Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x10 - First Contact

5x10 - First Contact

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 29.9.2008 13:35:37
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

tak za prví jsou to PRAVIDLA a navíc ne každej to stihne přečíst za pár minut a je spoustu lidí co to NEVÍ, já to bohužel věděl, protože to někdo napsal do sekce mimo spoilery a to bez funkce Spoiler! :evil: , ale zase jsem nevěděl KDY (a jestli jo, tak jsem to naštěstí zapomněl. :evil:
a pokud někdo nevěří že jsou lidi co se záměrně vyhýbají spoilerům, tak věřte, jsem jeden z nich :evil:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.9.2008 14:28:04
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

clie: Neni to jedno, všichni to neví a ti co to ví, to ví jen proto, že některý lidi uvažujou stejně idiotskym způsobem jako ty.
Obrázek

Příspěvek 29.9.2008 14:32:15
wolftaker Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jako dil super, jen me dost mrzi, ze prisel tak pozde, kdyz uz se serial blizi ke konci... Takhle maji dily scifi serialu vypadat porad a ne jednou za x dilu, kdy uz jsou divaci temer znechuceni vyvojem deje a postav, ze pak takovyto dil oznacuji za jeden z nejlepsich ne-li nejlepsi ever... Ale to uz bych chtel asi moc... Atlantis uz je zkratka mrtva :(

Příspěvek 29.9.2008 15:31:16
clie Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ralen píše:
clie: Neni to jedno, všichni to neví a ti co to ví, to ví jen proto, že některý lidi uvažujou stejně idiotskym způsobem jako ty.

Osobně za idiotské uvažování považuji nadávat někomu za jeho názor ;-). Věděl jsem to dříve než jsem sem přišel protože jsem videl video, ale kdyby ne, bylo to tu tolikrát, že to musí vědět snad všichni. Omlouvám se všem které jsem připravil o to (u mne to nejspíš bude zešílení co to tvůrci zase vymysleli) nadšení, až uvidí kdo oni opravdu jsou. Neudělal jsem to schválně, toto je pokec o této epizodě a emzácích v nich a jelikož bylo vydáno (asi) oficiální video kdo oni opravdu jsou, není toto porušení pravidel. Ale fakt se omlouvám za zkažené překvápko, pokud to můj příspěvek způsobil.
"And those who are prideful and refuse to bow down, shall be laid low and made
unto dust" - Book of Origin -

Příspěvek 29.9.2008 15:38:01
Palmik Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jen taková spekulace reagující na spoiler
Toto je spoiler!!!:
Pokud by se opravdu jednalo o asgardy, jaký by měli důvod k tomu, aby unášeli Rodda a Dannyho (mohli je vzít omylem jak tvrdila Teyla a John, každý kilo navíc, se přece hodí :roll:). Ale pak by po nich přece nechtěli, aby přistroj i zprovoznili, tím jim přeci poskytli možnost přístroj nenávratně poškodit. Proč tak vyspělá rasa (i přesto, že možná žili odděleně od svých Mléčno Dražných bratrů xD) nedokázala zprovoznit tuhle hračičku sama.

Příspěvek 29.9.2008 16:00:41
Cinderella Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nemaj antickej gen, Rodney jo.

Příspěvek 29.9.2008 16:28:00
Anise23 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

A tý ich mliečnodráhový bratia boli z galaxie Ida, nie z mliečnej dráhy.
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.

Příspěvek 29.9.2008 16:33:35
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

clie píše:
Ralen píše:

Osobně za idiotské uvažování považuji nadávat někomu za jeho názor ;-).
Ale tady nejde o názor (proti tomu se tady lidé sice taky občas bouří), ale tohle je porušení pravidel - viz bod 7 viewtopic.php?f=1&t=96 . A nezáleží na tom, jestli bylo vydáno promo, dokud nejsou titule a celá epizoda, tak je to prostě zakázané mimo určenou sekci....Už vážně začínám přemýšlet jestli ty pravidla někdo čte...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.9.2008 17:12:46
clie Airman
Airman

Odpovědět s citací

Můj názor byl ten, že to tu stejně všichni vědí a za to mi nadával :).

Sorry ale vůbec by mě nenapadlo, že v pravidlech může být něco takového, že v této sekci nesmím hovořit o epizodě. neslouží právě k tomu? Jsou lidi co se na díl dívají i bez titulků.

Můj názor je: Lidi možná nadávají že jim někdo něco vyzradil, ale oni to podvědomě chtějí vědět, protože proč jinak by sem chodili? Udělejte další sekci s nezávazným pokecem o dané epizodě, takhle budu muset neustále spoilerovat a víte jak blbě se to čte a píše třeba na mobilu ve vlaku? :-D

Omluvil jsem se a už budu přispívat jen stylem: bylo to dobré, aby mi někdo nenadával, že jsem prozradil že John bude mít v příštím díle modré spodky - sakra, teď mě zabijou :-D

Příspěvek 29.9.2008 17:17:21
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

clie: 1. já nenadával tobě, ale tvýmu přístup
2. scény z videa nebyly součástí tohoto dílu, tudíž zveřejnéní tady jakýchkoliv informací co z toho videa vyplývaj a zároveň nevyplívaj z jakýhokoliv dílu na nějž už byli vydaný titulky je závažný porušení pravidel tohohle fóra
3. to že to tu bylo hodněkrát tě to tu neopravňuje postnout znovu, to že třeba některej obchod byl hodněkrát vykradenej mě ho neopravňuje vykrást

Už vážně začínám přemýšlet jestli ty pravidla někdo čte...

Možná že i čte, ale k čemu to je když je nedodržuje...

...Udělejte další sekci s nezávazným pokecem o dané epizodě

Seš beznadějnej případ, tohle je ta sekce. :roll:
Obrázek

Příspěvek 29.9.2008 17:30:42
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

RE Tar-ara:
A ještě by mě zajímalo...co to měl Chuck za knížku? :)

To měl být "zřejmě nepovedený" menší vtípek :smile:
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 29.9.2008 17:34:13
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

clie:
no tak asi takhle
nejprve se uveřejňuje název (i ten se občas může řadit do spoilerů)
pak navazujou spoilery na danou epizodu
následně Epizoda, popřípadě ještě před ní nějaké foto či videa.
A až pak jsou titulky a tehdy se o tom můžeš bavit bez této funkce to že v jedné epizodě bude mít žluté ponožky, ale v další se dozvíme že tam bude mít znak NIKE je už spoiler a je jedno jestli ho někdo napsal nademnou nebo že je to v nějakém tom videu či na nějakém jiném fóru... (příklad s obchodem od Ralen)...
a navíc jsou lidi co to tu nečtou každý den a za tu dobu se už něco nashromáždí a pak už to TŘEBA nečtou celý a tudíž se můžou vyhnout tomu spoileru,.....
jinak máš štestí a stebou i všichni nad tebou že Tar-ara jen vyhrožuje (zatím)

jinak při registraci bych bych udělal kvíz z pravidel... :roll:

tímto bych tuto debatu ukončil
clie a spol. si hned přečte pravidla a pořádně se nad sebou zamyslí a my ostatní co bohužel víme o co půjde, tak to budem muset překousnout a doufat že se nenajde už nenajde žádnej...nikdo kdo by něco někam napsal (podobnýho a bez varování) :roll:
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.9.2008 21:44:23
clie Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Ralen píše:

...Udělejte další sekci s nezávazným pokecem o dané epizodě

Seš beznadějnej případ, tohle je ta sekce. :roll:

Toto je opravdu nezávislá sekce do které si mohu nezávisle psát o všem, jen né o tom o čem chci a to je jak dopadne tato epizoda - fakt nezávislé :-D

Někdo by se měl zamyslet nad tím, k čemu jsou pravidla zakazující se tu bavit a která jsou pro lidi kteří nechtějí nic vědět. trošku zvláští ale Ok no, já budu vše spoilerovat.

Krádež a uveřejnění již uveřejněné informace, která je kevšemu o dva řádky nademnou je naprosto něco jiného.

PS: spodky budou modre, ale nic nevite ;-)

Příspěvek 29.9.2008 22:02:30
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

clie: Umíš číst?
Pokec o epizodách
Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Je na tom něco nejasného?
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 29.9.2008 22:08:06
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

clie: ok ten spoiler číst nebudu, ale teď sem si uvědomil, že sem tě asi špatně pochopil měl sem napsat spíš tohle je ta sekce... no nevim nějak si to přeber... (podle toho jak si to myslel)

edit: asi už chápu, proč Klenotce příjdou živý linky nepřehledný - jsou tady skoro stejně naformátovaný jako obyč text (jen podtržený)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách