Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x09 - Tracker

5x09 - Tracker

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.9.2008 21:01:29
Kaia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

no me se ten dil libil. a to ze tam doktorka chvili zamachala klackem, to uz se da pominout. jinak to bylo dobre...

Příspěvek 24.9.2008 16:00:28
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě to připadá jako kopie 2X04 Runner.... Jinak je to ale dobrej dil jako všechny ostatni. A docela si vyhrali s těma pastěma. A McKay si zabil Wraitha ani by po nem stih vystrelit :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 24.9.2008 16:52:35
Hiler Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dobrej díl
"Soudím, že pánbůh tvoříc člověka přecenil svoje možnosti."
-Oscar Wilde-

Příspěvek 24.9.2008 23:29:46
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Po druhé jsem se kouknul na epizodu a: kdyby Kellerový dali do rukou pořádnou hůl, prostě něco většího a delšího, tak by to vypadalo i líp, jenom že to "jako" vykrejvá..ale to už mohla rovnou tasit rapír..

Příspěvek 25.9.2008 11:58:38
PaulZy Airman
Airman

Odpovědět s citací

No mně se líbila ta evakuace. Rodney pobízel vesničany, pak pobídl 1 osobu "Sir." Ta se tázavě obrátila "Sir?!" "...Madam." :lol:

A ten Rodney s botou, to jak střílel dozadu nebo Jennifer mlátící wraithy půlmetrovým klackem (no nevím, ale zase mohla znát slabá místa a kdoví co dělala ve volném čase), no to byly originální scény. :)

Příspěvek 26.9.2008 20:55:19
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mě se ten díl moc líbil :smile: byla tam spousta povedených a vtipných scén, např. když Rodney střílel z botou v ruce a skákal na jedné noze :lol: I Ronon mi tentokrát nevadil :) A světe div se - Teyla tam vůbec nebyla, no super :smile: Na konci byla pěkná scéna Ronona s Rodneym :wink: Myslím, že se mi bude hodně stýskta, až Atlantis skončí, snad bude SG Universe alespoň stejně tak dobrý :wink:

Celkově 9/10

Příspěvek 11.10.2008 15:33:46
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nudná průměrná episoda, kterou z bezbředé nudy zachránil jen "storyarc" s Rononem a Rodem ohledně Jennifer, což ale klidně mohlo být na začátku a konci minulé episody... Spolupráce vědce a muscle naprosto nevyužita, Kirk se choval jako idiot (zezačátku drtič, později "Jéžiš, dyť já vás jenom tahám vyléčit malou holčičku"), od naprosto zapomenutíhodného dílu by to zachránilo jenom více chuťovek, jako kdyby se ukázalo, že ta malá holka je třeba Kirkovou manželkou a ne skoro-dcerou, nebo kdyby Kirk nahradil na pár dílů Ronona v týmu, nebo kdyby Kirk na konci vytočil Atlantis a skočil do brány vědouc, že je na druhé straně štít a bere sebou do pekla Wraithy nebo něco takového...
A na kameře taky mohli použít nějaký jiný filtr, takhle z ukázek člověk neví, jestli omylem nepustil jiný díl o běhání po lese.

Ztracený čas a zatím nejhorší díl jinak IMO výborné řady.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách