Sevca: no, myslím, že se mnou můžeš počíata dle počasí, asi jako s mnoha dalšími, jak jsi sám řekl, pokud bude hnusně, velký zájem nebude, takže proti kupování na místě nic nemám Mooony: já tě taky ráda uvidím!
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<
Mooony: Samozřejmě, že se na tebe a ostatní taktéž těším. Jinak na mě padl dotaz, jestli bych se mohla zeptat, zda by se mohli přidat i lidi z SGC. Někteří s námi byli už na srazu v únoru...
jo Ivory...misto je pro kazdyho..jinak o cem se bavime? tak o vsem moznym... co zrovna kdo nadhodi na tema...ale muzu te ujistit ze tyhle lidicky jsou vsichni uplne skvely a urcite se nudit nebudes...
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img] *Co myslis ze se stane po smrti? *Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se *Zajimave, z jake viry to pochazi? *World of Warcraft
Tak zatím to vypadá, že se k nám odváží akorát 2. Tím nechci říct, že bych je nějak zastrašovala, že koušeme... To byl samozřejmě vtip.
I kdyby jste kousali, CIAF je dost velkym lakadlem na to bych s vama sel ... Ale hodl rodinne povinosti
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc. ... SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.
souhlasím s dotazem Mooony a za sebe bych chtěla připojit: možná to bude chtít dva srazy, jeden pro všechny co se budou chtít účastnit leteckého dnu a druhý pro zbytek, který by se rád účastnil až následujícícho programu (= posezení v nějakém "kulturním" zařízení) O.-)
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<
Ahojte, už jsem tu dlouho nebyla, já vím Na letecký den jsem svoji maličkost hlásila přes jacka, doufám mě a Taggarta nahlásil Taggart půjde koukat na letadýlka, což není nic pro mě, já bych se přidala až večer na afterparty.
Bohužel jsem kvůli práci byla dost mimo dění - můžete mi prosím říct, jestli už máte dohodnutou nějakou hospodu, případně kterou a od kolika hodin? Díííky
Sraz by měl proběhnout pod hodinama na Hlavním nádraží v Brně v 10 hodin. Pak bychom se měli přesunout autobusem na letiště, kde proběhne letecký den.
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc. ... SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.