Quinix:
|
Toto je spoiler!!!:
|
Jo tak tohle je trochu uhozený, ale tak co bys čekal od komiksu, že jo? A jinak jasný, zatažení rychlobrzdy na mostě a následně padající Pendolino rulez, stejně jako kulky s hodněěě podivnou dráhou letu  |
Ale víš co, já měl prostě v kině u Wanted takovej ten pocit nebo ne pocit, prostě jsem jen seděl v předklonu, skoro jsem slintal po zemi a jen jsem se strašně moc retardovaně usmíval a hltal každou další scénu. Prostě něco co se mi stalo naposled u Transformers a ted nedavno u The Dark Knight.
Horton - Hmm, tak řekl že docela dost ne moc dobře udělanej animák. Samozřejmě skoro bez scénáře a se spoustou moralizování, ale s tím jsem už tak nějak počítal, ale skoro poprvý se mi stalo, že se mi v animáku nezalíbila ani jedna postava. Horton hodně kecá, bohužel ale nehláškuje, jsou to prostě jen kecy, starosta...no vidíte už si ani nevzpomenu na jméno, mi byl strašně nesympatickej. Ale pár povedenejch vtipů, nejen na téma Horton se o něco mlátí, tam bylo. 5/10
Bratříčku, kde jsi- Tak filmy bratří Coenů nemám vůbec nakoukány. Viděl jsem jen Lupiči paní domácí, Tahle země není pro starý a Big Lebowski, tak jsem si říkal, že tohle zkusím. Tak do první půlhodinky mě ten film docela bavil, ale pak se prostě něco zvrtlo a já se začal strašně nudit. Jako celý film drží nad vodou hlavně herci v čele s famozním G. Clooneym, taky samozřejmě perfektní kamera a vlastně vyobrazení nějakách 30. let v USA, ale scénář je strašně slabý a zdálo se mi, že se bráchové Coenovi nedohodli jaký ten film má vlastně být. 6/10
Sakra, to jsem si teda dneska udělal filmovej den. 4 filmy, o tom čtvrtém napíšu zejtra, a ještě SGA 5x06. Uff