Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Spoilery Stargate Revolution

Stargate Revolution

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 12.12.2007 12:18:42
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mno, tak ještě před chvílí jsem ani netušila, že nějaký třetí film bude (šmarjá, co jsem to za fanynku :shock: ). Díky za to. No a mě by se nejvíc líbil nějaký Crossover SGA a SG1, hodně Shepparda (nejvíc!!! :D ), hodně Mitchella a Daniela, starý dobrý Jack, Samantha a Vala a Tealc, McKay nesmí chybět, Ronon by si taky místečko zasloužil:-) (Teyla ne!). Líbili by se mi Wraithové, protože to jsou moji nejoblíbenější záporáci, ale takovej Baal by taky nebyl špatnej, protože ten má fakt styl. :D :D V podstatě je mi to jedno, hlavně, že něco, protože SG1 jsem obrečela, neboť je super a poslední dvě série byly vynikající (stejně jako ty předtím). No, takže tak:-).

Mno, já chci vlastně další řadu SG1!!! Se Sheppardem:-). :D :oops:
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 12.12.2007 12:19:38
no.7 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vlad Dracul:jako:
[img][images/thumbs/no.7_cod4-new.jpg]images/thumbs/no.7_cod4-new.jpghttp://[/img]
*Co myslis ze se stane po smrti?
*Bude ze me duch, dojdu k mrtvole a ozivim se
*Zajimave, z jake viry to pochazi?
*World of Warcraft

Příspěvek 14.3.2008 21:26:29
RobColonel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Mno, tak ještě před chvílí jsem ani netušila, že nějaký třetí film bude (šmarjá, co jsem to za fanynku :shock: ). Díky za to. No a mě by se nejvíc líbil nějaký Crossover SGA a SG1. :D :oops:

Tak tohle by rozhodně stálo za to. Te'd už jenom dokopat scénaristy a bude to OK :D . Mě se strašně v Atlantis líbil díl Return Part I, jak tam Sheppard hazel šipky v SG uniformě.. Takže ja bych to viděl takhle Sheppard -> dočasná výpomoc na zemi -> člen SG1 , Carterová ->dočasná velitelka Phoenixe
Naposledy upravil RobColonel dne 15.3.2008 20:17:55, celkově upraveno 1

Příspěvek 14.3.2008 23:29:19
artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
Mno, tak ještě před chvílí jsem ani netušila, že nějaký třetí film bude (šmarjá, co jsem to za fanynku :shock: ). Díky za to. No a mě by se nejvíc líbil nějaký Crossover SGA a SG1, hodně Shepparda (nejvíc!!! :D ), hodně Mitchella a Daniela, starý dobrý Jack, Samantha a Vala a Tealc, McKay nesmí chybět, Ronon by si taky místečko zasloužil:-) (Teyla ne!). Líbili by se mi Wraithové, protože to jsou moji nejoblíbenější záporáci, ale takovej Baal by taky nebyl špatnej, protože ten má fakt styl. :D :D V podstatě je mi to jedno, hlavně, že něco, protože SG1 jsem obrečela, neboť je super a poslední dvě série byly vynikající (stejně jako ty předtím). No, takže tak:-).

Mno, já chci vlastně další řadu SG1!!! Se Sheppardem:-). :D :oops:

mno ale pokud to vidíš takto , tak to je špatné :-D
protože kdyby dali do jednoho týmu Carterovou a McKaye tak jim to vyřeší vědecké problémy do 5ti minut , Teal´c a Ronon by postříleli všechno co by se hnulo...........Daniel, Teyla a Vala by jim k tomu přednášeli úryvky z dějin , mno a Sheppard ,O´neill a Mitchell jsou ti blbý , ti by delali co by se jim reklo :-D

mno prostě by nikdo nemel sanci :-D

Příspěvek 07.7.2008 17:36:55
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak co, lidi. Už něco víte ohledně toho novýho filmu? Nějaký spoiler, děj, obsazení postav nebo alespoň název? :cry:
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 07.7.2008 17:43:00
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Myslím, že to zatím neví ani tvůrci...

Příspěvek 07.7.2008 18:47:11
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já jsem asi někde četl, nebo si to možná jenom myslím (už nvm), že ten film by měl navazovat na třetí serial. Tak pokud by to mělo být podle mě tak to asi bude jak objevijou nějakou základnu někde v Pegasu nebo u nás a stopy jich dovedou až k lodím. :D muj odhad

Příspěvek 07.7.2008 18:50:16
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Měli by tam dát furlingy a nebo dát dohromady zase allianci 4 ras my bysme tam byli místo asgardů pro noxy bysme přiletěli furlingy někde našli a antikové by přišli. No a mohli bysme bojovat proti tý rase z 7 řady ted nevím jak se ta epizoda jmenovala jak tam byla Carterová sama na Pprometheovi

Příspěvek 07.7.2008 19:09:38
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

bulantik: To je dobře, protože by ti mohli pomoct s interpunkcí :D

Citace z Červeného Trpaslíka
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 07.7.2008 19:27:38
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nedávno jsem někde četla rozhovor s tuším Woodem (nevím jistě, ale myslím, že to byl on), že třetí film by chtěli celý točit kolem O'Neilla :-) Osobně bych se tomu nebránila, ale z toho rozhovoru bylo jasně patrné, že je to zatím pouze ve fázi "něco takového by se nám líbilo, ale kdo ví, jestli to vůbec bude" ;)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 07.7.2008 20:14:08
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

bulantik píše:
Měli by tam dát furlingy a nebo dát dohromady zase allianci 4 ras my bysme tam byli místo asgardů pro noxy bysme přiletěli furlingy někde našli a antikové by přišli. No a mohli bysme bojovat proti tý rase z 7 řady ted nevím jak se ta epizoda jmenovala jak tam byla Carterová sama na Pprometheovi

co ty vis kde si tedka ty sedy prdelky hoveji

Příspěvek 07.7.2008 20:46:37
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mně by se hlavně líbilo, kdyby si vzpomněli mimo jiné i na Jonase Quinna. Přeci jenom byl docela důležitou postavou v celé 6. řadě a v několika dílech 7. Takový menší comeback by neuškodil. Rozhodně se mi líbilo zpracování tvůrců Stargate Odyssey, kteří ho zapojili i do války s Orii. Což už teď bohužel není možné...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 07.7.2008 22:20:52
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Linn: Joo, kdyby se tam objevil Jack tak by to urcite na skodu nebylo .)

Nohajc: No, Quinna nikde nevzpominaji. Nic proti, ale řekl bych že proto, že ho moc lidi nemuselo. Ani já ho moc nemusel. Mě osobně se tam zdal "špatně vsunutý".
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 08.7.2008 06:16:19
Harry256 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

S Furlingy rozhodně nepočítejte, jak řekl Mallozzi "už teď litujeme toho, že jsme je vložili do příběhu", jinak řečeno, nemáme NIKDY počítat s tím, že bychom se o nich dozvěděli něco více, nebo dokonce je nějakým způsobem potkali ...

Příspěvek 08.7.2008 09:36:38
Anin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Třetí film by vůbec nemusel zasahovat do děje SG vesmíru klidně by se mohl zabývat událostmi staršího data z dob Alteranu ,Antiku,Lantianu. Ale já se spise přikláním k ději založeném na tom, co se stalo z Tolanci. Tolanci nejsou mrtví, jak někdo tady napsal. Protože se o nich mluví v epizodě kdy Anubys poslal na zemi tu planetku že nám nemohou pomoc, že nemají žádnou loď, kterou by mohli postrádat. Klidně třetí film by se mohl zabývat Tolanci.
Obrázek
Razili mě a řezaly
Tvarovali mě a chladili
Pak na kruh poutali
Abych vyjevil, co ukryli?

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery