Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x06 - The Shrine

5x06 - The Shrine

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.8.2008 07:59:03
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Stáhni, je to lepší, než Ghost in the Machine :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 24.8.2008 08:16:38
Chopper911 Airman
Airman

Odpovědět s citací

piedmon píše:
Musím tu napsat, neboť nechápu vaše hodnocení. Osobně dávám 1/10. Hrozná epizoda.

Děj epizody byl naprosto čitelný, žádné překvapení a žádné komplikace. To, že se Dr. Keller a Dr. Rodney McKay dají dohromady nebo že "něco" mezi nimi bude, bylo dost jasné z předchozích epizod. Jinak, opěvované ztvárnění charakteru Rodneyho nebylo taky nejlepší. Srovnáme-li to s epizodou Tao of Rodney, tak musíme uznat, že včerejší díl nebyl až tak dobrý ani po téhle stránce. Navíc mám pocit, že tam něco chybělo.

Jinak, vůbec nevysvětlili tu radiaci ze Shrine. Mohli by tomu věnovat další díl...Vrátí se tam zpět a budou zkoumat anticke zařízení, co tu radiaci produkuje, ale to se bohužel nestane.

Jinak, Teyla je hrozná a už by ji ze seriálu měli odstranit. Prostě 5.kolo u vozu!

Ako keby som počul môjho brata... :D S tou Teylou súhlasím, tú už mali odstrániť v tretej sérii...

Příspěvek 24.8.2008 08:57:50
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Celkem dobré. Nebylo to zase tak příšerné... :lol:
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 09:09:57
Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já díl ještě neviděla, zrovna jej stahuji, ale moc se na něj těším, podle mě to bude zase nějaký ten vtipný díl, jak už bývá zvykem, nevím sice co Teyla tak hrozného udělala že ji chcete vyhodit ale podle mě je super jako každá jiná postava Atlantis, ale je to váš názor...
Obrázek
Atlantis mi chybí už teď...By Eve

Příspěvek 24.8.2008 09:44:51
KarelR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pěknej díl, ale vážně se mi nelíbil ten konec. Čekal jsem, že bude třeba nějaká koláž s flashbackama, která mě úplně to srazí na zem, ale takhle jsem si jenom řek: "A to je jako všechno?" Vážně škoda. Jak už tu zaznělo, mohli to klidně roztáhnout na dva díly.

Snad to tu není OT, ale našel jsem tohle fajn video.
I love you - Rodney & Jennifer
http://www.youtube.com/watch?v=52AdWz7_aSw

Příspěvek 24.8.2008 09:59:18
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak jsem se tim proklikal a z toho málas co jsem viděl, musim říct, že už bylo načase, že to konečně zrušili. tohle nemá se Stargate nic společnýho, pořád to samý dokola, někdo se něčim nakazí, celej díl řešej jak ho z toho dostat, aby to nakonec vyřešili během deseti vteřin. Naprosto průhlednej děj a očekávatelnej konec
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 24.8.2008 10:10:45
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.g: Tak si to pust celý a ne to jenom proklikat :roll: Ty jen neustále kritizuješ všechny díly SGA, ale aby sis nějaký pustil celý to ne. Buď to jenom proklikáš nebo se koukneš na prvních 5 minut :roll: A pak prohlásíš, že to bylo strašný. Tak to tedy nestahuj a nedívej se na to :roll: Hlavně s tím tvým kritizováním každého dílu neobtěžuj ostatní fandy SGA :!:

Příspěvek 24.8.2008 10:14:13
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tohle je snad poprvé co nějaký díl ze StarGate zavrhuji.
hodnocení 0,5/10
Už pomalu od prvních pěti minut mi bylo jasné,že se z toho samozřejmě Rodney dostane,ale že nic víc se dít nebude.Vypadá to jak kdyby ji docházeli nápady nebo co? :cry:
Přijde mi to takový nemasný neslaný,ale je to zatím jen jeden z mála dílu co se mi nelíbil,jinak je celý svět v okolí SG moc fajn a i kdyby byly takovéhle další nastávají epizody,tak bych je určitě stáhnul,protože nevěřím tomu ,že bych z tejdne na tejden se stal z SGA fandy SGA největším odpůrcem.
Ale kdyby místo takovejhle "kravin",radši něco vymymsleli (nějkaou zápletku) s Geni,nebo s wraithama,to nepochopím.
:cry:
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 24.8.2008 10:16:53
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Byl to dobrý dl. Celkem smutný. Ale bylo to zajímavé. Chudák Rodney, to se musí uznat. Bylo mi ho dost líto. Teyla se sice moc nepředvedla, ale neměla moc prostoru. A Rodney+Jennifer? Řekla bych, že to bylo celkem jasné... Uvidíme, jak vztah skončí...

g.o.d: Máš pravdu i ne. Moc to s SG nesouvisí, ale na druhou stranu, musí tam dát i něco takového. A jak píše Deadalus.cz - zkus se podívat na celý díl a pak komentovat. Ale je to každého názor, nebudu ti ho upírat.

Chuck_69:
Proč zavrhovat? Bylo to jasné, ale zase to nebyl tak špatný dál, ne? A 0,5/10? Tak já bych dala více. Mohli by sice vymyslet větší zápletku, ale nejde je o boje... Jde také o vztahy členů týmu - o tom SG také je - o týmech. A tady bylo celkem dobře vidět, jak si pomáhají a nechtějí se opouštět.

Mně osobně se díl líbil. :)
Naposledy upravil Amazon dne 24.8.2008 12:10:02, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 10:18:11
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Daedalus.cz píše:
g.o.g: Tak si to pust celý a ne to jenom proklikat :roll: Ty jen neustále kritizuješ všechny díly SGA, ale aby sis nějaký pustil celý to ne. Buď to jenom proklikáš nebo se koukneš na prvních 5 minut :roll: A pak prohlásíš, že to bylo strašný. Tak to tedy nestahuj a nedívej se na to :roll: Hlavně s tím tvým kritizováním každého dílu neobtěžuj ostatní fandy SGA :!:

a ty se starej o sebe a přestaň mi radit co mám dělat :roll: nejsem první kdo to tu kritizoval

Příspěvek 24.8.2008 10:19:38
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Bohuzel tak trochu s g.o.d.em souhlasim, vzdyt vsechno bylo jasny uz na zacatku jak se o svatyni zminily. Bylo jasny, ze ho tam vezmou, ze tam bude nejaky anticky zarizeni, no a ze ho tam vylecej. Jediny co jsem necekal, ze mu tu lebku provrtaj zrovna aku-vrtackou, co mi prijde jak nejvetsi blbost (dobre, je to scifi, ale dalo se to vyresit mnohem lip)...

Par veci bylo peknejch, sezeni molo i brana, woolseyho svacina, ale to jsou jenom takovy "skece" a to nezlepsi celej dil...

EDIT: no a je to vlastne zase vyplnovacka, jak uz nekdo psal, maj hrozne moc veci, na kterejch muzou stavet (cestovatele, genii, wraiths, neco s tou Teylinou bandou (Athiosani), midway station (obecne propojeni Zeme - Atlantis) ) tak proc porad vyplnovacky :?: :!: :shock:
Naposledy upravil Ted dne 24.8.2008 10:24:10, celkově upraveno 1
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

Příspěvek 24.8.2008 10:21:10
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ted: To víš, co jiného by mohlo Shepparda napadnout? Ne, tak použili to co měli... Co jsi čekal? Také si tam mohla sednout Teyla a s parazitem vyjednávat, ne? :D
Obrázek

Příspěvek 24.8.2008 10:22:27
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d: To nejsi, ale tobě se nelíbí ani jeden díl ... To ostatním ano :!:
Nevím, na co si hraješ, jestli si potřebuješ něco dokazovat ... Ale nikdy bych se neodvážil hodnotit díl, aniž bych viděl třeba jen 5 minut a k tomu ještě na přeskáčku :roll:

Příspěvek 24.8.2008 10:24:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no vidíš, ty si hodnoť díly po celym shlédnutí, já si budu hodnotit jak chci já. Minulej díl se mi líbil moc, tkaže než začneš osočovat, tak si aspoň zjisti, jestli píšeš pravdu :wink:

Příspěvek 24.8.2008 10:27:44
Ted Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Amazon : Tak jasne, ze "pouzili co meli" ale scenaristi to mohli vyresit mnohem normalnej, a ne takovouhle totalni blbosti. Napr. ze kdyz tam jeli, tak si pro jistotu vzali nejaky pomucky na operaci a tak - davalo by to smysl a nikdo by se nad tim zas tak nepozastavil. Me ty "nedodelavky" fakt stvou...
Meiles: "I had the most amazing idea last night"

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách