Já jsem sepsal pár řádků a poslal sem je jako retezovku, samozdrejme jsem se taky zaregistroval. btw, prectete si, co jsem napsal, nejsem zadny spisovatel, ale co bych pro atlantis neudelal xD
Prosba o Bránu
Abych nějak uvedl tenhle zřejmě zbytečně dlouhý článek, nejsem zrovna největší fanoušek řetězových zpráv – vlastně je přímo nenávidím, nadávám (jako ostatně i mnoho jiných lidí, které znám) těm, kdo mi je posílají. Nicméně karta se v životě z pravidla obrací a já se ke světu obracím s prosbou.
Jedná se asi o tohle : Fanoušci a členové všech fanklubů seriálu Stargate Atlantis (dále jen SGA) všemožně snaží, aby se o tomto opravdu skvělém seriálu dozvědělo více lidí tedy aby byl nadabován a vysílán v komerční televizi NOVA nebo PRIMA. Byla založena ,,Petice,, pro televizi PRIMA, která se o tento seriál začala mírně zajímat. Někteří zřejmě už o seriálu SGA slyšeli, ale připadal jim nezábavný podle názvu nebo se na něj prostě z nějakého důvodu nedívají, rád bych vám o něm řekl toto : SGA je seriál, ve kterém není nikdy nic jisté, známé scény ze všech amerických filmů a seriálů, ve kterých se absolutně vždy zvítězí dobro absolutně těsným způsobem se tady prostě nedějí, hlavní postavy umírají, mění se, jsou zastoupeny ze všech končin světa a od toho se také odvíjí jejich chování, přízvuky atd. Dobro ani zlo neexistují, existuje pouze několik národů, které se různě manipulačně rozdělují.
Spojenci jsou o den později úhlavními nepřáteli apod. Mohl bych to vypisovat déle všechny dobré stránky tohoto seriálu, kterých je zajisté hodně, ale raději vám řeknu, proč jste si to vlastně četli.Strávili jste pár minut čtením tohoto, tak nechtějte, aby to vyšlo nazmar, zajděte si prosím na stránky
http://prosba-o-branu.ic.cz/ kde se zaregistrujte, mě registrace trvala 12 vteřin, já jsem je schopen obětovat ne abych viděl seriál s dabingem, (který já osobně povazuji za zbytečný, ale nezbytný zároveň ) ale abych se o něj podělil se všemi, kdo jej neznají, a jsou tak ochuzeni. Pokud vám přes to vše, co jsem vám tu popsal a jak vás tu prosím připadá ta věc s peticí jako s prominutím totální hovadina, prosím vás, abyste tuto zprávu přesto poslali všem, koho znáte ne kvůli všem tm fanouškům, ale kvůli osobě, která vám řetězovku poslala, ta si tento sáhodlouhý dopis přečetla a považuje za dobrý nápad, pokudsi této osoby vážíte, udělejte to prosím, protože tato osoba je ochotná bojovat, jste taky ochotní ?