Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x08 - The Queen

5x08 - The Queen

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 13.9.2008 13:19:15
Lotar Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Diel sa mi napodiv po dlhej dobe páčil, nemám nijaké vážne výhrady.

Áno, postava Teyly ako kráľovnej bola zahratá dobre. Neviem však, či ju v takejto podobe náhodou nestvárnila iná herečka. (?)

TENTHIUS: hovorí o tom, že zo Zelenkom pracujú na prispôsobení tých asgardských zbraní tak, aby sa dali použiť v Puddle Jumperoch.
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Příspěvek 13.9.2008 13:23:17
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myslel jsem si to. Dík. Jenom doufám ze pak ty Jumpery nebudou uz zase moc silný. No kazdopádne, na druhou stranu, takový upgrade by neuskodil. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 13.9.2008 13:28:09
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Opravdu konečně pořádný a dobrý díl... takhle by Stargate měla vypadat - děj tak akorát nabitý, v epizodě se NĚCO stalo, co bude mít vliv i do budoucna... :)

Ale tohle si odpustit nemůžu: škoda jen, že Teyla na Hive nezůstala a nevládla si z tama své alianci... aspoň by byla odsunutá někam stranou.

Vzhledem k tomu, že Lutrell byla v podstatě ústřední postavou celého dílu, jsem čekal větší hereckou katastrofu. Nakonec to bylo docela obstojné, ale její vystupování jako královna pořád ještě místy pokulhávalo...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 13.9.2008 13:34:41
space84 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nechápu, proč by se tu nemohl objevit odkaz na stažení.
Tenthius: jaký je heslo k tomu raru?

Protože tu na to máme zvláštní sekci, kdo chce odkazy může jít tam. Tady je to na pokec o dílu. Pomeranc

Příspěvek 13.9.2008 13:38:05
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No otom ze kralovnu hral nekdo jiny taky uvazuju.... ale mozna je ot tim, ze pres tu masku neni videt ten jeji, rekneme oblicej... Zadne prihlouple grimasy za cely dil. Smekam :D
9/10

Příspěvek 13.9.2008 14:07:15
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak překvapivě toto byl geniální díl, Teyla jako královna se mi opravdu líbila a nejen herecky ale dostala i takovej ten dívčí šmrnc... Tak jak se Rodney zmínil že s Radek pracuje, tedy s ním, na upravení asgardskejch do jumperů, myslím že víme čí to byl nápad a kdo realizuje nové věci když Rodney si líta po galaxii.... Já bych rád viděl víc dílů s Wraithy a jejich politikou jako bylo v tomto díle, opravdu nádhera!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.9.2008 14:29:16
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tenhle dil nám dokázal, že postava Teyly umí hrát líp než samostna Rachel...diky masce to nebylo naštěstí o ní jako spíš o scénaristech..jinak díl na výbornou, jak už tu mnoho lidí psalo mohli to natáhnout na dvou díl popřípadě trojdíl ale to by jsme asi chtěli moc...
Neptejte se kdy, koukně te se sami:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Příspěvek 13.9.2008 15:03:51
SiMiK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lepsi nez ten predchozi dil...z toho mi nebylo 2x nejlip :D...no Teyla...hmm cekal sem kecy o decku...ty tam nebyly takze sem spokojen...jo a mam rad Todda ten vi co chce :D
:arrow: 8/10
(\./) This is Bunny. Copy Bunny into your
(o.o) signature to help him on his way to world
( X ) domination.

Příspěvek 13.9.2008 15:58:43

Odpovědět s citací

super díl...nic víc k tomu nemám co říct :smile:

Příspěvek 13.9.2008 16:37:09
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Konecne povedenej dil, fakt pekny, Teyla se mi konecne pro jednou libila.. :D
Jinak je dobry, ze to konecne neni vyplnovacka, ale urcite to bude dejove pokracovat, takze se tesim jak to dopadne.. :)
8,5/10
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 13.9.2008 16:48:28
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

ahoj ja sem ten dil zatim jen proklikal protoze moc anglicky neumim...vsimli ste si ty kratky znelky???nevite proc tam byla?
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 13.9.2008 17:17:04
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

meisterochmi: Patrně proto, že tento rip byl nahrán v USA. Americký SciFi Channell dává u Atlantis (a spousty dalších seriálů) jen zhruba desetivteřinový znělky pokud vím už víc než rok. Šetřijou holt místem na reklamy... 8)

To, že v ostatních dílech byla znělka celá je proto, že byly nahrány z kanadského SciFi Channell... Ale tento ripper (BitMeTV) holt nahrával v USA...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 13.9.2008 17:45:24
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

:shock: Tak jak čtu zdejší reakce, tak si říkám jestli jsem koukala na stejný díl :smile:. Já měla co dělat, abych u toho neusnula. Pořád jsem čekala, kdy se tam něco pořádného začne dít a než jsem se dočkala tak jsou zpátky na Atlantis a konec.. :?

Příspěvek 13.9.2008 17:48:47
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Halajda: To si nemyslím. Mám všechny dosavadní díly z páté řady ze Sci-Fi Channelu a všechny mají normální znělku. Myslím, že se někdo ve vedení Sci-fi zase pomátl. :roll: Krátké znělky zkusili během tuším druhé nebo třetí řady a lidi je málem ukamenovali, tak to po půl sezóně zase zrušili. Nechápu co je k tomu vedlo v téhle chvíli :dontknow:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 13.9.2008 18:09:14
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No, nevím. Nápad se mi líbil, Teyla mi nevadila (i když pravda, když ji ten plešatej Wraith držel meč u krku, neodpustila jsem si menší zbožné přání "tak už ji podřízni" :oops: to už je holt takový reflex), ale celé mi to přišlo takové... :? Možná kdyby tomu věnovali dva díly (což si ten námět IMO zasloužil, bylo to moc uspěchané), tak by se mi to líbilo víc, ale takhle. Těžko hledám, co konkrétního tomu vyčíst, ale jako celek mě to moc nevzalo.
Teď zpětně si vybavuji momenty, které se mi líbily - Todd excelentní (chladnokrevná vražda královna :thumleft:) nebo třeba rozkaz Teyly zaútočit na druhou hiveship. Nicméně jako celek to prostě nebylo ono. Chvílemi hluchá místa, jinde naopak zbytečně uspěcháno.
Jak je asi jasné z tohohle mého příspěvku, pocity naprosto rozporuplné a zmatené :lol:
Bodově bych to viděla na 7,5/10.
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách