Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x05 - Ghost in the Machine

5x05 - Ghost in the Machine

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 02.8.2008 09:45:43
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

http://video.scifi.com/player/?id=282024

promo

Příspěvek 02.8.2008 16:15:37
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak rozhodne si nemyslim, ze by meli byt povzneseni replikatori novym nepritelem nebo vubec nepritelem.. Oni jsou preci hodny, to uz bylo v kolika epizodach, napriklad ten jak lita nekde ve vesmiru nad byvalou planetou atlantisu, repli Kellerova a vsichni co s ni pracovali na kopii atlantisu..byly odboj proti oberothovi a jejich cilem bylo povznest se a nikdy zadnou agresivitu nevykazovali.

Dale si myslim ze povzneseni antici na to nereknou ani prd a bude jim to totalne jedno.. a z pribehu o ori v sg1 vime ze i kdyby replikatori delali nejakou neplechu antikum to bude jedno dal :D :D

Taky sem se chtel zeptat, jestli se s tvurci Torri nepohodla???, cetl jsem kdysi davno rozhovor s ni tady na strankach a tam to lehce nakousla ale pak stejne byla v this mortal coil a BAMSR, takze nevim proc by to nemohla dokoncit uz kvuli fanouskum, "kvuli kterym praci dela", ale dat ji do tela Fran je teda naprosto stupidni napad, kdyby ji tam udelali uz povznesenou jenom jako kus svetla tak by to bylo asi lepsi, a originalni blondata weir z lost city me napadla taky :) ve skutecnosti byla taky sympaticka, skoda ze nepokracovala i v atlantisu(teda ani nevim proc nepokracovala)...No zkratka Fran se mi libila ale cpat ji do dalsi epizody jenom aby se zavdecili..jak psala Tar-ara, fran splnila svuj ukol, proto byla sympaticka, tak to mohli nechat byt..

Jinak co by mohlo byt cilem tehle epizody?? Zbytek repliku by se povznesl vcetne weirovky at uz ji bude hrat kdokoliv a nechat nam navod, jak se vyrabeji ZPMka, coz by byl posledni hrebicek do uzavreni celkoveho pribehu atlantis (nemuzeme si myslet, ze ZPMek je v egypte jeste tolik :D :D ) Touhle serii by atlantis skoncil (nemyslim to nijak nenavistne vuci serialu, mam ho rad, proste uz ale zacina "chradnout") a zacal bych natacet Stargate universe...

Edit: k tomu uzavreni deje serialu, samozrejme by zbytek serie chytali majkla a nicili ostatni wraithy..

Příspěvek 06.8.2008 21:22:48
theonas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

http://www.youtube.com/watch?v=T0TzH9GeD4k

zdá se mi to nebo má Ronon jinou zbran ?
Neříkej že nemůžeš, když nechceš. Protože přijdou velmi brzy dnové, kdy to bude daleko horší: budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci.

JAN WERICH

Příspěvek 06.8.2008 21:47:01
bekajda Airman
Airman

Odpovědět s citací

no nevim nevim, mě to příde zase jako zpm vybíjecí epizoda rodny tam říká, že potápějí město a to vždycky sežere hodně energie.

Příspěvek 07.8.2008 11:58:21
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

theonas: zbran ma stejnou..

Nicmene nevim, jestli se mam na epizodu tesit, podle traileru asi jo, ale to "I´m Elizabeth Weir" me trochu desi..

Příspěvek 07.8.2008 14:00:40
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

bekajda píše:
no nevim nevim, mě to příde zase jako zpm vybíjecí epizoda rodny tam říká, že potápějí město a to vždycky sežere hodně energie.

Nene rodney tam podle mě řiká: "THEY sinking the city"

Příspěvek 07.8.2008 22:55:05
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ano ano they :) ovsem to neznamena ze k tomu nepouzili zpm z atlantis :D no ale uz docela dlouho ocekavam az narazi na sklad ZPM, nebo zjisti jak se vyrabi
kazdpoadne weirove dali nove telo takze uz je to trapne :D

Příspěvek 08.8.2008 22:02:37
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

njn bude to FRAN ale bude si rikat Dr.WEIR xD

Příspěvek 09.8.2008 10:34:18

Odpovědět s citací

vysílala se ta epka ? ještě nejsou žádné linky

Příspěvek 09.8.2008 10:46:02
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Příspěvek 09.8.2008 11:24:22
Danny Jackson Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

henzis píše:
Příští týden.

Jakto??Já myslel že má vyjít normálně teď :shock:
Mitchell:Hele kámo,mám dojem že jsme vykročili špatnou nohou ne??
....
...
Ale o co já se to tady snažím?Už od začátku mi bylo jasný že si debil..

Příspěvek 09.8.2008 11:34:12
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Možná to má co dělat s tím, že začala olympiáda? :roll: Jestli jste to samozřejmě zaznamenali, je to taková bezvýznamná událost... :smile:

Každopádně se zrovna na tuhle epizodu netěším, protože vidět zničené dvě postavy, Fran a Elizabeth, se mi moc nechce. :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.8.2008 12:40:09
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Možná to má co dělat s tím, že začala olympiáda? :roll: Jestli jste to samozřejmě zaznamenali, je to taková bezvýznamná událost... :smile:
:?

No stim ze to je bezvyznamna udalost mas docela pravdu, pravidla pro jeji poradani se stejne nedodrzuji, takze je to jenom velka verze Zlate tretry... Ale musim jim nechat ze to zahajeni bylo perfektni :) .
Ale stejne nwm proc sci-fi chenel,ktery uz jak nazev napovida, asi olympiadu vysilat nebude,prerusil vysilani...

Příspěvek 09.8.2008 12:47:12
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

No, nejspíš proto, že by se jim na SGA asi nikdo nedíval, když všude běžela olympiáda. Ale to vědí jen oni.

OH je největší sportovní událost, těšila jsem se na ni kolik měsíců, ale tak každý máme svůj názor. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.8.2008 13:11:21
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak to potom nebude SG do skonceni olympiady,dyt Olympiada zacinala 08:08 pekingskeho casu, to mi vykladej ze pres casove pasma by se to krylo se zahajenim...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách