Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x01 - Search and Rescue

5x01 - Search and Rescue

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.7.2008 11:58:51
BrianSVK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
HDTV.XviD-FoV je rip ze SciFi HD kvalita obrazu je dobrá, ale jsou tu reklamy a logo.
PreAir je prý DVDRip (DVD určené pro novináře), bez reklam, bez loga. Zatím je to asi to nejlepší, co tu máme. Ještě by se během dneška mohl objevit rip z Movie Central, ale zatím je tu jenom na thepiratebay fake, který se jmenuje HDTV.XviD-2HD, ale je to jenom přejmenovaný PreAir.

Ok dik za info.. tak to si este chvilku pockam na ten rip z Movie Central... :smile:
Stargate 4Ever ! ;-)

Příspěvek 16.7.2008 22:32:08
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

PEAK píše:
jsem zaořísáhlý fanoušek sga ale Tar-aro když se koukneš co udělali s těmi štíty tak to fakt už ne! určitě se nestane, že bych začal ve velkém kritizovat sga ale docela si u mě klesli...jinak je docela pravda s tí, že by si Sam zasloužila důstojnější odchod...

Mno, však říkám, že to s těmi štíty se mi nelíbí :?. Já si na SG dokážu taky slušně zanadávat, ale čím dál tím víc mě štvou lidi (nemyslim tebe, aby nedošlo náhodou k nedorozumění ;-)), co to sledujou jen proto, aby si mohli pořádně zanadávat, vytahujou to nejhorší a jsou slepí k tomu, co je dobré.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 17.7.2008 00:21:04
mariot Airman
Airman

Odpovědět s citací

BrianSVK píše:
Na TorrentLeech-i som nasiel verziu te Atlantis 5x01 Search And Rescue HDTV XviD-FoV tejto epizódy... Chcel by som sa spýtať, či je to presne to isté, čo pre-air? Pripadne videli ste niekto pre-air aj toto a mohli by ste povedať čo je lepsí release ak je to to isté? A ak nie je poprosil by som Translation Team o titulky aj na tuto verziu.

Taky mě zajímal rozdíl u obou verzí a tak jsem si porovnal pár míst. Jedno z nich si můžete sami porovnat zde:
http://www.volny.cz/tkacik/sga_porovnani.html

PREAIR je méně ostrá (je to dobře vidět na té zelené mřížce na zadním panelu) a na stranách je mírně oříznuta.

EDIT: Odkazy vedoucí mimo doménu sga-project.com dáváme do CODE. Pomeranc

Příspěvek 17.7.2008 07:59:28
ronin Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já jsem si všiml, že tam ten týpek co stoji za Rononem je o dost tmavší na preair, vlastne preair je celá tmavší
coming soon or later

Příspěvek 17.7.2008 09:50:59
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Před časem tu byla diskuse, jestli planeta u které Mike byl byla opravdu Mars a naše sluneční soustava, podle Mallozziho ne

Trish also writes: “On Search and Rescue, was Michael behind the planet Mars in the Milky Way Galaxy?”

Answer: No, he wasn’t.

Takže se jedná jen o vizuální podobnost, byla to nějaká obyčejná soustava v Pegasu.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 18.7.2008 23:33:41
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno ono se tu tohle řešilo a došlo se k názoru, že to Mars být nemohl už jen z toho důvodu, že se Mike vratil zpět za necelý dvě hodiny...sice byl na lodi, která ukradla plány mezigalaktického pohonu a měla i polohu Země ale přece jen za dvě hoďky uletět to co Deadalos letí tři týdny...
Neptejte se kdy, koukně te se sami:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Příspěvek 19.7.2008 07:20:03
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě by jenom zajímalo, jak jste přišli na 2 hodiny... :)
Jasně, byl zpátky rychle, ale na obrazovce přeci neběží čas.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 19.7.2008 12:27:42
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

u Marsu by moc dlouho nevydržel, vzhledem k tomu co máme za lodě. A na orbitě Země už vůbec ne

Příspěvek 20.7.2008 15:25:28
PEAK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Mě by jenom zajímalo, jak jste přišli na 2 hodiny... :)
Jasně, byl zpátky rychle, ale na obrazovce přeci neběží čas.

mno přišli jsme na to podle toho, že se Sam ptala operátorky za jak dlouho tam bude Deadalos a ona jí řekla, že cca za dvě hoďky a Michael dorazil dříve než Deadalos...podle toho tedy...
Neptejte se kdy, koukně te se sami:
http://www.pogdesign.co.uk/cat/

Příspěvek 22.7.2008 18:18:20
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mě by hlavně zajímalo proč se Michael k tý planetě vůbec vracel? Měl Teylu, měl dítě, svuj výzkum měl taky.

Příspěvek 22.7.2008 18:32:55
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Přeci se dozvěděl o tom, že jeho základna byla prozrazena. Chtěl zabránit úniku informací do nesprávných rukou... :roll:

Příspěvek 22.7.2008 19:24:12
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jakejch informací?

Příspěvek 22.7.2008 20:55:07
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vždyť tam měl Michael všechno. Rodney si přeci vzal harddisk i po zničení přístrojů...
To si nepamatuješ? Ty děláš, jakobys ten díl ani neviděl...

Příspěvek 23.7.2008 16:19:58
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak Michael blbec, že nechává všechny svoje informace na kdejaký planetě. Má jen nosit s sebou. Ale co, jeho problém

Příspěvek 24.7.2008 09:15:37
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d: Vem si ale, že to nebyla kdejaká planeta. A nebýt Sheppardovy návštěvy v budoucnosti, tak by ani neznali adresu.

Ale proč ti to vůbec píšu, když si stejně najdeš zas něco, abys ten díl mohl zkritizovat a prohlásit, že nestojí za nic a že celé SGA je sci-fi odpad.

Představ si člověka, který se chce poprvé podívat na SGA a dívá se sem na fórum, aby zjistil, jestli to má cenu. A tenhle chudák si zrovna nešťastnou náhodou přečte tvůj příspěvek. A tak si řekne, že se na to dívat nebude. Jenom kvůli tvé přehnané a zbytečné kritice.

Kdyby to záleželo na mně, dal bych lidem, jako jseš ty BAN. Ono kritizovat je jednoduchý, ale že bys to sám udělal líp, nevěřím. Jednou jsem tu cosi četl, tvůj návrh na epizodu, která by se ti líbila. Vidím to tak, že by uspokojila asi jenom tebe a možná hrstku lidí, kteří přemýšlí jako ty. Pro mě to byl jenom paskvil plný akce, zbytečného ničení a obětování jak lidí, tak vesmírných lodí. Nevím nevím, jestli je to opravdu ideální...

Správný fanoušek alespoň respektuje ty ostatní a nekazí jim zábavu.
Naposledy upravil Nohajc dne 24.7.2008 10:14:21, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách