Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x09 - Tracker

5x09 - Tracker

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.9.2008 16:24:05
The Best Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Taky bych se rád optal na ty titulky :?: :?:

Příspěvek 20.9.2008 16:31:12
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Titulky se bohužel výrazně opozdí. Tento týden se nějak nesešli lidi, takže to potrvá. Jinak časování je hotový a momentálně probíhá překlad, ale překládá pouze jeden člověk. Obávám se tedy, že titulky dneska nevyjdou.

Příspěvek 20.9.2008 16:34:36
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To mě fakt dojímá.... Buď se naučte anglicky, nebo buďte trpěliví.... Ne každý má pokaždé čas věnovat celou sobotu překládání, víte co je to za piplačku? Až titulky budou, tak budou, prostě si budete muset počkat.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 20.9.2008 17:09:35
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

http://sgtt.scifi-guide.net/sga_s05.html

pokud nepohrdnete slovenstinou tady mate odkaz, aspon neco no , mi to pri zkouknuti nevadilo
" IMMORTALITY "

Příspěvek 20.9.2008 18:57:56
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

A jo, šlo to. Sice to žádný zázrak nebyl, ale uběhlo to vcelku rychle :)
"Milostný trojúhelník" Rodney-Jennifer-Ronon se mi moc moc líbí :D aneb konečně nějaké vztahy na Atlantis (tady spíš v lese :lol: ). Vyjasnění situace na konci mezi Rodneym a Rononem bylo pěkné :smile:
Ze začátku mě nová runner moc nenadchl, ale počase jsem si zvykla a je škoda, že už ho asi neuvidíme :? Kdyby se neobětoval, mohl být v týmu místo vy-víte-koho :D
Nemůžu si pomoct ale Rodneymu/Davidovi to v tý černý uniformě zatraceně slušelo :oops: A jak zastřelil Wraitha skákajíce na jedné noze s botou v ruce bylo super :lol:
A Wraithové potěšili. Nečekala jsem že v této epizodě budou :)

Jééé, můj třístý příspěvek na foru :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 20.9.2008 19:00:15
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já si tedy práce SGTT vážím, ať už to vyjde v sobotu večer nebo až během neděle. Jen nechápu, jaktože namuras to má vždycky tak rychle, i když je na to sama a je to taková piplačka, jak říkáte.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 20.9.2008 20:21:03
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mne sa epizóda páčila, bolo to asi zatiaľ najlepšie... :) (z 5. série). Príjemné nemať tam Johna, a Rononovi napísali scenár :)
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 20.9.2008 20:25:44
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Další pěkná epizoda neposunula sice příběh ale je to vyplňovačka jak se patří už mi tam po dvou dilech zacinal chybět sheppard ale nakonec to spravil rodney skákající na jedný noze a jeste k tomu strilejici... prekvapila bojujici kellerová pěkný zakončení a wraithi takze

Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 20.9.2008 21:17:49
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Docela dobrá epizoda, především díky aspektu vynechání Shepparda a Teyly. Jen ten Woolsey už by tam konečně mohl být. Tři epizody už je teda docela hodně.
Toto je spoiler!!!:
Naštěstí v dalších dílech už se objeví, na což se těším hlavně v 5x12
Jinak epizoda. Samozřejmě hodně věcí šlo předvídat, ale kvůli nečekaným zvratům se na Atlantis nedívám. Runner byl docela v pohodě, Hewlett a Staite jako vždy skvělí a Momoa měl po delší době co hrát, jen jsem (nevím proč) čekal, že ta teleportační technologie bude mít společného něco s příští epizodou.
Hodnocení: 7/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 20.9.2008 21:35:23
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to mně se to nelíbilo vůbec... Překousla bych Kellerku s klackem, že z Rodneyho zas dělají komickou figurku (přitom to nebylo vtipné ani trochu), to klišé tvrďáka navenek a citlivky uvnitř u dalšího běžce i fakt, že mi tu byl Ronon z nějakého důvodu hrozně protivný (přitom ho jinak mám celkem ráda)... Kdyby to celé nebylo tak neuvěřitelně nudné. Takže po 5x01 nehorší díl téhle série...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 20.9.2008 22:21:10
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Musim rict ze jsem v soku, cekal sem strasnou kravinu, ale mile prekvapili :) . Rodney byl klasicky Rodeney, novy runner potesil, Keller uz konecne nepisti strachy, ale funguje jako armadni lekar a stim klackem pusobila uzasnym dojmem novacka :smile:
8/10,precejenom tje vyplnovacka

Příspěvek 20.9.2008 23:50:55
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Výborý díl. Výrobci se konečně pustili do budování vztahů, akorát mi přišlo divné, jak se všichni RUNNEROVÉ hned chovají šlechetně (jak vlezl do té brány na konci). Takže 9,75/10
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 20.9.2008 23:56:10
Ronon_Sokol Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tý brďo!!! :shock:
Musím říct že jsem překvapen, tahle epizoda se mi fakt líbila, to jak Rodney hovořil s Rononem v lese atak.
Samozřejmě tam bylo pár chybiček ale to nevadí, novej runner byl skvělej a Kellerová byla taky dobrá.
Akce bylo taky dost, pár Slizounů si to pěkně vodneslo :D
To že byl celej díl v lese se mi líbilo a úbec mi nevadila absence TEYLY!! nebo Shepparda, nebyly tam potřeba.
No a jak se ti dva ke konci dohodli že nechají Kellerovou ať si vybere, to se mi líbilo. (samozřejmě se o ní mohl Ronon poprat,ale to by měl moc jednoduché).
Jinak já tu Kellerovou přeju Rononovi, mám ho radši než Rodneyho, asi sem vyjímka ale je to tak :smile: .

Takže... Ronone go for it!! :lol:
Ronon is the best!!!

Příspěvek 21.9.2008 00:09:44
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tenhle dil byl celkem good hlavne ze rozvedli tu myslenku s tema runnerama aspon neni ronon a jeho super gun jedinecna tadkavime ze beha i ypek s mini teleportem , a taky se mi libilo ze se wraithi poucili a to zarizeni udelali lip .

v tyhle epce bylo fakt par peknejch scen
1)rodney se zasobnikem
2)a ten konec , ten byl najs

ale zarazilo me jak se wraith necha otloukat klackem kdyz je uplne megaodolnej

btw. kellerovou preju rodneymu

Příspěvek 21.9.2008 00:39:03
mkaldam Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak nejprve bych chtel podekovat za title, well done :thumbsup:
A ted k dilu. Nevim jestli jsem z ty atlantis tak unudenej, ale prijde mi ze to bylo celkem o nicem a je videt, ze to je posledni sezona. Tento dil me proste nebavil. Ano, byly tam i nektere dobre momenty, ale celkove opravdu nic moc. Asi jsem cekal od pate sezony neco vic.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách