Trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Okamžite. Och, a urobiť kolo toho verejné haló. Obrovské. Napríklad, ja by som presne vedel, čo urobím.
Tieto bytosti nie sú ľudia, ale žijúce sračky. Nemám nič proti hackerom, ktorí kdesi do hlavičky napíšu, že našli chybu, úspešne ju zneužili, že ich zámery sú čisto informatívne, a napíšu, o akú chybu sa jedná. Sám som pár takýchto akcií zažil.
Pýtate sa toho vrecúška zvratkov, či chce potopiť PoA, alebo web. On v tom sám nemá jasno. On chce potopiť, proste chce ničiť, viac ho nezaujíma.
Ten chlapec je vyvrheľ spoločnosti, tak sa musí ukázať, že aspoň tu je pán a aspoň tu sa dokáže presadiť. Všetko, čo chce, je vaša pozornosť! A vy mu ju dávate, ako olej ohňu. Keby ste ho od začiatku ignorovali, ale
totálne, zistil by, že ani tu nezískal žiadnu pozornosť. Ale dobre, že ste tak neurobili, to by kvôli nám spáchal samovraždu, to by som fakt nechcel mať na krku - aj keď by som z toho vyšiel právne úplne čisto.
Geser píše:
Tak sem to s tím individuem domluvil... Až poběží IC administrace,tak vrátí hesla a na všechno zapomeneme. Nelíbí se mi to,ale rozhodně lepší než jím navrhovaná možnost...
Možno, ale nie najlepšia možnosť. Keď zistí, že mu to prešlo, bude pokračovať. Takéto svinstvo treba 1) identifikovať 2) prinútiť ku krachu. A hlavne mu ukázať, že nikto naňho nie je nahnevaný a vôbec nikoho nezaujíma. Najlepšie tak, že sa s ním nikdy priamo nespojíte, nič sa ho neopýtate, ... Iba rozosievate semienka protiakcie a podáte trestné oznámenie.
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.