Velmi pěkný díl. Skvělé efekty, zajímavý děj. Daedalus tak trochu jinak, děj by se jistě nechal roztáhnout na dva díly, čím víc skoků, tím víc Adidas

Nová rasa měla velice pěknou loď, akorát samotná rasa mi něčím připomínala Borgy z ST

Jejich ruční zbraně už jsme sice viděli v SG-1, ale čert to vem, bůh ví, kde je vzali
Libil se mi trochu nový přístup k alternativním realitám. Konečně se s nikým osobně nesetkali a působyli spíš jako vetřelci, o situaci "tam venku" nic netušili, nevěděli, co mají očekávat, což bylo příjemné. Po dlouhé době opravdu kvalitní díl
Když se Lorn a Zelenka blížili k lodi, která začala "cestu do neznáma", vduchu jsem si říkal, "hodně štěstí Daedale"

nějak mi tahle lodička přirostla k srdci
Co mi díl ovšem kazilo, byla "Techla", nebo-li tech Teyla. WTF? Jak ji někdo mohl naučit ovládání ve strojovně? Daedalus není hračka na máchání kolem hlavy

Kdyby ji vyměnili za Zelenku, Lorna či tu novou vojandu, byl by to opravdu super díl. Neberte to jako přímý útok proti Teyle způsobem, "hlavně si na ní zanadávat", ale když už je pomalu chytřejší, než Rodney, to to je moc
Hodnocení: 8/10, kvalitní pokoukání