Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Nejhorší díl

Nejhorší díl

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.8.2008 15:56:46
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

hasičskej díl byl prostě jenom jinej... každopadne nebyl díl kterej by se mi vylozene nelibil ale některý "pozemský" díly byly dost nudný (i když tealcova scéna s vodní pistolkou: "tato zbraň se zdá být neučinná.") Urgo byl podle mě dost dobrej díl (od tý doby si furt zpívam..row row row your boat....) ale za

absolutne nejhorsi dil bych vyhlásil: Unending né kuli tomu že by byl neak spatne provedenej nebo tak jenom mě hodně zklamal a byl taky po tech vesmirnejch bitkach dost nudnej mroste mi neak nesed...

takže mě ted vsichni sežerte za muj názor xD
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 23.8.2008 07:31:50

Odpovědět s citací

WORMWEJDR : Musím se s tebou souhlasit v tom Unending,.... Jako nápad to byl zajímevej, ale tuto epizodu bych nedal jako finnální díl celého seriálu. Vím, že děj s Ori ukončuje Archa, ale myslím si, že nejlepší by bylo, kdyby díl Unending daly někam doprostředka 10. sérii a archu rozdělili na dvoudíl, který by šoupli jako poslední dav díly,.......A pak by následovalo Continuum a ten ,,třetí,, SG1 film, co vymýšlej,.......

Můj nejneoblíbenější díl je ten díl 2010, pak díl Inaugurace (???), jak tam představují H.Heyse, a pak ten díl, jak najdou tu ztroskotanou loď, které převážela ty vězně,....vězni byli lidi, a ty dozorci byli takoví ti mimozemšťani s hnědou kůží, a vypadali divně :smile: .... No a s těma mimozemšťanama byl pak díl Vesmírný závod, nebo tak nějak, tak ten tak nemusím,.........

Abych to ještě shrnul, tak mezi mé nejneoblíbenější díly patří ty, co se odehrávají na zemi, nebo v nich jde o čistou politiku,....

(kromně časové smyčky a urga,......!)
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 23.8.2008 08:22:43
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Unending byla dobrá episoda. Mně se líbila, ale také bych jí na závěr nedala. I když to bylo zajímavé zakončení a člověk se přitom alespoň zasmál.
Nejneoblíbenější episoda, tak to musím hodně přemýšlet. Líbí se mi všechny... Jak píše radek.zelenka.sga, tak se ani mně nelíbí díle, kde je moc politika.
Obrázek

Příspěvek 23.8.2008 09:44:21
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Politický díl neboli sestřih SG-1 za poslední díly... aby se na to dalo koukat.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 23.8.2008 13:22:21
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Me se napr. dil 2010 fakt libil, spis se mi libilo, ze to bylo promysleny, kdyz v dalsi rade na to navazoval dil 2001. Nic podobnyho uz pak moc nebylo, takhle sikovne vymyslenej "dvoudil"

Jinak nemam rad obecne radu s Ori, a hlavne Unending, prislo mi to proste takovy ujety...

A docela se mi nelibil Moebius, resp. byla to takova zbytecna nadstavba ty serie...
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 23.8.2008 17:51:08
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ted: Je pravda, že některé díly z desáté série byly dost ujeté... ale zase byla legrace.
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 16:26:09
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

200
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 24.8.2008 17:08:42

Odpovědět s citací

Nechápu, jak někdo může napsat, že je nejhorší díl ,,200,, :lol:

J8 tento díl považuji za jeden z NEJ,.....Dějově nám sice moc nedal, ale co se vtipu týče,....Umístil bych ho na druhé místo v žebříčku nejvtipnějších dílu SG obecně ! Na prvním místě je samozřejmně díl s časovou smyčkou,.......

Jinak moje vyjádření k nejhoršímu dílu je trošku víc nahoře,.....
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 24.8.2008 17:51:50
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já rád koukám na scifi, když si chci pustim komedii, tak si pustim komediální seriál. A 200 mi nepřiščlo vtipný, přišlo mi to trapný
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 24.8.2008 18:07:08
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

V tomto musím souhlasit s g.o.d.em - mě osobně 200 také přišla trapná. Ale je to každého názor.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 24.8.2008 21:02:01
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A vkus. Mimochodem, jenom mě tak napadlo, g.o.de, znáš Monty Pythony?
Vsadil bych se, že si ten typ, který i je považuje za trapné. Zkrátka věc vkusu. A smyslu pro humor (velmi specifický). Ale nic, to sem nepatří.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 24.8.2008 21:30:37
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ještě než to tu vypustím, upozorňuju, že SG1 jsem viděl pořádně jen 1 až 6 sezónu. Když jela na nově 7 až 10, tak jsem to nestíhal a teď to teprve doháním DVDripy, když mám konečně rychlejší net...

Takže: jedna z nejhorších epizod, co jsem musel přetrpět, byla Crystal Skull. Unuděný ne-děj, žádné napětí, záhada, akce, vztahy... cokoliv, co dělá epizodu epizodou. A navíc se pak slavní létající obři, potenciálně mocní spojenci proti Goauldům, ukázali být další slepou odbočkou.

Ten půltucet industriálních světů, co uzavřeli se Zemí spojenectví a potenciálně válčily s Goauldy, ale nikde jsme už o nich neslyšeli, bych ještě odpustil, protože v těch epizodách opravdu o něco šlo... Ale tady nešlo vůbec o nic...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 22.1.2009 22:13:00
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak já jsem pořádně viděl jen řady 7 - 10. A jako nejhorší 'díl' bych hodnotil ARCHU PRAVDY! Má se pořádně zakončit děj s Ori a ne se zase votravovat s replikátory -> přesně do té doby se mi ten film celkem líbil. Ano, smysl tomu dali, ale dyť sme si Ori moc neužili :)
Jo a má naprosto příšernej českej dabing oproti vynikajícímu dabingu seriálu (díkybohu, že u Continuum se to vrátilo do starých kolejí)
Naposledy upravil Skrilax dne 24.1.2009 11:51:38, celkově upraveno 1

Příspěvek 22.1.2009 23:04:03
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Už asi hodinu přemýšlím o nejhorším díle, ale to fakt nejde napsat.
Většina dílů má něco co jej sráží a něco co jej posunuje nahoru...takže nejhorší díl za sebe určit nedokážu.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 22.1.2009 23:21:54
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já teda s godem většinou souhlasím v "kvalitě", ale 200 se mi fakt hodně líbí. Co se nejhorších dílů týče, to je asi těžký říct, ale osciluju někde mezi Unendingem, Returnem a The Quest. Je to divný, ale nepamatuju si na důležitý díly seriálu před více lety, který by mě přišly jako taková konbinace dementně promrhanýho potenciálu a ubíjející předvídatelné nudy. Dalo se aspoň spolehnout na to, že začátek, prostředek a konec řady bude vždycky hodně badass. Nějaký One False Step nebo Changeling jsou možná nudný, ale pro děj jako takovej jsou nedůležitý a dají se přeskočit.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách