Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 11.4.2008 20:47:28
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Doufam, ze tam neni eskalatoru vic :D (jen tak pro jistotu :) )
Geser Nj CD, taky jsem s nima zazila hodne. Tak snad to zitra bude OK.
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 11.4.2008 21:29:01
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Geser: Zastávka "1. náměstí", je hned vedle gigantickýho staveniště (naše budoucí nákupní centrum :roll:)..no ale věřím, že někdo si snad zastávku pamatuje.. :)

KATE.DANNY: Neboj, jsou tam jen jedny eskalátory... :)

Příspěvek 12.4.2008 10:15:58
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

...ve 14:10 vám jede bus č. 5, popřípadě ve 14:14 bus č. 30 ...

jelikož nevím jak to budu stíhat(nevím jak na tom bude totiž Ashrak)...tak na mě prosím počkejte do toho druhého busu :|
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 12.4.2008 20:01:23
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jsem doma :D Bylo to trochu hektické, ale našli jsme se a bylo to moc super :D Musíme si to příště zopakovat, ale nějak mě nenapadá jiné místo :scratch: Most je takové pěkné místo na scházení...tedy pěkné v rámci jako praktické :D (aneb exkurze k nádraží nebyla nic moc na pohled :D)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.4.2008 20:25:19
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

I'm back! :D fakt super sraz,dáme repete ne? :wink:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 12.4.2008 20:48:19
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Taky uz jsem doma. :) Bylo to skvely, jsem moc rada, ze jsem vas mohla potkat osobne :wink:
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

myschoo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ČuSs,
Nechcete dát zas nějaký sraz ? Minule my to nevyšlo, tak bych se rád tentokrát zapojil :lol: Co vy na to ?
Grrr. Muj krasnej podpis !!

General
General

Odpovědět s citací

Skvělý nápad - ale asi až někdy během září o víkendu, teď to moc nejde. Ale kde? Most je ideální místo, kam se dostanou všichni i z Teplic, Ústí...ehm, ehm, Prahy, žeee? :P
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jsem také pro :) a Most bude zase z hlediska dostupnosti asi ideální..

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Pokud to nebude první víkend v září,tak jsem pro :D

EDIT: ok,sem pro ten druhej tejden v září..a sobota mi vyhovuje :smile:
Naposledy upravil Geser dne 26.8.2008 12:56:48, celkově upraveno 1
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

General
General

Odpovědět s citací

Já bych dala až ten druhý víkend v září, protože osobně mám první dva týdny zkoušky a o víkendech se budu učit. Ale jak to vyhovuje dalším?

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

No já bych rád přijel, ale záleží na konkrétním datumu, jezdíme totiž o volné víkendy pryč (což není velký problém, prostě bych nejel, ale musím vědět datum trochu do předu) a navíc si dělám autoškolu, takže i ta nějaká sobota padne (rozhodně nemůžu 6.9) další týden je zatím s "?"
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já na víkendy většinou žádné velké plány nemám, takže pro jakýkoliv z nich se rozhodnete, měla bych dorazit.. :)

Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Rada bych se taky stavila. Zatim mi ten druhy vikend v zari pomerne vyhovuje, ale nevim, jak mi to vyjde v praci.
ALBERT EINSTEIN

JEAN DUTOURD

General
General

Odpovědět s citací

Takže víkend 13. - 14. září? Hmm, sobota? Kde? Možná by to chtělo tentokrát místo, kam se všichni opravdu vejdeme a talíře nám nepropadaly stolem :smile:
Sejít se zase na nádraží (a tentokrát opravdu, Dragone, OK? :D) a pak někam vyrazit?

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony