Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

chinet: Kdo ví, kolik průzkumníků půjde na Destiny. Možnost je také taková, že půjde dokonce celá expedice. Ale nejspíš půjde jen základní tým. Sama jsem zvědavá, co z toho vznikne, každopádně se šíleně těším! A film o příletu Atlantis na Zemi? Možnost tu je, ale doufám, že to tak nebude. Bylo by to zajímavé, ale město by mělo zůstat jak je. Odlet tu už byl a jak to dopadlo... :D

Fancipal:
Já také chci postavy a děj od začátku. Ale nevím, jestli v nějaké budoucnosti. Líbí se mi seriály a filmy se zaměřením na možnou budoucnost, ale tady bych to jako dobré řešení neviděla... Myšlenka je to však dobrá a třeba by to i správně zpracovali...
Obrázek

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no jak bylo zmine o tech holohlavejch tak necet sem to dal hned du napsat komentar kdyz si zminil wolsiho a velitele apola a daydala tak si tam mel dat i hammonda :( sem si na nej zase spomnel kvuli tobe no i kdyz je to dobre na nej by se nemelo zapominat

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

když vyšli první informace o SGU, tak BW prohlásil, že tohle nebude typická čtyřčlenná expedice/tým, lae že jich tam bude mnohem víc. Doufám, že u toho zůstane a navíc se mi moc líbí, že by z toho chtěli mít aspoň částečný drama jako BSG. Pokud je něco co jsem nesnášel ve Stargate, tak to byla taková ta bezstarostnost
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

g.o.d: Je pravda, že by se hodila trochu dramatičnosti. Ale zase ta "bezstarostnost" k SG holt patřila, i když nebyla zase tak na místě....
Obrázek

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bezstarostnost k SG patří, a s tím nápadem ať je SGU víc dramatictější tak úplně nesouhlasím, nápad dobrý ale mě se na SG líbí že to takové není, když bude SGU víc dramatické tak už to nebude klasické SG, jinak bych byla taky radši když by se tam vydalo víc lidí než jen jeden tým...ale všechno nechám na scénářích, oni si s tím dobře poradí...a ohledně SGA snad zůstanou na Atlantis a nevrátí se na Zemi, pokud bude víc SGA filmů tak by to bylo divné že by byli na Zemi, Atlantis má být na Atlantis...
Obrázek
Atlantis mi chybí už teď...By Eve

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já s dramatičností souhlasím. Protože chvíle, které zažívají v SG rozhodně nejsou bezstarostné. Alespoň něco málo společného s realitou by to chtělo...
Obrázek

chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no taky by to mohlo dopadnout stene jako THE LOST WORD ( skupinka lidi s nekonečnou zasobou munice :-) )

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to snad ne... :lol:
Obrázek

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky doufám že to tak nedopadne, :-D ale nikdy nevíš...
Obrázek

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
když vyšli první informace o SGU, tak BW prohlásil, že tohle nebude typická čtyřčlenná expedice/tým, lae že jich tam bude mnohem víc.

Tak pozor, Wright říkal totéž i o SGA a všichni víme, jak to dopadlo.

Atlantis má být na Atlantis...

WTF?

Asi nikoho nepřekvapí, že bych tam taky rád viděl více dramatičnosti a napětí, která vždy byla spolu s mírnou nadsázkou součástí klasického SG. Ale to prohlášení, že SGU bude kombinace SG-1 a BSG, se mi dostává do kolize s younger audience.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mně by kombinace SG a BSG vyhovovala. Alespoň to na tuto kombinaci dosud vypadá a já doufám, že to tak zůstane... :wink:
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pokut by SGU byla kombinace SG a BSG tak by mi to vůbec nevadilo :) Hlavně ať z toho neudělají propadák
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě by naopak nevyhovovalo pokud by to bylo něco mezi BSG a SG, když chcete Battlestar Galacticu tak si ji rovnou můžete stáhnout, nemusí se kvůli tomu SG změnit, podle mě je dobré takové jaké je, ale ať si z toho SGU udělají co chtějí, mě už docela dost naštvali že kvůli tomu zrušili SGA...
Obrázek

Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mno nevím, ale motiv klasické SG a SGA mi připadne už slušně profláklý, takže každá změna jenom prospěje.
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vskutku. BSG jsem viděla, momentálně ji stáhlou nemám, ale sháním. A určitě mi kombinace těchto dvou seriálů přijde skvělá. Alespoň to bude změna. Neříkám, že je původní a klasická SG špatná (to bych do ní nebyla takový blázen), ale proto, že ji mám opravdu moc ráda a nechtěla bych, aby se na tom zakládal i další seriál. Motiv by se potom stal už opravdu okoukaný a skoro nikdy by na Universe nekoukal. Proto bych chtěla nějakou dobrou změnu, která by tento svět oživila. A právě tuto naději vkládám do SGU. Tak snad to vyjde a oni to nakonec nijak nepokazí...

Eve: Byla jsi také tak naštvaná na SGA, když skončila SG-1 a místo toho přišel na Atlantis? Protože to je úplně to samé...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM