Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x07 - Whispers

5x07 - Whispers

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.9.2008 18:24:10
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Epizoda paráda,každopádně lepší než SHRINE.
SGA epku s hororvýma prvkama,jestli se tomu dá tak říkat,jsem snad ještě ani neviděl.Každopádně po dlouhé době něco strašidelnějšího.

Pubertácké gesto Shepparda s Becketem,normálka,přece jen už dlouho nebyla epka kde by si jakákoliv hlavní postava neodpustila něco "vtipného".
Mě to tam parádně sedlo (možná je to mým pubertálním věkem,nevím :-) )

Ale ty zombíci,to by se hlavně líbilo Mitchelovi,přece jen v SG-1 epizodě "200" příběhově naznačil,že by si něco poobného chtěl natočit sám :P
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 07.9.2008 18:27:37
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Del_S píše:
J.. Ale jinak stim ultrazvukem nevim na co to bylo když maj citlivej sluch tak proč tam nepustili jen nejakou muziku...

:D

Podle mě nebudou mít v pracovních notasech pohotovostní zásobu mp3 a o tom, že by ji vyhrábli z tamější laborky, to asi taky utopie
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 07.9.2008 18:48:59
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tento díl byl velice dobrý, až na to, že vojanda Vega natáhla bačkory. Takže pro mně 9,75/10
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 07.9.2008 19:27:20
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Yeyind píše:
To si eště mysleli že to bude příjemná procházka lesem se 4 pěknejma ženskejma :D

Tady přece nejde o to, jestli to měla být běžná mise nebo ne. Jsou to vojáci a neříkám, že ti se mají chovat jako stroje, ale tohle je zkrátka už moc. Ani od Becketta mi to moc nesedělo, protože ten takový není.
Zkrátka se mi ten záběr nelíbil, jak tam ten tým přejížděli kamerou a Sheppard se usmíval jako kluk u výkladní skříně s čokoládou. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.9.2008 19:59:28
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Když sám sobě přiznám, že tahle epizoda byla hodně vyplňovací, natočená jako pocta zombie hororům a ještě ke všemu tak nízkorozpočtová, že stačila šestice lidí (z toho čtyři holky z ulice, na které se dobře kouká), studio a stroj na mlhu, tak jí prakticky nejde nic vytknout. Prostě si sednout, nic neřešit, nad ničím nepřemýšlet. Jinak by si člověk zkazil dojem :smile:
Naposledy upravil stalker dne 07.9.2008 20:03:58, celkově upraveno 1
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 07.9.2008 20:02:18
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Čekal jsem že tam captain Vega vydrží dýl v 5. serii. Doufal jsem že by mohla nahradit Teylu v týmu.

Příspěvek 07.9.2008 20:38:44
General
General

Odpovědět s citací

Kterákoliv z nich by mohla nahradit Teylu :smile: Třeba ta seržantka :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.9.2008 20:56:38
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Podle mě to docela ušlo, Sheppard mi (samozřejmě) nevadil:-), jen mě překvapilo, že nevěděl, kdo je v tom týmu holek, jak tu už někdo psal, vždyť je jich na Atlantis pár a on je hlavní velitel, jak mohl nevědět, kdo je v tom týmu? A to je přesně ono, on to vědět měl, ale to by tam pak nemohl ten scénárista napsat tu (rádoby) směšnou scénu s tím, jak jsou Carson a John překvapeni, že vidí 4 holky a udělat to (rádoby) legrační gesto. Trapné.... tohle fungovalo, když do SG1 přišla Samantha, ale tohleto???

Jinak se mi to dějově líbilo a ne, že by mi chyběla Teyla, ale taky nevidím důvod, proč najednou šel jen Sheppard a Beckett, když jindy chodí všichni z jeho týmu... Bylo to napínavé..., docela dobře udělané, sice předvídatelné ( i dkyž jsem myslela, že z těch holek zařvou aspoň dvě), taková hodně mrazivá atmosféra... I dkyž to nebyla typická epizoda, viděla jsem rozhodně už horší... Beckett s Allison mi připomněl epizodu Brotherhood nebo Poisoning the well...

Abych pravdu řekla, neočekávám už od SGA něco světoborného, užiju si poslední díly, jak to půjde a pak budu jen nostalgicky vzpomínat.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 07.9.2008 21:10:34
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ono ne, že by to nesedělo k postavě - spíš v té situaci to bylo nevhodné a neprofesionální. Tohle by přece měla být armáda, ne tábor. :roll:

Kdyby to byla armada, ne tabor, tak jsou vsichni clenove tymu mrtvi nejpozdeji v polovine druhe sezony :D armada nenecha kvuli mimozemstana v zajeti uprchnotu lod s hlavnim velitelem nepratelskych sil, neposle 4SG tymy, aby zachranili jednoho cloveka...
Posledni dobou se na SG divam jako god... zvesela pretacim kupredu a vubec nic se nedeje, ptze i 5minut preskocenych je nulova ztrata pribehu.

Příspěvek 07.9.2008 21:14:02
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ale jo docela v pohodě epizoda. Žádnej zázrak, ale dalo se to. Ten ženskej tým byl dobrej. Chování Shepparda jsem trochu ignoroval. Teylu jsem vypustil úplně. Woolsey tam trochu chyběl, ale jelikož má nějakých čtrnáct dílů tak by byla asi škoda, kdyby se tam objevil na dvě minuty.

Každopádně díl 7/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 07.9.2008 21:25:44
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Musím reagovat na to plácnutí Sheppa s Carsonem. Podle mě to tam naprosto sedlo. Něco takového by v podobné situaci udělal každý chlap, bez ohledu na to, jestli je voják. Takže to tu scénu krásně polidštilo. :wink:

Jinak by Shepp měl o svých podřízených vědět aspoň základní údaje, v tom s váma souhlasím.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 07.9.2008 21:58:03
Cinderella Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co se týče tý neznalosti, tak Sheppard je nejvyšší vojenský velitel a má pod sebou několik stovek lidí. I když se s nima třeba i potkal, tak je pochopitelný, že nezná každýho jménem.

Ke komunikaci s podřízenejma má vyšší důstojníky, který maj svoje podřízené, ti mají zase svoje a tak to pokračuje až k obyčenejnejm vojákům. Armáda je organizovaná tak, že nejvyšší velitel nechodí po Atlantis a komanduje jednotlivě každýho vojína, ale pouze předá rozkaz důstojníkovi, kterej se postará o detaily. Je celkem realistický, že zná jenom majora.

Příspěvek 07.9.2008 22:03:40
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nevíme přesně kolik vojáků na Atlantis přímo je, ale i kdyby neznal všechny, měl by znát přinejmenším velitele týmů a z toho vychází, že se nemusel chovat tak ejhle jejhle překvapeně, když je tam viděl. Musel je vypustit, dát potřebné povolení.

Příspěvek 07.9.2008 22:09:20
General
General

Odpovědět s citací

A hlavně v případě Vegy by ji snad znát měl, když ho tahala z těch trosek, ne?
A myslím, že bylo jednou řečeno, že na Atlantis je jen pár desítek vojáků.

A i u McKaye bylo divné, že nevěděl, kdo je Alison Porter. Nebyla snad jako vědkyně taky v jeho oddělení (protože podle všeho má stejný obor jako on) a nevybírá si do vědeckého oddělení lidi osobně?

Nevím, asi nemá cenu to moc řešit, u téhle epizody určitě ne. Byla plná dějových děr, tak se prostě nechám unést tou atmosférou tam a už se na to asi stejně nikdy nepodívám. :D Budu si říkat, že Sheppard je lama a těšit se z toho, že tam nebyla Teyla. :D

Příspěvek 07.9.2008 22:31:32
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi tak, nema to cenu, radeji si uzijme posledni epizody SGA..

Ja tedka jdu spat a budu se bat abych pod posteli nemel nejakyho toho zmutovanyho Michaelova nerada.

Jo a jeste jedna vec, nejdou tady na foru nejak divne hodiny, me to mate... je o hodinu vic :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách