Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x07 - Whispers

5x07 - Whispers

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.9.2008 10:58:50
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak tohle vážně nemá cenu :roll: .
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 07.9.2008 11:00:25
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ďalšia vec. Ten Sheppyho tablet vydával ultrazvuk!?
Kurva, len mi nerozprávajte, že do Thinkpadov rady Atlantis A05 montujú najnovšie piezoelektrické meniče! (Pre neznalých: reproduktor nedokáže reprodukovať ultrazvukové frekvencie). Za normálnych okolností by som si to tiež nevšimol, lenže dej bol taký debilný, že bolo vidno všetko.

CZ píše:
Tak tohle vážně nemá cenu :roll: .

To zvyknú vravieť ľudia, ktorým dojdú argumenty ;)
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 07.9.2008 11:24:07
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ori: Tenhle jejich "ultrazvuk" byl navíc slyšet...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 07.9.2008 11:37:30
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

třeba tam do tabletu jenom stáhnul tu melodii co slyší jenom děcka a dospělí ne z youtube :shock:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 07.9.2008 11:48:04
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ori píše:
Tak toto u mňa vyhráva súťaž o najdebilnejšiu reakciu na všetkých fórach, ktorú som za svoj život prečítal.

Tak na tohle pozor, my tady respektujeme cizí názory a pokud se mu SGA bez námitek líbí, já v tom nevidím problém a už vůbec nevidím důvod ho kvůli tomu urážet. Takže klídek.
Já taky SGA už zrovna nemiluju (od redaktorky smutné), ale nebudu se pouštět do někoho, kdo má opačný názor.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.9.2008 12:05:48
Ori Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ori píše:
Tak toto u mňa vyhráva súťaž o najdebilnejšiu reakciu na všetkých fórach, ktorú som za svoj život prečítal.

Tak na tohle pozor, my tady respektujeme cizí názory a pokud se mu SGA bez námitek líbí, já v tom nevidím problém a už vůbec nevidím důvod ho kvůli tomu urážet. Takže klídek.
Já taky SGA už zrovna nemiluju (od redaktorky smutné), ale nebudu se pouštět do někoho, kdo má opačný názor.

Sorry, moja chyba, obyčajne sa držím prístupu "urážaj Stargate, nie fanúšikov". Ale takýto krátkozraký príspevok ma jednoducho nenechal chladným, zvlášť nie bezprostredne potom, čo som ten balast dopozeral.
- Aren't there other ways I could get pregnant, like... sitting on a toilet seat?
- Absolutely - there would need to be a guy sitting between you and the toilet seat, but yes, absolutely.

Příspěvek 07.9.2008 12:13:59
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tronmkiheda píše:
Mooony píše:

Nevím, jestli je to teď správně, ale je to jen moje reakce, na ten jejich sluch (těch hybridů). To že nevidí nevylučuje to, že se pohybovali podobně jako netopýři. Samotné příšerky vydávaly nějaký zvuk stylu "bouchání něčeho o něco". Takže proč by to nemohly využít na orientaci? :smile:

No, pokud byli vybaveni echolokací, tak ten, co byl od Dr. Becketta cca půl metru, ji asi musel mít porouchanou a nebo si prostě, když byl tak náhle probuzen z kryogenického spánku, zapomněl vyndat špunty z uší :D . Echolokace je aktivní záležitost, pokud by jí ty predátoři byli vybaveni, tak by celý námět hned dával větší smysl. Jenže, to by asi bylo po Johnovi i ostatních. Protože sedět a ani nedutat by nestačilo. Hybridi by je objevili tak jako tak.

BTW: když měli tak vyjímečný sluch, tak měl výše uvedený hybrid Becketta najít tak jako tak. Co zvuk dechu a nebo prostě tlukot srdce?

:D Moc se v tomhle nevyznám, ale mohlo to být alespoň trošku podobné :wink: . Protože jinak si to nedokážu vysvětlit...možná nějaký jiný druh "echolokace"? Pravděpodobně se to Michaelovi nepovedlo, takže mohli mít něco takového, ale tak primitivní, že ve výsledku nedokázali přijít na to, že tam někdo dýchá a nebo mu tluče srdce...Jen na vyhýbání se stromů a budov :D Ok, tohle bylo trošku nedořešené... :smile:

Příspěvek 07.9.2008 12:28:19
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak tahle epizoda se mi važne libila, sice ke konci je zase snadno a rychle vyřidili ale jinak fakt dobry, hezky pokoukani :smile: strasidelna atmosfera :cry: a mutanti :twisted: , i když sem taky čekal nejaky ruce či chapadlo navic, ale co už :lol:

a nevim proč a co mate proti tym girls: neni to davno co ženy nemohly ani volit natoz jit do armdy, museli byt jen v domacnosti, zvlast ve stredoveku a podobny obdobi a ted když už je ukazuji i v jinych rolich, jako vycvičene profesionalni vojaky tak jim řikate amazonky a nelibi se vam že je tam strkaji ze to jsou nejaky super zensky s vystřihama, vam se furt neco nelibi, jestli takhle nadavate na svuj nejbolibenejsi serial nebo apon na jeden z mnoha oblibenych, pak nechci videt jak kritizujete neoblibene serialy :roll: :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 07.9.2008 13:06:05
General
General

Odpovědět s citací

Pokud to tu správně pročítám, tak právě proti tomu týmu tu nikdo neřekl nic špatného. :wink: Jenom, že je třeba špatně napsali nebo tak, ale já osobně jsem ráda, že je tam dali. Jenom kdyby si odpustili to puberťácké chování od Shepparda. Tedy, spíš, kdyby tam vůbec nebyl.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.9.2008 13:07:05
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já nevim byla to docelá dobrá epizoda.. až na to že tam nebyl Ronon :D by je všechny postřílel.. Ale jinak stim ultrazvukem nevim na co to bylo když maj citlivej sluch tak proč tam nepustili jen nejakou muziku...

Jo jinak Sheppard a Carson udělali pěkný gesto, když potkali tým holek :D

Příspěvek 07.9.2008 13:54:43
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak epizoda se mi celkem líbila - mé oblíbené klišé :) Zkrátka vykradli Kruh, no a co? Bylo to udělaný pěkně, dali tam mlhu, třeba se museli držet rozpočtu a neměli na to dělat velký kulisy... Vojandy mi nepřišly zas tak out.. trapné by to bylo kdyby měly místo uniforem bikiny...takhle to působilo trochu zvláštně, ale přežít se to dalo :) Shepperd mě nebavil celou dobu ale Beckett byl celkem dobrý - koho jiného se Shepperdem poslat než Carsona, který ví o Michaelovi nejvíc..

Nevím, řekl bych že standartní vyplňovačka, která nenadchne ani neurazí.

Btw. Já mám rád oba seriály SG víceméně z principu, místo koukání na epizody bych mohl také dělat cokoliv užitečnějšího a nedělám to. Nedokážu pochopit jak někdo může urážet lidi, kteří dělají zábavu pro lidi už nějakých 11 let v jednom zátahu. Kdybych přeci jen trpěl takovou zarytou xenofobií vůči scénáristům asi bych seriál hodil za hlavu a dělal výše zmíněné "užitečnější věci".

Toť vše :wink:

Příspěvek 07.9.2008 14:12:45
Sopdet Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Musím říct že tenhle díl se mi líbil, celkově tuto sezonu hodnotím hodně pozitivně, jen tak dál :wink: Samozřejmě mám výhrady k některým situacím a momentům ale nic není dokonalé a u Atlantis jsem ráda za to, co tu teď je.
Lennier and Vir will share a beer and watch Adira disappear

Příspěvek 07.9.2008 14:54:42
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Jenom kdyby si odpustili to puberťácké chování od Shepparda.

Mě naopak k Sheppimu sedělo naprosto dokonale :) . To začáteční gesto mi zase nesedlo k Beckettovi.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 07.9.2008 15:05:43
General
General

Odpovědět s citací

Ono ne, že by to nesedělo k postavě - spíš v té situaci to bylo nevhodné a neprofesionální. Tohle by přece měla být armáda, ne tábor. :roll:

Příspěvek 07.9.2008 16:05:03
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To si eště mysleli že to bude příjemná procházka lesem se 4 pěknejma ženskejma :D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách