Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Deacon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

SGU ma uz aj svoje logoo ....

http://stargate.mgm.com/

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na SGU se těším ale ještě s tím mohli chvíli počkat a líp dokončit děj Atlantis, nevím jak stihnou ve dvouhodinovém filmu porazit všechny nepřátele, bude to rychle jak Archa a nic z toho filmu nebude, snad se jim to podaří líp...SGU si sebou nemělo brát SGA, už teď mi moc chybí :(
Jinak logo SGU je pěkné, připomíná mi logo Farscapu :wink:
Obrázek
Atlantis mi chybí už teď...By Eve

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Z toho, co jsem vyčetl vrozhovoru s Bradem Wrightem, to vypadá, že to není závěrečný film, ale první z mnoha. Takže nejspíš neukončí všechno. Navíc řekl a toho se bojím, že se bude jednat spíš o stand-alone film.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Deacon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no a taktiez este zostava 14 epizod do konca 5tej serie .. tak myslim ze si to nejak pripravia na ten film ... 5 seria sa este stale toci ...

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale všechny díly už byly napsané před datem, kdy ohlásili konec po 5. sérii. To je myslím podstatné.

nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

BSG končí tak se teď snaží skloubyt dva dobre serialy v jeden. dostanou se na lod a nemuzou se vratit na zem. a jak to bude? urcite se budou snazit dost na zemi.

Jo a k filmu. Také se těším. Ale film půjde na DVD-čka, že. A myslím si, že i česko ho určitě bude distribuovat. Je možný, že se dočkáme i Atlantisu na nově :D

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podle mě to také není první a poslední SGA film... tak jako plánují u SG-1... Jen nevím, jak to všechno chtějí stíhat. Každopádně logo je moc pěkné!! :D
Obrázek

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

nICH: Je tu jeden malý rozdíl: SGA film bude premiérově uveden na SciFi. Až potom půjde na DVD (AoT i Continuum byly vytvořené nezávisle na SciFi, SGA film si však prý SciFi přímo vyžádal)

AsgardCV Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nechci nic namítat, ale nebyl o tom samém Star Trek: Vesmírná lod Voyager? J8 myslim že byl, takže nápad originální není. Uvidíme jaký bude provedení.

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak to já nevím, Star Trek jsem moc nesledovala...jinak snad těch filmů teda bude víc protože do dvou hodin, to nevím ani jak by to dopadlo :-) SGA na nově, taky mě napadlo ale je mi to celkem jedno, mám jej doma jen mě zajímá jak to udělají s Radkem, jestli předabují všechno i když mluví česky nebo jen anglicky, a taky bude divné když tam budou všichni mluvit česky a Radek jako čech bude říkat české hlášky atd... v češtině to nebude dávat moc smysl :-D ale jestli to vůbec tady bude...nova mezitím totiž nezamýšlí SGA zakoupit, snad změní názor...
Obrázek

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ono to špatné být nemusí, nápad je celkem originální, Automatizovaná vesmírná lod jež má za úko rozsevát brány v neznámé galaxii pro antiky jež až se tam vydají mají celou sít plně aktivní a připravenou. Byl bych rád kdyby se v pilotu objevil RDA a jsem zvědavý koho tam pošlou, jak říká Brad v rozhovoru na gateworldu když někoho nechají na nějaké planetě už se pro něj nemůžou vrátit. To že se zaměří na mladší diváky může být taky jenom plus, Jena hlavní role s významným jménem, něco jako RDA v sg1 a ostatní u nichž snad pěkně odhadnou talent, též jako v sg1 nebot Chris Judge Amanda T. a Michael Shanks známí nebyli, může se to povést, hlavně jestli obsadí nějaké mladé herečky aby zaujali alespon mužskou část sci-fi fandů. Osobně byl bych rád kdyby se objevil Radek Zelenka nebo Lorne, popřípadě oba,, nějak jako tohle.: Jdu na průzkumnou misi s plukovníkem Johnem Doe a jeho padesáti kadetama v závěrečném výcviku prozkoumat devátej Chevron na nějakej divnej planetě, místo toho jsem měl hrát turnaj v šachách, ale Rodney se bojí konkurence a Cartrová je někde na Líbánkách s O´Neillem tak to padlo na mě. Projdou a kurva, jme na nějaký zasraný lodi v kdo ví v jakách zkurveným vesmíru a nemůžem zpátky, aspon že 70 procent bylo kadetek....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Eve Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:smile: Radka bych taky uvítala, nejlépe v roli jako Sam nebo Rodney, i s jeho hláškami, bohužel nevkládám moc velké šance že tam bude a celkově i kdokoliv z SGC a SGA neboť SGU má být od těch dvou víc oddělené :-( ale těším se na nové postavy...;-)
Obrázek

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já bych jak jsem již psala nikoho z SGA nebo SG-1 do SGU nechtěla. Všichni mi budou chybět, ale mohu si je vždycky pustit a vzpomínat. Prostě už když přišli s nápadem na Universe, nejvíc jsem se těšila krom 9 chevronu na postavy...
Obrázek

chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Je to hodně špatna zprava . Jen doufam ze to nedopadne stejne jako konec SG-1 a posledni díly a nebo treba film nebude o tom jak Atlantis prileti na Zemi .

Jo těším se na SGU ( vypada to zajimavě ) ale predtava ze na cizi lodi budou 4+ lidi . :shock: Aby to nedopadlo tazk že tam v tom "vesmirnem dobrodruzství" najdou rasu ktere je mocnejsi než povzneseni antikove nebo ori !

verim ze treba za 10 - 20 let vznikne nejaky Remake na Stargate :D

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ja bych byl rad, kdyby SGU zacal uplne odznova . To se tyka postav ... vlastne vseho :) . Mozna by se mohlo jednat o serial v nejake blizke budoucnosti. Mam tim na mysli casovy horizont cca 50 let bez jakychkoliv interferenci soucasneho osazenstva SG sveta. Co se tyce konce SGA, tak mi to nevadi. Naopak doufam, ze autori vsechno dovedou zdarne do konce. Soucasna serie ma zatim dobrou uroven, takze nemam vyrazne obavy.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM