Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x08 - The Queen

5x08 - The Queen

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.9.2008 21:27:19
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Docela slušnej díly, Todd nikdy nezklame, navíc díl čistě o Wraithech (byli poslední dobou nějak až moc v pozadí) a taky se tu vytvořil pěkný a zajmavý prostor příběh některého z dalších dílů (už jen zbývá doufat, že to dokážou nějak rozumně využít).
Obrázek

Příspěvek 16.9.2008 03:00:48
berto99 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
berto99: A v čem to pouštíš? Já mám v BS pouze 10 vteřinové skoky... (ne, že bych je chtěl při sledování SGA použít) :D

MV2player

Příspěvek 16.9.2008 08:09:32
Wreitec Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě spíš nejde do hlavy, když maji wraiti takové regenerační schopnosti,ktere nam byly ukázány v prvních seriich proč tak kralovna vytuhla po řiznutí takovým žabopitvákem od Toda ???

Příspěvek 16.9.2008 08:33:40
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak Todd asi zná svojí vlastní anatomii a stejně jako lidský profesionální vrah dokáže zabít jedním bodnutím na správné místo.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.9.2008 15:58:46
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Plusy:
Díl o wraithech - to já rád.
Todd s Kennym jsou taky dobrá dvojka.
Teyla měla roli ... konečně. Taky se mi líbilo, jak se nesrala s útokem na tu druhou Hive.

Mínusy:
Teylino "for my child"
I když Teyla zaútočila první a nečekaně a mohla tak na nehybnej cíl pálit prakticky kam chtěla, nepřineslo ji to žádnou výhodu v celkovym boji.
Megahero John opět dokázal, že je nesmysl, aby Wraithové prohráli proti Antikům. Pakliže na jednu hive stačí pár dronů, jedna Aurora cls. by jich zničila stovky na jeden zátach a bez nejmenšího zaváhání.

Verdikd:
5/10 a druhej nejlepší díl pátý série.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 16.9.2008 16:49:07
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jinak tenhle dil byl fakt dobrej a napinavej a nase Teylita byla skvela jako kralovnicka, fakt good dily :smile:

Klenotka píše:
Mnoo....já nemám ráda Teylu a netajím se tím. Role Wraithky jí očividně sedla a myslím, že v tom by byla dobrá. Ale odmítám hodnotit herecký výkon pod nánosem latexu a změněným hlasem. To se těžko něco posuzuje. Až se předvede bez make-upu, sama svými schopnostmi, pak možná změním názor. Každopádně je vidět, jak ji ničí hlavně scénáristi a že kdyby jí psali pořádně, tak by třeba byla aspoň obyčejná sympatická holka, ne šklebící se amazonka.

no ano, jenze takovych jako ty je spousta a uz je iritujci vsude poslouchat ty trapny nazory na teylu porad dokola a při kazde přilezitosti, nemluve o tech nekterych forech :?

ps: a pokud ji nehodlas hodnotit protoze mela na sobe nanos latexu? tak to asi herecky nehodnotis zadnyho wraitha, ani podobne postavy ktere se tam vyskytly, jako treba v sg-1 asg apod ze? 8)
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 16.9.2008 21:42:09
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

A ty snad hodnotíš herecký výkony u Asgardů?

Btw zmínil jsem, že ZASE obě lodi účastnící se "bitvy" stáli na místě nesnažíc se o jakejkoliv náznak manévru, nebo taktiky?
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 17.9.2008 10:13:07
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jedna hive lehce manevrovala,ale jak vezmes velikost lodi tak stejne te skoro vzdy zasahnout

Příspěvek 17.9.2008 14:36:50
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Air Force píše:
A ty snad hodnotíš herecký výkony u Asgardů?

Tak tímhle můžeš těžko oponovat. Asgard je elektronická, dálkově ovládaná loutka. Wraith je člověk v masce. To je přece rozdíl. Lidská mimika je patrná i přes masku. Práce s hlasem je patrná i přes voice changer. Čili, klidně můžeme hodnotit herecký výkon.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 17.9.2008 15:06:59
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nohajc to si vzal skud ze asgard je elektronicka loutka??????????????????????????????????????????????????????
Na tvoje vysvetleni se hodne tesim,co za hov... z tebe vypadne!!!!

Příspěvek 17.9.2008 15:18:40
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A co by asi tak měl být? Je to akorát loutka.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 17.9.2008 15:22:10
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Kulle klidni se. Co podle tebe tedy Asgard tedy je? To jsem zvědav, co z tebe vypadne :)

btw. těch sto otazníků tam máš proč?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 17.9.2008 16:04:54
kull Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

zasekla se mi klavesa :D ,kdyby byly elektronicke stroje nemohli by degenerovat coz se im stalo.Tak ze je to nejaka ziva tkan.Jejich tela klonovali a prenaseli jejich mysl.Staci?

Příspěvek 17.9.2008 16:09:04
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:D samozřejmě, v seriálu jsou to živé bytosti, jenže tady se bavíme úplně o něčem jiném :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 17.9.2008 16:34:33
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

kull píše:
zasekla se mi klavesa :D ,kdyby byly elektronicke stroje nemohli by degenerovat coz se im stalo.Tak ze je to nejaka ziva tkan.Jejich tela klonovali a prenaseli jejich mysl.Staci?

lol tak to mě docela zbořilo :laugh:

jinak díl The Queen mě utvrdil v názoru, že 5. řada je mnohem kvalitnější než 3. a 4. dohromady
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách