Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Amazon: Na SGA jsem naštvaná nebyla protože v době kdy SG-1 zrušili Atlantis už měla několik sérií ale když teď zrušili SGA a hned na to nasadili SGU tak to naštve, a navíc já v té době kdy SG-1 zrušili o tom ani nevěděla, jsem se to dozvěděla až jak jsem začala být fanatik do SG :-D tak mě to zas tak nevzalo ale pravda, poslední epizoda SG-1 byla dost smutná :-( když si pomyslíte že žádnou novou epizodu už neuvidíte...ještě že pak udělali filmy.

K SGU, dobře zkusit by to mohli, třeba to bude dobré, ještě jsem SGU neviděla, je zbytečné to hned odsuzovat, ale to SGA mě fakt vzalo, ještě teď si vzpomínám co jsem si myslela o SGA, než jsem to viděla, ani jsem se na to nechtěla dívat no tak v té době jsem byla závislá na RDA :-D
Naposledy upravil Eve dne 25.8.2008 19:39:53, celkově upraveno 1
Obrázek
Atlantis mi chybí už teď...By Eve

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Eve:buď ráda, že bude film, nebo možná i víc. Docela bych vám přál ( a těm co fňukaj na GW), aby SGA skončila stejně jako 4400, nebo Invaze. Pořádnym cliffhangrem a bez dalšího filmu. Buďte rádi, že budete mít další filmy
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d: Hele, ty už jako SGA nesleduješ, že všude dáváš druhou osobu množnou? :lol: :lol:

Eve: Chápu, mě šíleně vzal konec SG-1. U SGA vůbec, protože to beru tak, že budou ještě teď episody 5. série, filmy... nechci vidět, jak budou reagovat na poslední díl 5. řady. Teď si totiž konec nepřipouštím. Pak to bude mnohem horší :D
Obrázek

CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No tak potom, co jsem viděl zatím poslední odvysílaný díl SGA mi ani není líto že jí rušej. Stala se z toho taková telenovela, místo průzkumu planet furt řešej nějaký problémi na Atlantis a to se mi vůbec nelíbí :evil: .
Ztrašně už se těším na SGU bude to fajn změna je fakt že by se tam v úvodním díle měli objevit nějaký ty starý postavy z SG-1 a SGA, ale jinak by tam měli být jenom nové. Taky doufám, že nechájí hlavní postavu se smyslem pro humor alespoň by to trochu připomínalo původní SG. A co se týče lidských ras ve vesmíru, doufám, že tam lidi moc nebudou a že tam daj pár silných ras. Můžou také třeba najít dvě vyspělé rasy, které mezi sebou vedou meziplanetární válku nebo malou antickou kolonii, která tam už dlouhou dobu přežívá jako potomci Antiků které zkoumali planety.
Prostě doufám, že scénaristé využijí neomezený rozah možností a udělají výborný seriál, jen musí myslet také na detaily :wink: .
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Web ne. SGA poběží dál jako filmy, jenom se změní záhlaví, barevně se to sladí a sekce se asi rozdělí - postavy, lexikon atd. Ale na to je teď moc brzo, SGA ještě neskončila a SGU tu ještě rok nebude. :wink:
Výhodu to má - aspoň stihneme doplnit v té několikaměsíční mezeře lexikon, epizody a postavy. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

já myslel že kombinací SG a BSG je SGO...
a z toho co psali, že budou rozsévat brány tam, kde lidská(antická) noha nikdy nevstoupila mají šanci na nový začátek, ale to by jaksi, ehm museli změnit scenáristický a level desingový team...
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

elf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No já se trošku toho filmu bojim, když si vezmu že s Toddem a spol. bojujem od začátku a pak je za dvě hodiny zničit :roll: .....

Van: Co máš proti desingu, vždyť je dobrej.

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d: Za filmy jsem ráda, ještě aby to nechali uzavřené...
Amazon: Nj konec SG-1 je smutný ale já nechápu proč SGA ukončili teď? Díly jsou pořád super i když někteří mají pocit že se zhoršili od 4. série ale podle mě jsou pořád stejně dobré, třeba The Shrine mě přišel mezitím nejlepší z 5. série a někteří jej kritizujete že to bylo jak telenovela...no nevím já bych ještě nechala tu 6. sérii ať to líp ukončí, i když ideální by bylo podle mě tak 7. sérií a pak třeba SGU, ale že to ukončili teď tak to se mi fakt nelíbí!
Obrázek

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Eve: Já tě chápu. Jsme od SG-1 zvyklí na deset sérii a SGA ukončí pátou, což je polovina... Kdo ví, určitě bude více filmů, tak to možná rozdělí a neudělají tak rychlý konec. Jenže zase - co Archa. Věděli, že budou další filmy a takhle to blbě ukončili....
Obrázek

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Je zase pravda, že 10 sérií je nevšedních. To se prostě nevidí každý den. Navíc Wright správně připomněl, že na SciFi to bylo pouze 5 sérií, protože prvních 5 dělali pro jinou televizi. A když si teď vezmeme, že SGA je "jen" spin-off, můžeme považovat za úspěch, že dosáhl úctyhodných 100 dílů. V tomhle s ním souhlasím. Je jasné, že každý fanoušek bude chtít víc a víc, ať už to ukončí po 5. nebo po 10. sérii...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

100 to je úspěch, SG-1 má nějak přes 200 ale nikdy nevím kolik přesně :-D u SGA je prostě rovných 100, tak snad se jim v SGA povede líp ukončit děj, souhlasím že Archa nedopadla moc slibně ale ono se to docela špatně ukončuje v jednom filmu, třeba v SGA na to bude víc filmů...jinak když už bude to SGU :-D tak jako hlavní postavu bych viděla nějakého vtipné Jacka O'neilla :-D Snad se tentokrát scénáristé budou soustředit víc na vtipnost než v SGA u Johna, ten je taky vtipný je skvělý :-D ale pravda je ta že Jack je prostě nejlepší...;-)
Obrázek

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Osobně bych dala přednost jinému veliteli, tak jak slibují. Aby to byla zase nějaká ta změna. Představovala bych si takového "Caldwella nebo Sumnera" - prostě voják jak má být. A když vtip, tak nějakého vědce ve stylu "Rodney", aby tomu dodal šťávu. Pak nějakého inteligentního emzáka a další postavy... Rozhodně bych ale nechtěla, aby se z toho dělala taková komedie. Mělo by to být sci-fi jako sci-fi. Rozhodně by se mi líbilo, kdyby byl seriál opravdu trochu dramatičtější a realističtější. Aby hlavní postava nebyl takový "HERO" jako Jack nebo John... Prostě aby se také tým dostal do potíží, byli v koncích - tak jako je to ve skutečnosti...

Žádné přehnané hrdiny. Těch už bylo dost. Prostě příběh, který SG trochu oživí a změní. Každopádně by si však měla ponechat ten svůj nádech s vtipem a trochou bezstarostností...
Obrázek

izzy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nebylo by špatný kdyby SGA ukončili jako serial, ale pokračovala dal ve filmech takže by hned v prvním filmu nemuseli všechno ukončit..

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Amazon: S tím Caldwellem souhlasím, když už budou na lodi tak proč ne? super nápad :-D a s tou vtipnou postavou uvidíme co zase vymyslím, v každém připádě si myslím že nějaká tam bude, vždy tam nějaká je, bez ní by to nebylo ono. ;-)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM