Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Hlavne me jako Babylonistu potesila pritomnost Bruce Boxleitnera, ktery hral v B5 Johna Sheridana (ale poznal jsem ho jenom diky hlasu, ma ho takovy typicky) |
| Peter, Nathan a Syler jsou bratři.. |
| Jo Angelina veta, ale ja jsem tvoje matka me taky dostala. Jeste by me zajimalo jak je to s tim Lindermannem, jestli se Nathan jenom zblaznil, ze ho vidi, nebo jak to je. |
| Takže jediná věc, která mě opravdu hodně štve a doufám, že ji brzy napraví, je Peter v cizím těle. Doufala jsem v interakci Peter/Nathan, ale náš Peter. Tak snad to dají brzo do pořádku. Sylar je syn Angely? Co se týče Tracy, tak bych řekla, že je to asi trojče, soudě podle té schopnosti. Nebo dvojče Niki. Pokud vím, nikdy nebylo řečeno, že Niki s Jessicou byly dvojčata. A mám dojem, že ten senátor bude představovat problém, až zjistí, co je Nathan opravdu zač. Linderman je mrtvý, to určitě, takže by měl Nathan schopnost vidět mrtvé lidi, jak to bylo ve dohadech nebo se možná jenom nějak "vrátil" Linderman, aby něco dokončil. Pochybuju, že by Nathan bláznil, protože to vyléčení určitě nebylo samo od sebe. Ale doufám, že Nathan se tentokrát bude rozhodovat sám za sebe. Mohinder Spiderman - cool Hiro mě tu ale trochu štval - zachránil svět? Dvakrát? WTF? ![]() |
I když nějaké výhrady by se našly..| Toto je spoiler!!!: |
| Teda doufám, že Nathan brzo „znormální“, protože takhle mi s těma svýma božíma kecama lezl dost na nervy. |
| Claire mi taky solidně lezla na nervy - těšila jsem se na nějakou "kick-ass", ale ona je ta z budoucnosti snad ještě horší |
| Takže co tu máme. Peter z budoucnosti - cool. Anebo vlastně ne. To napadlo koho, hodit normálního Petera do jiného těla? Dobrá blbost. Dále tu máme šíleného Mohindera, ze kterého se stal kříženec Supermana a Spidermana. Ouchh, jak originální. Co tu sakra furt dělá Sylar? V první série byl super, šel z něho strach, ovšem nyní se akorát opakuje, je už tam k ničemu. Díky němu tu taky máme Claire, která necítí bolest, čili spousta blbých keců. Hirova linie: Jdeme chytit rychlou blondýnu. Jeho roli v druhé sérii jsem měl rád, no ale tady to vypadá hodně špatně. A co je vůbec nejlepší - Nikky je zpátky. Bože můj oni tam snad násilně museli do toho dvojdílu nacpat úplně všechny. Panbíčkářský Nathan mě taky zrovna netěší. Druhá epizoda už byla trochu lepší, ale stále jsem se nedočkal ničeho, co by mi nějak vyrazilo dech a to, že je Angela Sylarova matka. To mě opravdu nechává chladným. Nebylo to úplně špatné, ale zároveň mám pocit, že tvůrci se nám snažili vynahradit loudavou druhou sérii a moc se jim to nepovedlo. Tohle nejsou Heroes, které jsem měl rád |
| propíchl Sylara a dal Adama do rakve, z které se stejně může vyhrabat. |
ještě, že ho | Toto je spoiler!!!: |
| Ando v budoucnosti zabil, tak to do něj naprat |