Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x02 - The Seed

5x02 - The Seed

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 19.7.2008 16:44:37
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Skvělá epizoda! Moc se mi líbila :)
Chudák Jennifer, byl to opravdu škaredý bacil. Její interakce s Rodneym byla super, kdyby v tomhletom pokračovali, bylo by to fajn :D
Carson strikes back. Bylo ho pěkné zase vidět v plné síle a akci. Ale ten účes byl pěkně šílený :lol:
Teyla v tomhle díle ušla, nepřekážela mi ani nevadila a zachránila Radka. takže má u mě malé plus :D
Sheppard jako superhero mě vůbec nepřekvapil a přešla jsem to mávnutím ruky. Jen v prvním díle na konci skončil v ošetřovně a teď v druhém taky :smile: , jestli tak hoch bude pokračovat na konci serie skončí v márnici.
Ale ze všeho nejvíc se mi líbil Woosley, tomuhle se říká velitel :D Doufám, že mu to vydrží.

Pátá serie zatím vypadá více než dobře, doufám, že to vydrží :yes:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 19.7.2008 18:14:59
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo epizoda se poměrně vydařila, nápad byl suprovej, provedenní docela taky. Jak už tu všichni zmiňovali tak Teyla se zbytečně neprojevila, heroismus Johna Shepparda už je opravdu přehnaný, to i lumík má větší pud sebezáchovy...ale co zachránili ji, překvapilo mě, že se Keller dostala z genetické mutace, kdy z ní rostla HIVE dříve než John z pár bouchanců, jinak kde se zase objevili ti Athosiané ? Pokud vím tak všichni až na toho Teylinýho byli na té HIVe nebo mi něco uniklo ?
Neptejte se kdy, koukně te se sami:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Příspěvek 19.7.2008 19:56:53
Apostol Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kde mam stiahnut THE seed
Daniel: "Hathor was the Egyptian goddess of fertility, inebrity, and music."
O'Neill: "Sex, drugs, and Rock 'N Roll?"
-
Daniel: "Možná se cítí pohodlněji, když mluví se Sam."
O'Neill: "Proč? Protože máme penisy?"

Příspěvek 19.7.2008 19:58:09
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

PEAK píše:
Jo epizoda se poměrně vydařila, nápad byl suprovej, provedenní docela taky. Jak už tu všichni zmiňovali tak Teyla se zbytečně neprojevila, heroismus Johna Shepparda už je opravdu přehnaný, to i lumík má větší pud sebezáchovy...ale co zachránili ji, překvapilo mě, že se Keller dostala z genetické mutace, kdy z ní rostla HIVE dříve než John z pár bouchanců, jinak kde se zase objevili ti Athosiané ? Pokud vím tak všichni až na toho Teylinýho byli na té HIVe nebo mi něco uniklo ?

Tobě to neuniklo, jenom to oni neřekli :D Tedy, minule se to nějak neobtěžovali vysvětlit a dneska jsou najednou na pevnině. :dontknow: Asi další věc, kterou si máme domyslet.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 19.7.2008 20:11:27
Apostol Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kto mi tu vie pomoct kde mam stihnut THE SEED
Daniel: "Hathor was the Egyptian goddess of fertility, inebrity, and music."
O'Neill: "Sex, drugs, and Rock 'N Roll?"
-
Daniel: "Možná se cítí pohodlněji, když mluví se Sam."
O'Neill: "Proč? Protože máme penisy?"

Příspěvek 19.7.2008 20:31:25
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Apostol: Sekce Kde sehnat nové/staré epizody! Už podle názvu se prostě nemůžeš splést.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 19.7.2008 22:44:47
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No pro mě docela překvapení a to jak napsali Woolseyho se mi hodně líbilo. Prostě takhle jsem si to nějak představoval, že by to bylo nejideálnější (snad jen mohl by ještě méně porušovat ty pravidla).
Co se týče dalších věcí ty jsem až tolik neřešil, takže hodnocení dílu 7,5/10.

Jinak napadlo mě, jak by Atlantis (alespoň pro mě) mohla být ještě zajímavější. Přiznávám je to sice trochu nízkorozpočtovější způsob, ale prostě strašně by se mi líbilo, kdyby se celý díly odehrávaly jenom kolem toho stolu (jak vedli tu debatu na začátku).
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 19.7.2008 22:54:15
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak to už bych si mohl opravdu rovnou pustit Rodiná pouta...

Příspěvek 19.7.2008 23:12:43
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No kdyby to bylo jak v tomhle díle tak by to bylo docela zajímavý. Snad jen přidat nějaký to vyjednávání a hodně, hodně, hodně politiky.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 20.7.2008 10:02:36
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pan citron: a pak by to mohlo uz zmenit i název na parlamentní televize, jo sice mě bavi politika a stargate ale nerad to propojuju
Klenotka: to vím, že občas tvůrci něco takového provádějí ale tohle bylo tedy velice na pováženou...leda, že by Calldwell naposlední chvíli všechny athosiany transportoval na deadalose, ale na hive byli vidět jen muži, co udělal Michael s athosianskymi ženami ?

Příspěvek 20.7.2008 10:20:30
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

PEAK:Moment, Athosiani nebyli všichni na tom křižníku. Většina jich byla v tom skladišti/laboratoři/základně, kde Michael ukrýval Becketta. Bylo to v Kindred první část tuším :)
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 20.7.2008 10:29:05
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud se nepletu tak tam byl pouze Beckett zamčenej v jedný samotný místnosti...nikoho jiného tam snad nenašli...ale jistej si nejsem, proto jsem se ptal jestli mi něco neuniklo...

Příspěvek 20.7.2008 10:56:00
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Aha, ta to byla jiná Michaelova základna, ale rozhodně si pamatuju, že Athosiany zachránili. Po dlouhé době se tam objevil i Halling.
Obrázek
----Reklama----

Příspěvek 20.7.2008 14:12:18
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj máš pravdu Halling tam byl (mno herec se tam objevoval docela často jen postava Hallinga tam byla po fakt dlouhé době), ale Teyla mluvila o tom že na pevnmině jsou Athosiané, kteří podstupují léčbu a ti v tom skladišti byli zdravý ne ? nebo tedy nevzppomínám si, že by tomu bylo jinak....
btw: pěkný je i vývoj Jewell, která začínala jako wreith, doktorka a nakonec by z ní měla býti Hive...

Příspěvek 20.7.2008 14:12:32
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jj přesně, většina lidí byla ve skladech včetně nágla Hallinga.

Nebyl to špatnej díl...Mě a mojí rodině se celkem líbil. Za nás 8/10 :lol:

btw. jestli se takhle opravdu dělaj Hive ship, tak bychom si mohli nějakou postavit.

Už dlouho jsme neviděli žádnej novej "uber tech". Doufám, že přijdou s něčím novým...třeba lidskej jumper. Nebo upgrade f/x302 -> raketový motory sux
Nemám rád soboly

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách