Tak samozřejmě musím reagovat

Text obsahuje šíleně moc spoilerů, ale vyznačovat je spoilerama by mi trvalo snad půl hodiny.
- To, že byl Batman trochu odsunut na vedlejší kolej, někdy by se až dalo říct, že byl vedlejší postava je jedná z mála věcí, které mě tedy taky štvou.
- S tou přeplácaností, no já to říkám furt, chtělo to minimálně ještě půl hodinu navíc, nejen aby některé scény lépe dozněly, například fingované zabití Gordona atd. ale aby to hlavně nevypadalo tak přeplácaně, takhle když musel Nolan stříhat, tak proatě je ten děj strašně nahuštěnej a vypadá to přeplácaně.
- Pravidlo nezabíjet porušil už Burton a tam mě to docela štvalo, tady si myslím, že občas mohl někoho zabít, nevím no.
- S tím zabitím soudce, víš jak Joker říkal, že nemá rád zbraně, že je to moc rychlý, tak proto kyselina.
- Přesně, Nolanův film je tak realistický, že prostě většinu filmu ai nepoznáš že koukáš na film podle komiksu. Což mnoho lidí nemůže překousnout, ale já v tom nevidím problém.
- Záverečná bitka chybí to je pravda, vlastně akční vrchol filmu je v prostředku, dějový vrchol na konci.
- Rachel přeobsadili protože Katie Holmes si řekla o šílený peníze.
- S tím vývojem, já myslím, že tam ten vývoj je, jen ho prostě divák v tom šíleném tempu toho filmu, nestačí zpozorovat. Třeba já si na poprvý vůbec nevšimnul, že Batman skončil s kariérou, bylo to takový jako mimochodem a následně tam vůbec nebyl vyobrazený jeho návrat. To je asi bohužel jedna z věcí co musel Nolan vyškrnout.
- Tak nejlepší film světa to určitě není. 3. místo na IMBd je jen vyhypované fanoušky, kteří schválně snižovali hodnocení Kmotrovi a tak se následně na 1. místo ted dostal Shawshank.