Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x07 - Whispers

5x07 - Whispers

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 06.9.2008 19:08:00
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn píše:
Tenhle díl se mi líbil zatím asi nejvíc z celé páté řady. Docela dost mi to připomínalo epizody první řady. Hororová atmosféra a pár pěkných vtípků. Konečně tým kde nejsou samí chlapi. Absence vraždícího strojem jménem Ronon byla jedním s největší plusů. Bylo tam dost chybiček, ale jsem schopen překousnout díky atmosféře která se mi moc líbila.

Přesně, musím s tebou Lazy soudlasit.. sice je tu několik lidí, kterým to moc nesedno, ale pro mě to byla příjemná "změna", kterou jsem si užil a o to jde.. za sebe bych hodnotil 8/10 :wink: (jinak ty jejich záložní světla byly skvělý :!: )
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 06.9.2008 19:14:20
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem nový díl neobvykle zkoukla až k večeru, sluchátka na uších, tma... Snad i díky tomu se mi atmosféra líbila, rozhodně nejvýraznější (nerada říkám, že jediné, ale asi i jo) plus. Také ti hybridi byli docela fajn (nejsem fanda hororů, naopak, když můžu, tak se jim vyhnu, proto jsem je nebrala jako něco, co si scénáristi půjčili od jinud). Ale jinak nevím, co si myslet. Čtyři ženské v týmu, prosím, proč ne. Ale že by mě tam nějaká nějak zaujala...? Možná tak žvýkající seržantka, ta měla své kouzlo a hlavně je to postava, kterou si zapamatuji, zbytek se tam plácal v šeru a to jak příslovečném, tak doslovném. Sheppard byl, no, Sheppard. A Beckett, omlouvám se teď všem jeho fanouškům/fanynkám, ale já ho prostě poslední dobou nemám ráda. Už to není ten starý známý Carson. Nedokážu přesně říct, co mi na něm vadí (kromě toho přitroublýho účesu, který se od prvního dílu páté série nezlepšil), ale nejradši bych ho už v SGA neviděla.
Tenhle díl nebyl vysloveně špatný, ale že bych cítila potřebu se na něj podívat znovu? To zrovna ne. Bodově bych to viděla na takových 6,5/10 a jsem zvědavá, jestli si za týden dva vzpomenu, o čem to bylo.
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 06.9.2008 19:20:54
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

me se tento díl libil kombinace shepp + carson+docelapekny holky+prisery+stastnej konec...podle me nadprumerny dil davam 9,5 z 10
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 06.9.2008 19:33:35
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrej díl. Pěkný holky, spousta střílení a zombie - co víc si člověk může přát. A hlavně žádná Teyla :lol:
BTW Doufám, že se ta seržantka objeví i v další dílech :twisted:
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 06.9.2008 19:46:16
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

dil celkem usel ale zklamalo me par veci
1)zombie :roll: omg ty byly hrozne podobni s temi z cod4 :) cekal jsem ze to budou nejaci mutanti , kdyz se hrabal Beckett v tech informacich tak tam byl obrazek brouka tak jsem cekal neco jako vetrelce
2)celkem mi tam chybel Rodney , pac divat se na vystraseneho rodneyho by bylo supr
3)konec na atlantis byl celkem trapnej

ale presto 7/10

Příspěvek 06.9.2008 19:57:39
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

konecne nejaka kladna reakce
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 06.9.2008 20:03:04
Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to byla teda psycho epizoda, ale velice povedená. Ta hororová atmosféra a skvělá hudba. Myslím že autor této epizody by klidně mohl dělat horory :) . Ženský tým taky super, akorát opravdu nechápu proč okamžitě zabili Vegu, ještě o ní pořád mluvili a když ji konečne trochu představí tak ji hned zabijou? Ehm, opravdu nechápu a je jí škoda. S tou M4kou ji to v prvním díle slušelo :wink: a dokonce s ní uměla sundávat Darthy, to se jen tak nevidí :D .
Za mě tak 9/10
Living is easy with eyes closed.....

Příspěvek 06.9.2008 20:33:57
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak dost se mi líbila Atmosféra, taková vyšší jak mají v S5 snad zvykem oproti grc "nameless village" co nám cpali 4 sezóny sga.
akorát sem nepochopil, jak tam vyhrabali Carsona, když ho Woosley nechtěl pustit snad ani do sgc...

Toto je spoiler!!!:
ale Alison bych za Teylu vyměnil hned :twisted:

7/10
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 06.9.2008 20:42:01
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tohle byl takový zvláštní díl. Já sice zombíky a podobné hororové bytosti nemusím, ale tohle bylo udělané velmi slušně :) Líbil se mi ten skvělý ženský tým, to byl určitě přínos. Dalším přínosem byla absence Teyly a bylo i dobré, že se tam neobjevil Ronon, protože ten by se s těma zombíkama zase rval :smile:
Ale jo, slušnej díl, ale jak říkám, já na tyhle hororové věci a nestvůry nejsem.

Takže 7/10

Příspěvek 06.9.2008 21:31:52
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Do stropu neskáču, ale nad epizodou nepláču. Sem známý svou zálibou v koukání na pěkný ženský (nejen) v SG a tak uznáte, že dívčí tým beru jako podstatné + :oops: . Přiznám se, že jakmile jedna z nich umřela, bylo mi jí mnohem víc líto než nějakého epizodního tvrdého mariňáka, kterého např. vysaje Wraith. Jinak už to bylo mírně trapné, jak pořád někdo někam chodil a když ho hledali utekl další :( . To není chování elitní jednotky, ale mateřské školky.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 06.9.2008 22:18:18
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak byl to zajímavý díl a já jsem se na něj těšil od chvíle kdy Joe Mallozi na svým blogu oznámil vytvoření čistě ženského tymu a docela mě díl příjemně překvapil, protože jsem dlouho už žádný horor neviděl a tento díl mě pěkně nadchl. Doufám že se ještě s dr. Allison Porter ještě uvidíme jako i seržantky, major na mě nezapůsobila. Škoda kapitána Vegy.... opravdu škoda......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 06.9.2008 23:26:21
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pěkná epizoda a pěkná atmosféra jenom bych vytknul že furt za někym pobíhali dycky šli dovnitř, ven, dovnitř, ven....zaskočili mě že zabili Vegu a lek sem se snad ukaždýho bafáku...konečně zas jiný lokace xD
takže tu máme další hodně dobrý nadprůměr
ale je pravda ze sem se na to koukal nekdy okolo pulnoci takze ted asi neusnu...
a k vánocům chci tu parádní ledku co muzes do vseho zapichnout(zombie,kamená studna,záhonek...)
7/10
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 06.9.2008 23:38:38
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ještě dodatek - čekal někdo, stejně jako já, že to stvoření s maskou na začátku řekne "Are you my mummy?" :smile: Nebo jsem tak z Dr.Who zdeformovaná jenom já :D

Jinak ještě k mému předchozímu postu - dost mi vadilo, jak tam přejížděli kamerou po těch členkách týmu, jako by to bylo něco hrozně neobvyklého. Copak o to, ono to je neobvyklé (stejně jako neobvyklé, když se jim povede napsat ženskou postavu), ale jak si tam Sheppard s Carsonem jakoby plácli (pěstmi), tak to vypadalo jako "máme tu čtyři ženský, super, můžeme zabodovat", jako nevím, ale to mi přišlo moc...no SG styl. Asi už bych si na to měla zvyknout, ale přesto mi to vadilo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.9.2008 00:24:02
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě se prábě toto gesto líbilo, byla to normální reakce dvou heterosexuálních chlapů na mimozemské planetě s čtyřmi krásnými ženami... a taky je fajn že zabodoval klon Carsona a ne John... btw tohle nepatří k topicu, ale právě se dívám na Boston Legal a James Spader a William Shatner tam vytvořili snad nejlepší dvojici a přátelství které jsem viděl ještě mě čeká 4 sezona a 5 zacina za par tydnu, jsou tam pekny joky na Kirka a Klingony a tzv. Kirkování je dotaženo do nekonečna a pak ješte že je Rene a. ala Odo... máme tam Oda, jehož starý přítel soudce je Qark..., nádherný seriál a ženské postavy jsou psány velmi dobře, jen tak.... jsem zvědavej kdo sleduje? napište na icq či sz pokud máte náladu....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 07.9.2008 03:48:05
Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl se mi moc líbil hlavne kvuli atmosfere. Akorad mam 2 vytky.
1. Prvnich par scen mi prislo jak z Harryho Pottera.
2. Fakt existuje něco, co vyřadí tak jednoduchej prostroj jako baterka ci vysilacka, ale tak krehkou elektroniku jako laptop necha bezet? Poucte me nekdo. :D
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách