Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

22.08.2008 - SGU má zelenou, stejně jako SGA film

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

ipa Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

hlavne žadne herce z SGA

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak to já bych radči viděl herce z SGA než SG-1 - ta už je mrtvá... Ať odpočívá v pokoji :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tesim se doufam ze to bude zajimave a pevne verim ze ano :D
" IMMORTALITY "

Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je fajn nebýt tak in love do SGA, protože člověk střízlivě posuzuje možnosti nových projektů bez negativních emocí. SGU mě docela zajímá a myslím, že i ten námět je plný potenciálu, tak jako byla SGA v 1. a 2. serii. Docela se těším na SGA film, ale nemám nějaká přehnaná očekávání. Jak říká jedno staré přísloví: "všechno ať samo plyne, v ničem ať násilnost není.." :wink:
After hard working I like hard playing

Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Colonel LAZYjohn píše:
Doufám že scénáře nešijí horkou jehlou a myslí dopředu. Chci aby SGU vydržela alespoň stejně dlouho jako SGA. A byla stejně dobrá nebo lepší než SG-1 nebo SGA.

Sice SGU fandím, ale podle mě nemůže být lepší než SG - 1, protože SG - 1 byla základní myšlenkou, ze které vše vychází. Neříkám, že SGA je špatná. ale podle mě na SG - 1 nemá, protože původní námět jen rozšířuje.

Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

SGU může bejt dobrá jako SGA i o něco lepší ale pochybuju že překoná SG-1 zvláště pak prvních 5 zcela nepřekonatelných sezón. Doufám že herci budou sympatičtí jako jsem si oblíbil ty z SGA, ale upřímně ,ruku na srdce, na původní SG-1 nikdo nemá.
Nikdy nedej stejnou šanci blbovi. -svatý František z Assisi (1181-1226)

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

2 Mart9in9 : Pět nepřekonatelných sezón - to myslíš doufám jen co se týče SG světa :lol:

A dávám ruku na srdce: co se týče SG - ano na RDA nikdo nemá :lol: :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

puffy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ale znamená to jednu pozitivní věc celkově - už žádná Teyla a neherečka Rachel. :smile: (jo, nemohla jsem si to odpustit :smile: )

Len pockaj ake bude herecke obsadenie SGU.
Mozno este nakoniec budeme s radostou spominat na prepracovane herecke vystupy Rachel v porovnani s novou zenskou postavou, ktorej jedinym zmyslom bude ukazovat pupik. :smile:

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se na to strašně těším, bude to zase něco nového ... Taky jsem hodně zvědavý na ten SGA film, doufám, že to nezmrví stejně jako SG AoT. Co se týče herců, tak bych byl raději, kdyby tam byli všichni úplně noví a taky ne příliš známý herci (přijde mi to pak takové více realisitkcé, když ty herce neznám), samozřejmě taky, aby to nebyli nějací divadelní ochotníci.
Ale mohl by tam být třeba Zelenka, jako jediný z SGA :smile: No uvidíme, uvidíme, každopádně doufám, že to bude mít alespoň stejnou úroveň jako SGA v prvních sezónách. :smile:

Antik J Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pomalu se dostáváme od cestování na jïné světy pomocí hvědné brány k cestování na jiné světy po mocí lodí. SG-1 -> SGA -> SGU ->StarGate (Star) Trek.
A ti kdo jsou pyšní a nepokleknou, poraženi rozpadnou se v prach.

col.O'neill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Doufám, že ten film SGA bude dobrej a nevím co všichni máte proti Arch of Truth je stokrát lepší než Coontinuum
plk. Jack O'Neill: "Víte dokážu se orientovat v celé galaxii, ale ve Washingtonu se vždycky ztratím."

Delltar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No vida, to mi zní jako BSG naroubovaná s SGA, jenom avy se to stále mohlo jmenovat hvězdná brána, aby vůbec používali bránu, už takhle je to dost omezeno, oproti počátkům sg1.
Je jedině dobře, že SGA končí po 5 sériích, další natahování by bylo jen a jen na škodu, takhle si můžou zase na 4 - 5 sérií vybíjet představivost v novém prostředí a bude to (doufám) aspon trochu neotřelé.
Obrázek
___
-Winstone, kdybyste byl mým manželem, dala bych vám do čaje jed.
-Nancy, kdybych byl vaším manželem, vypil bych ho.

Dialog Winstona Churchilla a Lady Nancy Astor

Delltar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

puffy píše:
Len pockaj ake bude herecke obsadenie SGU.
Mozno este nakoniec budeme s radostou spominat na prepracovane herecke vystupy Rachel v porovnani s novou zenskou postavou, ktorej jedinym zmyslom bude ukazovat pupik. :smile:

pokud bude ukazovat pupik, tak je to ještě celkem vpoho, to je stagnace, vše při starym :-D
Obrázek
___
-Winstone, kdybyste byl mým manželem, dala bych vám do čaje jed.
-Nancy, kdybych byl vaším manželem, vypil bych ho.

Dialog Winstona Churchilla a Lady Nancy Astor

Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na SGu už se těším. Jsem zvědavá na příběh i postavy. Doufám, že to s tímto seriálem nepůjde nějak z kopce a že vymyslí originální děj, do kterého nebude SG-1 nebo SGA moc zasahovat. Přesně tak, jak slibují.
Ohledně postav - nejsem zastáncem toho, že by se v SGU měl objevovat někod z již předchozích seriálů. Každý patří do toho svého. Stejně jako se mi moc nelíbilo, že je Sam v SGA tak bych nechtěla, aby se postavy stěhovali sem. Prostě se těším na něco nového, neznámého a neokoukaného... :P
Obrázek

Jelda Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

dívám se, že vždy před úpadkem seriálu tu máme střídání velících jak na běžícím pásu.. že by tím tvůrci chtěli něco naznačit :?: :roll: Hammond, Weir = "OK" ; O'neill, Carter = "už nám to trochu upadá" ; Landry, Woolsey = "jde to s náma od 10 k 5" (a tím nehodnotím výkony herců, aby zase někdo nerozjel :offtopic: , ale potenciální stav SG jako takové).. no není to divný :?: :!:
http://jelda.deviantart.com/gallery

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM