Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x08 - The Queen

5x08 - The Queen

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 17.9.2008 17:34:51
Ori Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

kull píše:
zasekla se mi klavesa :D ,kdyby byly elektronicke stroje nemohli by degenerovat coz se im stalo.Tak ze je to nejaka ziva tkan.Jejich tela klonovali a prenaseli jejich mysl.Staci?

:lol: :lol: :lol:
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 17.9.2008 17:55:30
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mohl by jsi se přestat vysmívat uživatelům. Hodnota tvého příspěvku je ještě nižší než jeho. On byl schopen něco napsat, ty jsi schopen jenom použít citaci a nahodit tři smaily.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 17.9.2008 18:31:44
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

asi jsem to spatne pochopil,tak se omlouvam

Příspěvek 17.9.2008 18:43:38
berto99 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Air Force píše:
Plusy:
Díl o wraithech - to já rád.
Todd s Kennym jsou taky dobrá dvojka.
Teyla měla roli ... konečně. Taky se mi líbilo, jak se nesrala s útokem na tu druhou Hive.

Mínusy:
Teylino "for my child"
I když Teyla zaútočila první a nečekaně a mohla tak na nehybnej cíl pálit prakticky kam chtěla, nepřineslo ji to žádnou výhodu v celkovym boji.
Megahero John opět dokázal, že je nesmysl, aby Wraithové prohráli proti Antikům. Pakliže na jednu hive stačí pár dronů, jedna Aurora cls. by jich zničila stovky na jeden zátach a bez nejmenšího zaváhání.

Verdikd:
5/10 a druhej nejlepší díl pátý série.

no to ma podrz! a ktory diel je podla teba zatial najlepsi? ja som jednoznacne za tento.

inak na konci mi bolo trocha tych wraithikov trochu luto-ked tam teyla aj s toddom nabehli mali este kralovnu aj commandera a ked teyla s toddom odchadzali nemali uz nic-pripadali mi tak trochu ako siroty :D

Příspěvek 17.9.2008 19:16:38
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

kull píše:
asi jsem to spatne pochopil,tak se omlouvam

A četl si diskuzi na tohle téma od začátku?
No, ale nic, přestaneme s off topicem.
Btw díky, že jste se mě všichni tak hezky zastali. :D
Nečekal bych, že tu najdu takovouhle řadu reakcí na mé konstatování...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 17.9.2008 20:46:45
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn píše:
Mohl by jsi se přestat vysmívat uživatelům. Hodnota tvého příspěvku je ještě nižší než jeho. On byl schopen něco napsat, ty jsi schopen jenom použít citaci a nahodit tři smaily.

Vysmievam sa snáď? :? :) Take it easy. Je dosť veľký rozdiel medzi vysmievaním sa, a úprimným sa zasmiatím nad vtipným výrokom vysloveným na základe nedorozumenia. Alebo vari sledovaním sitcomu Susedia urážame Maďarov, či sa im vysmievame? :) Vzniklo nedorozumenie, vtipná situácia. Zasmial som sa. Nič viac, nič menej. Nijako som sa nechcel dotknúť (a ja pevne verím, že som sa nedotkol) pôvodného autora. Robíte z komára somára, drámu z komédie. :roll:

K hodnote môjho príspevku: je fakt nižšia. Nemalo ísť o hodnotný príspevok, ide o spontánnu reakciu. To sa s kullovým príspevkom nedá porovnávať.

Ak som sa kulla dotkol, ospravedlňujem sa. Ešte raz, nevysmievam sa ti, len som sa zasmial nad tvojím vskutku vtipným výrokom.
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 17.9.2008 20:55:37
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ok, trochu jsem to jsem to přehnal. Ale tohle není chat ale diskuzní fórum. Tady se nehraje na spontánní reakci ale na příspěvky které mají alespoň větu. Ale jsme trošku :offtopic:. Tak kdyby něco tak napiš SZ.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 17.9.2008 21:22:19
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ori:jsem to pochopil tak jak si to myslel,nemas se za co omlouvat.
Uz budu psat do diskuze,priste :D

Příspěvek 18.9.2008 12:00:40
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Air Force píše:
A ty snad hodnotíš herecký výkony u Asgardů?

Tak tímhle můžeš těžko oponovat. Asgard je elektronická, dálkově ovládaná loutka. Wraith je člověk v masce. To je přece rozdíl. Lidská mimika je patrná i přes masku. Práce s hlasem je patrná i přes voice changer. Čili, klidně můžeme hodnotit herecký výkon.

tak porovnani hereckeho vykonu wraitha a asgarda bylo moje nestaste přirovnani, jen mi slo o to ze prece nemužu rict ze nekoho nebudu hodnotit jen kvuli tomu latexu co ma na sobe, jde to, ale musi se chtit :oops: :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.9.2008 12:37:18
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jde o to, že pod tunama latexu a make-upu nejsou vidět ty její příšerný grimasy a jako wraithská královna nemůže řikat ty svoje moudra a koulet při tom vočima jako kdyby jí měly každou chvíli vypadnout.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 18.9.2008 14:47:39
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Skvělý, přímo briliantní díl. Rachel ukázala, že je dobrá herečka (Jak jsem vždy říkal) a Teyla neřekla ani jednou: "my people", takže 10/10 možných bodů.
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 18.9.2008 20:08:54
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

rocketman píše:
Skvělý, přímo briliantní díl. Rachel ukázala, že je dobrá herečka (Jak jsem vždy říkal) a Teyla neřekla ani jednou: "my people", takže 10/10 možných bodů.

mužu jedine souhlasit :D konecne taky nekdo rozumnej :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 18.9.2008 20:34:29
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Not bad! 4/5. Byly tam některé dementnější části (zásah Jumperu; celá mise Shepparda na palubu), a některé pěkné, a opět to dokládá, že by se leckdy obešli bez většiny hlavních postav (ten děj Shepparda, Roda a Ronona tu byl opravdu über naroubovaný). O to je zajímavější, že Rachel tu byla velmi dobrá až se jeden zamyslí nad tím, jestli to není tím, že měla zajímavější repliky než "Cítím něco" nebo "Nesmím opustit své lidi"...
Každopádně, Teyla jako Wraith ať je nafurt! :-D

A samozřejmě konec byl uspěchaný, některé motivy ustřihnuté (Teyla natruc posílající Wraithy na smrt) ale to bych takhle musel strhávat body všemu z SG. Hodně mě vadí, že ten předchod k nepřátelům, kteří normálně zabijejí a jedí lidi, tu nebyl jakkoliv vytěžen. Žádné "Královno, tady jsme přivedli tohodle vesničana ke vysátí"... Mno, ale to by z toho zase někteří diváci mohli mít třeba špatné svědomí nebo nevím co.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.9.2008 20:49:54
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
jde o to, že pod tunama latexu a make-upu nejsou vidět ty její příšerný grimasy a jako wraithská královna nemůže řikat ty svoje moudra a koulet při tom vočima jako kdyby jí měly každou chvíli vypadnout.

heh to by nebylo, aby se pan KRITIKA neozval :? :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 19.9.2008 00:09:22
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Teyla by žádného člověka nevysála, raději by zemřela a mise by zkrachovala. Ale v tomhle bych se jí i zastala. Mě by taky dělalo problém sežrat člověka (a ještě takhle) ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách