uz tu padlo :D

Příspěvek 03.10.2008 15:18:42
martik__ Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

WORMWEJDR píše:
podle mě vás s těma asgardama a když ty plechovky konecne sundaj masky neozve se nic jinyho nez
Toto je spoiler!!!:
WE ARE THE FURLINGS!!!

To spíš řeknou "Greetings" :D :D

Příspěvek 03.10.2008 21:18:56
Aries_cz Airman
Airman

Odpovědět s citací

gravidus píše:
...protože bych neviděl důvod že neobsadili Atlantidu ještě před lidskou expedicí...

Na tohle je zcela jednoduchá odpověď. V díle Before I Sleep tam Janus říká že zablokoval všechny adresy s vyjímkou Země, aby byla Elizabeth v bezpečí během svého pobytu ve stázové komoře.

Jak zde byl obrázek kde je zezadu vidět Asard, přijde mi že vypadá trochu jako hologramy, nebo alespoň že okolo sebe má takovou světelnsou auru.

Docela by mě zajímalo co z této epizody nakonec vyleze.

Příspěvek 03.10.2008 21:54:46
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

vzhledem k tomu ze atlantis presouvali, tak asgardi vubec nevi kde atlantis je, a prisli na to az pomoci toho vysilace
atlantis je jim u zadnice, oni potrebujou zprovoznit to zarizeni na niceni wraithu

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách