Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x09 - Tracker

5x09 - Tracker

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 21.9.2008 09:15:24
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

btw tu kellerovou se přál tomu runnerovi ale jinak ... RODNEY!!!
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 21.9.2008 09:54:05
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Dobrej díl. Rozhodně jsem čekal, že to bude horší.
Líbil se mi ten runnerův transport tech. Jsem zvědav, jestli se z toho něco vytěží.
Zatím víme akorát, že byl na planetě plné technologie. Sakra, proč se nemůže čas od času na takovou planetu dostat i náš SG tým? Nemluvě o tom, že už od 5. dílu mají v computeru na Atlantis nějaké extra informace o vyspělých rasách. Jenomže oni jsou moc busy s běháním po lese a tak podobně, že se prostě nemůžou ani zmínit. Škoda.
Z tohohle plyne: další vyplňovačka. Sice povedená, ale je jich poslední dobou až moc.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 21.9.2008 10:41:49
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Moc hezká epizoda..
Rodney střílející na Wraitha s botou v ruce :D Ale zas je vidět jaký udělal kus práce,tři série zpátky netrefil ani stodolu a střílel po krysách:DNový runner..Ze začátku nic moc ale teď mi je dokonce líto že ho už asi neuvidíme..Rodney,Ronon,Kellerová..Konečně se nám tu trochu pustili do těch vztahů,i Ronon byl dobře napsaný,ne jenom to obvyklé střel tohohle a přizabij tamto..Absence Shepparda a Teyly mi fakt vůbec nevadila..
Btw:Kellerovou přeju Rodneymu:)

Hodnocení:9/10
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 21.9.2008 13:02:48
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně epizoda moc nenadchla, asi proto, že mě celou dobu rozptylovaly Rononovy špinavé vlasy. :x Nevím, proč ho prostě nenechají ostříhat a neušetří ho nošení té úděsné paruky. Vážně vypadá, jako by mu v nich hnízdily breberky a v tom lese jsem pořád čekala, že zavadí o nějakou větev a skalpuje se. Zdá se mi to, nebo Ronovi trochu roste břicho? :o

Taky se mi těžko věří Rononovu zájmu o Kellerovou, když jejich poslední a skoro jediná interakce byla v Karanténě a až doteď si jí prakticky nevšímal. I když to vypadá, že jí mimo kameru trénoval.
Každopádně je myslím jasné, že Kellerovou sbalí Rodney. Nevezme jí náhodou v nějaké následující epizodě jako svojí "girlfriend" na konferenci na Zem?
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 21.9.2008 16:05:14
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak podle mě skvělá epizoda. Interakce Ronon-Keller-McKay se mi líbila - zejména se mi líbilo "nadšení" Rodneyho, když zjistil, že jde na misi i Ronon a na konci Ronon x Rodney bylo taky hezké....osobně mi ale spíš přijde, že si chvílemi Ronon dělal z Rodneyho srandu s tím, že by měl taky zájem....mno snad uvidíme v dalších dílech. Jinak nový runner byl podle mě velmi příjemný ( i když je pravda, že to asi trochu přehánějí, že všichni Runneři jsou citlivost sama - situace, kdy musí denně bojovat o život podle mě zanechá následky na psychice člověka....) a je mi dosti líto, že už ho na 99% neuvidíme.
Jinak opět se ukazuje, že scénáristé nejsou schopni dotáhnout věci do konce - mají adresy vyspělých světů, ale Atlantis na nich snad ani nebyla, a když už chtějí dodat do seriálu nějakou novou technologii, tak jedině s novými lidmi.... škoda. Celkově 9/10
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 21.9.2008 16:25:56
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

epizoda jako celek ušla, hlavně kvůli Kyrikovi, kterej narozdíl od Ronona za něco stál. Ale to co předvedli s Kellerovou, to je vážně síla. To, že jí cpou pomalu do každý epizody, kde nemusí bejt, je vcelku jedno. ale ten její závěrečnej klacíkovej souboj s wraithem byla vážně síla. Takovej wraith je mnohonásobně silnější než člověk, natož pak mrňavá hubená doktorka, která se nějak zázraekm naučila chvaty s klackem. Ten wraith jí logicky měl složit k zemi během dvou vteřin
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 21.9.2008 17:57:36
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

posledních pár dílů je fakt dobrejch...je škoda že má atlantis končit zrovna teď když se ta pátá řada tak pěkne rozjíždí :(, i když je fakt že toho hodně přehnali, třeba to jak kellerová složí toho wraitha je fakt postavený na hlavu...

Příspěvek 21.9.2008 18:01:09
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no myslim že to byl dobrej díl...a ten konec byl zatim asi nejlepší z celý řady....doteď.
A řekl bychže si spíš Ronon dělá z Rodnyeho srandu :)
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 21.9.2008 18:08:55
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To si myslím tiež. Teda, čo sa týka toho rozhovoru Ronona s Rodneym. Akoby to povedal len na truc, aby sa Rodney vyjadril a konečne rozhýbal. Ronon mal pri tom taký zvláštny úsmev, prosto akoby mal niečo za lubom. Ale podla môjho skromného názoru to nebol záujem o Jenifer.
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 21.9.2008 18:30:56
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
epizoda jako celek ušla, hlavně kvůli Kyrikovi, kterej narozdíl od Ronona za něco stál. Ale to co předvedli s Kellerovou, to je vážně síla. To, že jí cpou pomalu do každý epizody, kde nemusí bejt, je vcelku jedno. ale ten její závěrečnej klacíkovej souboj s wraithem byla vážně síla. Takovej wraith je mnohonásobně silnější než člověk, natož pak mrňavá hubená doktorka, která se nějak zázraekm naučila chvaty s klackem. Ten wraith jí logicky měl složit k zemi během dvou vteřin

No s ou situací u Kellerové máš pravdu, skončila by na zemi během 2 sekund. Ale tak museli jí nějak zapojit. A Rodney byl dobře komickej jak střílel ty Wraithy :lol:
Ronon is the best!!!

Příspěvek 21.9.2008 19:43:36
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

7/10
epizoda byla lepší než by se čekalo, bohužel dojem kazil pan Ronnon zabírající 1/3 dílu, ne nemám ho moc rád a vůbec by mi nevadilo, kyby ho tenhle nový runner nahradil :twisted:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 21.9.2008 19:55:48
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

taky me napadlo ze by novy runner mohl nahradit ronnona

Příspěvek 21.9.2008 19:56:11
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tenhle dil mě mile překvapil, na tenhle dil sem se nejak extra netesil, ale byl dobrej, takovej lehkej nadprumer :) :smile:

nejlepsi bylo: skakajsi Rodney na jedny noze, v jedny botu v druhy zbran a strili po wtaithech, nebo jak ho honili poprvy, ja křičel a střilel za sebou na slepo :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 21.9.2008 21:11:49
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jako vypňovačka dobrý.

+ ten runner byl docela týpek
+ Rodneyho scéna s botou...

- * Wraith vs. Keller

7/10

* Nechápu, opravdu ne, jak sotva 50 kilová doktorka Jenifr může nakopat zadek mnohonásobně silnějšímu wraithovi, kterej lidi odhazuje na x desítek metrů! Kellerová si tím dřevem mohla mávat jak chtěla, wraith by si na ní ve skutečnosti během několika vteřin smlsl. Tyhle abnormality teď vídáme nějak často. Naposled to byla "Techla" a její BC userfriendly systém. Dále jsme viděli další reset button, kde tenhle díl nemá žádný další odkaz na další epizody...

Btw. Už je to asi 3 nebo 4 díly zpátky co se replíci zabydleli na atlantis a poslali nám pár planet s ubertechama, nejspíš včetně té na které experimentovali, a na které se nejspíš nachází jedna osamělá Aurorička se kterou tam přiletěli...

Z toho už asi nikdy nic nebude, škoda.
Nemám rád soboly

Příspěvek 21.9.2008 21:22:48
HobGoblin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už len čakám kedy sa v StarGate Atlantis začne niečo diať, lebo to vzdám ešte pred koncom série. Áno, drsný chlapík bol oukej, ale ten zvyšok... Či už súboj doktorky, ktorej "dramatická" premena z bojazlivej skautky na Xenu s Wraithom alebo McKay a jeho topánka. Tvorcovia by si mali uvedomiť, že aj keď úsmev na našich tvárach je treba vyčariť ( niekedy aj nechcene - 5x07 Whispers ), stále je tento seriál považovaný za seriózny akčný sci-fi seriál. Tak nech sa tam už voľačo poriadne deje ( okrem šaša McKaya, hrdinskej Kellerovej a veľkého šéfa Ronona ). Ale myšlienka a dej boli v pohode :D
Sorry 5,5 / 10

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách