Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 13.8.2008 - Nové fórum

13.8.2008 - Nové fórum

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 14.8.2008 21:10:53
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No říká to selský rozum a logika lenosti :-) Já říkám, že je to prostě zbytečná práce. Ano, když někdo napíše pod sebe během pěti minut pět přízpěvků, tak má smysl pravidlo, aby se to mohlo smazat. Na druhou stranu když se to udělá po pár dnech a občas, tak mi prostě příjde zbytečný to editovat. O jeden příspěvek více nezatiží ani databázi (když tu je například rok a půl staré forum jménem Modra svetla na Deadalu...) ani čtenáře (kteří prostě tak jako tak přečtou stejný počet znaků).
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 14.8.2008 21:12:08
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Viz můj předchozí příspěvek - ještě jsem ho doplnila. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.8.2008 21:15:28
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No stejně z mojí strany platí to, co jsem napsal pod tvůj předchozí příspěvek. IMO je to prostě zbytečný... :-)

Neříkám, že by se to pravidlo mělo mazat, říkám, že stačí být benevolentnější při jeho uplatňování. Ale to je možná mým pohledem, protože totéž si myslím i o zákazu sprostých slov.
Obrázek

Příspěvek 14.8.2008 21:34:30
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Hmm - lenost naprosto chápu, občas umírám žízní, protože jsem línej natáhnout se pro pití na vedlejšim stole ... ale to klik, ctrl+a, ctrl+c, klik, klik, klik, klik a ctrl+v mi až jako tak složitá operace nepřijde a přispívá to k přehlednosti.
Samozřejmě můžeš bejt línej a oddře to za tebe moder ... :)

Ad alternativní grafický návrhy ... nedali by se řešit jako skin? Ať si každej nastaví, co se mu líbí ...
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 15.8.2008 01:04:12
kucix Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Air Force píše:
Samozřejmě můžeš bejt línej a oddře to za tebe moder ... :)

Nemůže, protože když soustavně někdo porušuje pravidla, tak nejdřív dostane pro varování prasátko a když se nepolepší, tak cca týdenní BAN a když ani po něm se nepolepší, tak dostane BAN trvalý.... A to vše jen kvůli lenosti.

Příspěvek 15.8.2008 12:00:05
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak pánové, zkuste číst. Já nepsal, aby to za mě odedřel moder, já psal, že se to prostě může nechát ve většině případů být napokoji.
Obrázek

Příspěvek 15.8.2008 18:13:26
Amazon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Opravdu povedené! Skvělé vylepšení, pěkný vzhled! Opravdu, poklona! :)
Obrázek

Příspěvek 15.8.2008 19:22:44
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já naprasto souhlasim s Raynorem, když člověk přispívá do nějakýho stašího tématu a na posledním místě je jeho příspěvek je logičtější a přehlednější, aby ten starý příspěvek needitoval ale postnul příspěvek nový. Editem (jak už z podstaty slova vyplývá) dplňuji většinou něco, co jsem zapomněl zmíňit, ale když přispívám do starýho tématu, tak většinou ke svýmu starýmu příspěvku nic nedpolňuju, ale přicházim s novou myšlenkou. A taky je to mnohem přehlednější v tom smyslu, že je jednoznačně odděleno to, co jsem postnul předtím a to co postuju potom.

btw: přechod na phpbb3 určitě změna k lepšímu :) , ten obrázek na hoře už byl taky přecejen trochu okoukanej :) jen tak dál :)
Obrázek

Příspěvek 15.8.2008 20:18:47
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Navíc, když se to jenom edituje, tak se pak jiným, co četli původní verzi, nezobrazí oranžová indikující nový nepřečtený příspěvek, nebo snad ano?
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 15.8.2008 20:31:18
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ne. Což je myslím hlavní pointa toho, proč jsem žhavou novinku o válce v Gruzii nebo nový viděný film do Který film jste viděli naposledy napsal pod svou minulou zprávu.
Na to ale reagují pravidla fora tak, že můžu smazat svůj minulý přízpěvek, jeho obsah zkopírovat do quote části nového přízpěvku a vydat to (i s novým sdělením) jako nový přízpěvek. To mi příjde zbytečně složité, nepřehledné atd.

Já si myslím, že to asi už řešíme v moc přízpěvcích, protože to není něco, kvůli čemu se zboří forum. Jde ale o to, že kdyby se prostě uplatňování pravidel (v tomhle případě prostě IMO primárně proti spamu) řešilo alespoň trochu selskou logikou, nemuseli by jsme tady (odpůrci, příznivci) takhle složitě argumentovat pro a proti. Já bych měl více času needitací, modeři by měli více času neslučováním a řešením třeba skutečného spamu, jak vypíchl Ralen nepřehlednost je diskutabilní, všichni by byli happy.
Obrázek

Příspěvek 15.8.2008 20:41:33
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přesně tak, to o čem mluví Raynor neni proti duchu pravidla o nepostování více příspěvků za sebou (jak by asi řekl Havel :) ), neboť pravdlo o nepostování více příspěvků za sebou je tu kvůli spamerů (nebo ne?) a v tomhle případě o žádný spamování ani post hunting nejde.
Obrázek

Příspěvek 15.8.2008 21:05:44
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já měl tedy dodnes za to, že mazat příspěvky může pouze moderátor...
Pořád tu nikde nevidím žádné tlačítko "smazat". A pokud se to řeší nějakou oklikou, např. pomocí nahlášení příspěvku, potom je to zbytečně složité.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 15.8.2008 21:12:24
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Smazat můžeš vlastní příspěvek v tématu, pokud na něj ještě nikdo nereagoval (je poslední). Maže se ikonkou [img][http://www.sga-project.com/forum/styles/sgap/imageset/cs/icon_post_delete.gif]http://www.sga-project.com/forum/styles/sgap/imageset/cs/icon_post_delete.gif[/img]
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 15.8.2008 21:49:15
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Starý příspěvek můžete zkopírovat, smazat a postnout znovu i s novým textem a to ti přijde nepřehlednější, než dva příspěvky pod sebe? Nejlepší pak bude, když ti někdo bude odpovídat na jeden a ty stihneš mezitím napsat další a na ten ti zase odpoví někdo jiný a pak ti zase někdo odpoví na ten první a máš v tom chaos hned. Není to jen "proti spamerům a nahánění příspěvků", ale zkrátka taky kvůli přehlednosti.
Prostě se to tak dělá u všech uživatelů - nebo to chcete ve smyslu, jsme si rovni, ale někteří z nás jsou si rovnější? Raynore, ty musíš hledat záminku k nějaké diskuzi a přijít s problémem, který ani problém není, a řešit to do zblbnutí. Dělá se to tak roky, to je jako s tím CODE, je to pořád dokola. Udělejte dvě kliknutí navíc, to snad nevadí. Pravidla se nemění, platí tu spoustu let a platí pro všechny stejně.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.8.2008 10:20:08
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevím, jestli se tu už o tom někde nepsalo, ale mám s novým fórem takový problém. Stává se mi, ne vždycky, že se text posledního příspěvku v topicu nějak vyhodí nahoru, občas se to překrývá s údaji jako datum příspěvku a prostě s tím, co je na téhle řádce, ale někdy se to vyhodí až do podpisu příspěvku nad tím. Pak na to vždycky koukám jak puk, protože to buď nemůžu půl hodiny najít nebo je to nečitelné, protože se to vleze do jiného textu.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM