Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

JA CHCI O'NIELA!!!!!!! :)

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

O'Neil? Jo, Kurt Russel by taky mohl být zajimavý.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Oo Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

"O´Neill, dvě el"! :lol:

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kurt Russel by zajímavý opravdu byl. Ale Jack O´Neill už ne. Je to skvělá postava, kterou mám moc ráda, ale už by ho bylo moc... (můžete namítnou, že jeho není nikdy dost, ale prostě patří do SG-1) a já nechci nžádnou známou postavu... :D A myslím, že nejsem jediná...
Obrázek

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Amazon: Naprosto souhlasím. O'Neilla jsme si podle mě užili už víc než dost a ačkoliv ho mám taky dost rád, do SG bych ho už moc netahal. Ty guest-star z posledních let mě víc než postačují, RDA už taky není nejmladší a když chci nějaké pravé O'Neillismy, tak si pustím něco z 1. až 7. sezóny.
Ale v hlavních postavách bych rád viděl někoho novýho... nebo třeba nějakou guest-star z SG1 nebo SGA povýšenou na regular (jako to bylo v SGA s Rodneym)
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

izzy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak zatím to vypadá vic než zajímavě. Pookud ovšem v druhe serii nenavažou kontakt se zemí potom dle mýho nazoru pujde sledovanost zase dolů. Rozheodně by se tam, ale hodily díly typu Home (sga 1x09). Archer nevím nějak mi tam nesedí. Zajimavý by byl velitel expedice, který by byl tvrdý a nenechal jen tak něco projít. Ten časový pres to bude taky milé spestření. Jak říkám zatím to je hodně hodně.. zajimávý a už se na to mooooc těším!!!

Lotar Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ja by som privítal, keby sa to trochu zreálnilo. Teda, v rámci možnosti, je mi jasné, že si nemôžu vzhľadom k doterajšiemu smerovaniu celého SG dovoliť nejaký veľký obrat, ale povedzme by sa hodil nejaký rozumný veliteľ, ktorý sa nebude riadiť iba podľa zásady "leave no one behind", ale pre zmenu aj trochou rozumu (ako keď na seba v SGA nechal Daedalus strieľať krížnikom, na palube ktorého bola Teyla, riskujúc tak životy stoviek ľudí oproti jednému).

Ale vzhľadom na to, že to bude smerované na "younger audience" sa asi dočkám nejakého hip-hopera. :scratch:
Internet je kopa hnoja a internetový prehliadač sú vidly, ktorými musíte ten hnoj prehadzovať a občas tam nájdete zlatý prsteň.

[img][images/thumbs/Lotar_fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png[/img]
Stargate Odyssey

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já také doufám, že kontakt se Zemí nenaváží. Pokud možno vůbec :lol: Aby to prostě bylo nenarušené dobdoružné cestování vesmírem bez nových zásob, díky kterým by přežívali nadmíru dobře.
Obrázek

izzy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lotar: co se te realističnosti týče tak F302 by se mohli začit chovat realističtějš a ne litat stejně na planetě i ve vesmiru. Takový vipery v bsg se chovaj uplně jinak na planetě a uplně jinak ve vesmiru. Tohle bych rozhodně v SGU uvítal a nemusela by to být vubec f302, ale nějaká nová stíhačka. Taky by nemuseli mít na lodi žádné kruhy ani transportní paprsek a na planety se dostavali pomocí raketoplanu, aspon by to na konci každého dílu bylo zajimavější. A ne všichni by to museli stihnout (samozřejmě, že ne hlavní tým), aby to bylo ještě napinavějši a ne, že všichni uniknou jen tak tak a máme štastný konec. Snad to sím mladším publikem nebude tak vážny to už by byl hooodně velkej upadek!

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dost pochybuju, že by si tam přivezli 302 s sebou... ta holka by se do brány ani v jednom kuse nevešla a že by ji přivezli po kusech a tam smontovali, to se mi nezdá.
Spíš bych to viděl, že tam u nějaký ztracený nebo živý civilizace narazej na pár stíhaček a ty si "vypůjčí" k vlastnímu užití. :) Takovej druhej pokus po neúspěchu X-301...

Transportní zařízení bych taky nemusel. Goa'uldskej kruhovej transportér mi nevadil, protože ten měl svá příhodná omezení. Asgardskej paprskáč taky ne, dokud ho používali jen Asgardi. Když s ním ale Daedalos začal házet atomovky, přišlo mi to už dost přehnaný.
Takže pokud by byl transportér nutnej (asi bude) tak jen takovej, jako je goauldskej nebo antickej: může se přesouvat jen mezi dvěma zařízeníma a jen do určité velikosti.
- Londo Mollari

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jde o to, jaké si vymezí hranice. Asgardskej transport byl de facto i v Treku, ale nekazil svou přítomností deje, protože ho kde kdo rušil, měl svoje omezení a podobně.
Obrázek

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Raynor: Spíš bych to řekl tak, že Trekovej transport měli i de facto Asgardi... ale to je už slovíčkaření.

Btw. napadl mě dobrej velitel expedice pro SGU. Shen Xiaoyi (čínská zástupkyně v IOA). Ačkoliv z epizod, kde hraje, jsem viděl jen No Man's Land, podle toho, co jsem se o ní dočetl, by mohla být zajímavým prvkem a konečně trochu tvrdá i k vlastním lidem...
Dalo by se to vysvětlit vcelku jednoduše tak, že Čína si ji protlačila, vzhledem k její nelibosti k americké dominanci v obou programech SG...

:) žel bohu, not likely to happen...
- Londo Mollari

Major General
Major General

Odpovědět s citací

No ta by byla fajn, jedno ubyla XO i v Babylonu 5, jenže oni neumějí psát ženská a navíc to není zrovna známá tvář...
Obrázek

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ale vzhľadom na to, že to bude smerované na "younger audience" sa asi dočkám nejakého hip-hopera. :scratch:

Jednoho bych měl:
Toto je spoiler!!!:
Elis :shock: :lol: :twisted:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Oo Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já jsem hlavně zvědav, jak budou vypadat brány. Výběr barvy chervonů bude zajímavý. Červená i modrá už jsou zabrané, zelená? Bere MGM SGH jako oficiální seriál? Ačkoliv na něj hledět moc nemusí, takže tu máme teoreticky zelenou, žlutou, bílou (záře :lol: ), fialovou či růžovou :lol: No jsem zvědav.

PředchozíDalší

Zpět na Obecné