Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x11 - The Lost Tribe

5x11 - The Lost Tribe

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.9.2008 11:18:38
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ztraceny narod..
viva la asgards...

Příspěvek 27.9.2008 11:24:42
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

žádní jejich roboti, to sou jejich obleky :smile:

http://www.cinemablend.com/television/Clip-From-Daniel-Jackson-s-Return-To-Stargate-Atlantis-12451.html

viz topic epizody 5x10 :wink:

Příspěvek 27.9.2008 11:31:12
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

skoda ze toho nebylo vic, zajimalo by me co an to daniel rekne..
byt tam o'niel: AHOOOJ THORE :D :D
' vim ze todel jsou uplne jiny asgardi ale vsadim se ze by to rekl :) '

Příspěvek 27.9.2008 16:44:43
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem zvedavý jak to dopadne a hlavně jsem zvědavej na tu techničku.. 15 let... to se v čechám může.... ale jinak to bude nářez a Daniel se určitě bude snažit něco s asgardíkama domluvit až se mu odhalí... by mě zajímalo která herečka bude hrát tu 15 letou dívku?
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 27.9.2008 16:54:48
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no to vypada jako lod od cestovatelu :-D :shock: :shock:
a docelo dobre vypada i antlantis .. po rekonstrukci by ji měli skolaudovat

Příspěvek 27.9.2008 22:48:03
PaulZy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takže takto to je, ale s tou techničkou to bude jak, že by byla někde zahrabaná v káblech na lodi, když se poprvé objeví? :roll: :wink:

Už ale vidím, jak jí bude Zelenka nahrazen kvůli úmrtí. :shock:

Příspěvek 28.9.2008 01:22:22
Unown Airman
Airman

Odpovědět s citací

co je sakra myšleno tim cliffhangerem?

Příspěvek 28.9.2008 10:08:46
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

http://video.scifi.com/player/?id=701901

trailer
a nechapu, v traileru pisou ze bude desateho rijna
a tady:
http://www.scifi.com/atlantis/episodes/episodes.php?seas=5&ep=0510&act=1

ze tretiho...

EDIT: CODE!

Příspěvek 28.9.2008 10:16:43
verbon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

JAk ten asgart vylezl ven hned mi to připomělo ironmena . Je to logické ža mjí takové obleky představte si že by na bojišti běhali nazí asgardi:D:D:D

Příspěvek 28.9.2008 11:31:33
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mají asi v tom marketingu zmatek... :)

Nicméně je to tak, že bude až desátýho, protože třetího budou vysílat dvouhodinovej díl Sanctuary, který tak bude zasahovat i do vysílacího slotu SGA... a od desátýho už pojedou Sanctuary a SGA bok po boku...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 28.9.2008 18:04:01
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ja nemohl vydržet od minulého, do tohoto týdne...a teď mám čekat dva týdny,...? No tak zase jsem se kouknul do spoilerů, což jsem asi neměl.

Počítám, že tihle asgardi budou zaručeně jiné postavy, než ty, které známe. Především si myslím, že nebudou v pegasu až tak moc dlouho, protože bych neviděl důvod že neobsadili Atlantidu ještě před lidskou expedicí. Spíš jsem zvědavý na jejich chování a proč se chovají, tak jak se chovají vůči lidem. Snad jako by ani nevěděli že lidé byli jejich spojenci, kteří je zachránili před replikama... Já vím, že všichni byli divní až na Thora, ale postupem času se objevovali další šedý sympaťáci, jako Freyer, Heimdall nebo Hemerojd.. a ať si mě scénáristi nepřejou jestli to nějak vymrví, teda doufám že neobjeví zaniklou rasu v dvoudílu, jenom proto aby je mohli spláchnout...snad to bude mít trochu hlubší důležitost do dalších epizod, případně i filmu...

Už aby to bylo, tohle bude dlouhý čekání...

Příspěvek 28.9.2008 18:16:33
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

gravidius: Jak píšeš - Snad jako by ani nevěděli že lidé byli jejich spojenci, kteří je zachránili před replikama... Lidé byli jejich spojenci kolik - 7 let? a Asgardé jsou jak stará rasa - několik desetitisíciletí, takže i kdyby nakrásně považovali lidi za přátele (což asi ano), tak nikdo neříká, že ti Asgardé nemohou být v Pegasu už dávno - třeba už od dob antiků. Jinak řečeno pravděpodobnost, že vědí o lidech a jejich sedmiletém přátelství mi přijde mnohem menší než, že o nějakých lidech kdy slyšeli
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 28.9.2008 18:21:23
Mjr. M. Kouba Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já nevím, rozumově bych se přikláněl k tomu, že to je jiná odnož asgardů, která nemá lidi moc v lásce, popř. o lidech z Tau'ri slyšeli jen tak vzdáleně jako o lidech, kteří vyhnali Raa. Ale nadruhou stranu, celkově to vystupování může být jenom, aby nepoznali, že to jsou oni, stejně jako to s tim výbušným oblekem. To vyhrožování "máte hodinu, pak ho popravíme" mohla být jen apelace na Rodneyho pud sebezáchovy, kdy pod výhružkou brzké smrti dokáže nemožné.
Tak, či tak za 12 dní se dozvíme, co je správně.
Obrázek

Příspěvek 28.9.2008 18:24:14
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

ono je spíš možný, že tihle Asgardi jsou v PG mnohem dýl. Pár set let. Tohle budou něco jako Ori. Nemůžou bejt všichni hned hodní :-)
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 28.9.2008 18:34:48
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Osobně si myslím, že tihle Asgardi budou dost izolovaný aby se o nich moc nevědělo a tudíž nebyli ve spojení s ostatními. Takže bych se ani nedivil kdyby byli podezřívavý vůči všem a hlavně vůči nějakým lidem co najednou ovládají antické město. Taky bych se hned s každým nekamarádil :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách