Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

bzum Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

a jak to bude s tou lodí neví někdo protože podle mě je SG zaměřený na děj kolem brány a jak asi budou používat bránu v prázdnym vesmíru. Podle mě se na tu loď dostanou přijdou na to co to je a pak se s ní ocitnou v jiný galaxii kde ta loď bude plnit svuj úkol. Jestli to tu někde je tak sry ale je tu už dost příspěvků

Malcom Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já myslím, že je to skvělý originální projekt. Na palubě by mohl být ještě třeba holografický doktor navržený třeba podle pana Woolseyho. Něco takového tu určitě ještě nebylo. :twisted: :shock: :lol:

col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě tam budou postavy stylu sg, jeden team s velitelem(hero-O'neill, Sheppard a Michell) vědec(jako Mckay a Carterová) zabiják (jako Ronon a Teal'c) a pak někdo kdo umí bojavat, ale většinou hledá jinou cestu (Jackson a trošku i Teyla) a nad nnima ještě nějaký velitel a plno vedlejších postav, jinak k sga podle mě jepořád dobrá, ale s tou telenovelou je to trošku pravda, podle mě za to může hlavně postava Dr. Kellerové (od té doby co tam je jí kolikrát úplně zbytečně dávaj do dílů, kde by to bez ní vypadalo líp a pak ještě jak je ufňukaná- 4x07 - Missing, pak jak to nejdřív dává dohromady s Rononem 4x13 - Quarantine pak s McKayem 4x20 - The Last Man a 5x06 - The Shrine, prostě dávat jí jako hlavní postavu byla ptákovina, to spíš měli udělat hlavní postavu Zelenku, kterej tam poctivě hraje už od 1 série a vůbec Fraiserová v sg-1 taky nebyla hlavní postava, Beckett taky není obyčejnej doktor no tak budiž, ale Kellerová je fakt propadák, měli jí nechat vedlejší postavou a ne jí náslině cpát do dějů v každý epizodě. ( nejlepší epizoda 5 sírky byla podlě mě The Seed, škoda, že neumřela, ale jinak Beckett zpět v akci a ostatní bez Kellerový a bylo to pět sci-fi a ne telenovela, další dobrá epizoda 5x04 - The Daedalus Variations zase tam nebyla takže bez ní je atlantis 100x lepší měli by jí dát padáka a jít dál.)
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lidi, vidíte ten rozpor? :D

Jedna skupina nechce žádný vztahy, aby to bylo scifi a ne telenovale :D

Druhá skupina chce víc vztahů a takzvaný vývoj postav (Což podle mě není na prvním místě, IMO se lidi v realitě moc nemění, a právě realita je požadována)

Nechtěl bych být scénáristou. Teď si totiž vybrat... :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jennifer se mi tam taky nelíbila na začátku, ale po pár dílech jsem si na ni zvykla a nevadí mi, s tím Radkem by to bylo super kdyby ho dali do intra ale není tam zrovna často...SGA a telenovela? tak to ne, jestli nevíš co je to telenovela tak si zapni TV na nově, myslím každý den ráno, nevím kdy přesně telenovely mě nechytají...pak porovnávej jestli je SGA telenovela, mě se to tam líbí, je dobře že se v některých dílech příblíží i něco o postavách, to se mi na SG líbí, i v SG-1 tomu tak bylo, co třeba Jack a Sam, nebo Daniel a Vala?, samozřejmě nechci aby to s tím přeháněli, možná by trochu mohli s tou Jennifer ubrat ale v žádném případě úplně odstranit, to je jedna věc co dělá SG jaké je, ještě odděláte vtipnost a bude z toho BSG nebo jiné takové Scifi, SG je vyjímečné že to není jen o lodích, je to o Hvězdné bráně, nejsou úplně ve vesmíru, vždy na nějaké té Zemi, samozřejmě že občas třeba na Odyssee ale taky je dobře že jsou i tam, nejsou tam pořád ale občas. Ve většině Scifi seriálech jsou jen na lodi, buďte rádi za to jaké SG je a pokud se vám to nelíbí tak se dejte na jiný seriál, nebo si počkejte na SGU to už údajně má být víc vážnější, podle mě už to ani nebude staré dobré SG jak jej známe, tohle bude spíš Battlestar Galactica, Star Trek...ale SG už ne, tak užívejte posledních takových epizod.
Obrázek
Atlantis mi chybí už teď...By Eve

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Balial:
to je jednoduché víc vztahů než v SG do teď, ale míň než v Telenovele :D takoví zdářný příklad by mohla bít i battlester Galactica, kde mimo jiné nepoužívají ani rezet buton
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Samozřejmě, že nějaký vývoj postav by tam měl být, ale co se týče Kellerové tak je to podle mě přehnané a strašně uspěchané, tak rychlý vývoj neměl ani Jonas v Sg-1. Jinak já neřekl, že je to telenovela, ale že se to k tomu blíží. A v Sg-1 Jack a Sam to nebylo, že by jí tam jack řikal "ty moje malá doktorko" jako Mckay Kellerový v 5x06 The Shrine. Navíc v sg-1 to bylo takový jiskření nic vážnějšího z toho nakonec nebylo, v případě sga mám obavy. Ti dva blbci u kormidla Mallozzi a Mullie prostě nemaj ponětí jak to točit narozdíl od Wrighta a Coopera. Podle mě by měli ubrat trochu vztahů a přidat akci.
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Balial: Já bych chtěla více vztahů. To ano, ale ne milostných. Pouze vztahy, jako byly na začátku - rozvíjet přátelství... Zamilované páry ruku v ruce tam prostě nepatří. Jak do seriálu, tak do téhle práce (důvod, proč jsou v armádě tyhle pravidla)...
Jack a Sam byli skvělý pár (ano, proti pravidlům), protože to nemělo s telenovelou skoro nic společného... pouze to bylo takové to - možná, nevím, chci a nechci... :D
Obrázek

Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Na SGU se už těším. Snad tam vyberou herce s takovým charizma jako má Hewlett, Shanks nebo Nykl.
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Geros´Lal: To jo. Uvidíme. Také doufám, že vyberou vhodné obsazení, aby si zase někdo nestěžoval na nekvalitné herce-neherce jako je to u Rachel, ale také aby byly dobré postavy, aby si na ně někdo nestěžtěžoval jako na Teylu. To už stačilo :D
Obrázek

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nj vždyť to telenovela není a nikdy nebude, možná by mohli trochu ubrat těch vztahů ale jak říká Amazon tak nějaké ty přátelské nechat, tak jak to bylo na začátku seriálu...
Obrázek

Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak mě zas kdyby tam měl být vztah Keller-Mckay nevadí, jeden konečně vydařenej vztah v SG by neuškodil, proto že žádných jiných avizovaných vztahů jako Sam-Jack nebo Daniel-Vala jsme se nedočkali.Otázka je, jestli se to dotáhne do konce, mámtrochu pochybnosti, ale je to na docela slibné cestě.

Zase jeden extrém bylo DS9, kdy spárovali snad všechny postavy co tam byly :D to už zase bylo moc.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To jo, konečně by byl nějaký vztah vydařený, taky proti tomu nic nemám, já v Jennifer vůbec nemám problém, není to sice moje oblíbená postava, ale nevadí mi tam a Rodneymu ten vztah přeju a to ať už to dopadne jak chce :-) ...
Obrázek

Odpovědět s citací

by mě zajímalo,jak skončí ten film? :lol: osobně typuju zkázu Atlantis,nebo její let do MD na Zem :lol: :lol: a nebo bude tam kde je a Wraithi a další enemy rasy budou zničeny :evil:

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To si opravdu všichni myslíte, že ten film bude vyloženě ukončující? Sami přece říkali, že se nebudou v prvním SGA filmu soustředit na uzavření příběhu ze seriálu.
Navíc ještě tohle (citace z novinek):
Je napsán scénář k filmu, který, kdyby byla 6. série, by sloužil jako úvodní dvojdíl právě k ní.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM