Určitě bych doporučil film Vězeň,kde se mi líbil výkon Roba Lowa,a taky mi přišel zajímavej soundtrack.Sice to není novinka,ale dá se na to koukat.
Mé druhé já-v tohle filmu dá se řict exceluje Jodie Foster.V ůvodu ji zabijí muže(myslím že ho hraje Sayíd ze ztracených).J to film o proměně lidské osobnosti,uvidíte,jak se hlavní postava během filmu změní.
Můj miláček ráže 6.65-pěkné drama,co se ale na konci nečekaně zvrtne,no možnáné na konci,ale uvidíte.
Cashback-komedie z prostředí supermarketu.Ben po rozchodu se svojí holkou vůbec nemůže vyspat a tak vezme noční směnu v supermarketu.
Rukojmí-bývalý policejní vyjednavač Bruce Willis je šerifem v malém městečku,kde parta kluků přepadne dům účetního.On je to ale účetní mafie a ta nechce aby se něco dostalo na federálům,a tak vydírají Bruce přes jeho rodinu.
Skrytá identita-tajný policista dostane ůkol infiltrovat místní gang,získá si důvěri bose Costela,ale neví,že mafie nasadila svého muže do policie,aby i ten získával informace pro svoji stranu.Postupně se obě strany dozvědí,že mají ve svých řadách zvěda a životy obou mužů jsou rázem ohroženy.

třeba i se slzou v oku;)