Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače Čím nahrávat video

Čím nahrávat video

Hardware, software a vše co se toho týče.

Příspěvek 31.8.2008 19:43:54
Black4rrow Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mám takový problém

K nahrávání videí používam 2 programy a videa vytvářím normálně, ale kdybych chtěl natočit kousek z jiného videa, třeba z atlantis, jaký program k tomu použít? Gamecam i Fraps jsou k tomuto nepoužitelné.
Existuje na to nějaký program?

Příspěvek 01.9.2008 05:03:21
Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to jsem ještě nikdy nedělal.. btw: a na co to potřebuješ? není snad jednodušší pracovat s tím daným videem přímo, než ho znovu nahrávat :?:
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 01.9.2008 05:55:42
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přesně tak. Já bych poradil virtual dub. V tom si to video co máš rozstříháš jak chceš bez ztráty kvality. Jak, ale bylo řečeno záleží na co to máš.
Obrázek

Příspěvek 01.9.2008 12:25:36
Black4rrow Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zkusím. Právě, chci nahrát určitý úryvek z jednoho dílu atlantis, ale nedá se to nahrát Fraps nebo gamecamem. Každopádně ten virtual dub, podívám se po něm a zkusím to...díky :)

Příspěvek 01.9.2008 14:21:22
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To by mě teda opravdu nenapadlo. Nahrávat už nahrané. Tyhlety programy by ti nejspíš fungovali jenom kdybys vypnul u přehrávání videí hardwarovou akceleraci, čili režim overlay. Ale to je dost zbytečné. Tady je opravdu nejjednodušší si onen úryvek prostě vystřihnout.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 01.9.2008 14:57:36
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Asi tak, a hlavně Fraps umí nahrávat jenom hry, takže obyč video s tím opravdu nenahraješ...

Příspěvek 01.9.2008 19:12:41
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 11:10:43, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 12.10.2008 21:51:10
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Nevím, jak vy, ale já Frapsem nahrál SGčko :wink: , sice se trhalo, ale jde to... jinak Movie Maker má každej, tam to vystříháš, sice je ten program uplně na nic, ale aspon pochopíš pointu :)
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 12.10.2008 22:30:38
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já nevím jak vy ostatní, ale mě nejlíp na tvorbu videí vyhovuje ten virtual dub kde vystříhnu kus videa a pak použiju Vegas video na dostříhnutí, poskládání a přidání hudby. Oba programy jak virtual dub jsou jednoduchý na ovládání a pracujou skoro se všema videoformátama. Dobrou výhodou je vystříhnout si například z toho dílu část protože vegas má problémy s většími soubory a nepracuje pak tak dobře jak by měl. Z osobní zkušenosti vegas vyhrává nad moviemakerem o 100%. Moviemaker je děsně nespolehlivej a pořád cpe člověku práci s microsoft video formáty. Taky menší rada pokud jde o mě moviemaker mi dělal hrozný problémy s HD videem, ale vegas bez problému. Ten fraps je opravdu zbytečný řešit ten se hodí tak na ty hry možná ještě na nahrání obrazovky při nějakým návodu.
Obrázek

Zpět na Počítače