Mně spíš v Triu vadilo, že na Radka měly kecy hlavně Carterová s Kellerovou, které ho v podstatě neznají. Aspoň jsem si nevšimla toho, že by s ním Kellerová měla víc scén a měla celkově možnost a důvod se s ním setkávat.
Tar-aro, mně se taky nelíbí, že nejsou schopní napsat vztah Rodney/Radek nějak normálně, aby ho Rodney neurážel, ale poslední dobou mi to tak moc nepřipadá, že by ho Rodney vyloženě urážel. A mám dojem, že zrovna to Trio není dobrý příklad, protože mi přišlo, že to Rodney řekl jenom proto, že to Carterová řekla první a on jí chtěl "podpořit". Na druhou stranu by bylo fajn, kdyby se Radka zastal, ale to se asi nestane.
Mně zase vadí, jak se Sheppard a Ronon neustále vozí po Rodneym. V Quarantine se rozejde s přítelkyní a rozhodně jsem si nevšimla nějaké podpory z jejich strany, spíš si z něj zase dělali srandu.
Asi máme špatně vybrané oblíbené postavy
A btw., Mallozzimu si v blogu někdo na to, že Zelenka má pracovat s puberťačkou stěžoval a milý Joseph odpověděl po svém
"Gatelady writes: “There have been previous insinuations that Radek is a bit of a perv, with the “he sniffs my hair” etc. comments from Keller and Carter. Now you have him working alone with a 15 year old girl? Dudes! this is just sick. Seriously, what are you thinking?!?!?”
Answer: The bigger question is - What the hell are YOU thinking?!?!?"
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.